Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вирус в картата памет-няма изчистване...

Featured Replies

Здравейте! През файловият бразуер на телефона си(LG GM360 Viewty Snap) в паметта на телефона и картата памет от 2 дена има по два файла-в картата памет е някакво xpji(или от тоя род).exe и autorun.inf-очевидно е вирус.В паметта на телефона е същото,но там не е .exe а .pif.Премименувах файловете за да не може да тръгват автоматично,но не моаг да ги зитряи през телефона.Качих си янколко приложения-файлови мениджъри за телефон но и те не могат да го изтрият.Едното рпиложение дава че няма атрибут read-only,но пак не може да се изтрие.През компютъра тези файлове не се виждат,дори и да дам да се показват файловете. А сега накъде?

Вероятно проблема е възникнал след като сте включили телефона към компютъра, което означава, че много вероятно имате вируси в компютъра. Бих ви посъветвал първо да лекувате компютъра. Вижте тази тема: Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

• Автор

Вероятно проблема е възникнал след като сте включили телефона към компютъра, което означава, че много вероятно имате вируси в компютъра. Бих ви посъветвал първо да лекувате компютъра. Вижте тази тема: Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

Проблемът е,че имаМ 3 компютъра,и на 3-те съм включвал телефона...кой 3-та е заразения...май ще са вече и 3-та.

Не мисълтяа ми е само как да махна тия гадинки от картата памет,за компютъра не ме интересува.е ги искам в картата...

Проблемът е,че имаМ 3 компютъра,и на 3-те съм включвал телефона...кой 3-та е заразения...май ще са вече и 3-та.

Не мисълтяа ми е само как да махна тия гадинки от картата памет,за компютъра не ме интересува.е ги искам в картата...

Така или иначе може да се наложи да форматираш картата за да изчистиш вирусите от нея. За целта обаче трябва компютрите да са ти чисти.

Така или иначе може да се наложи да форматираш картата за да изчистиш вирусите от нея. За целта обаче трябва компютрите да са ти чисти.

не е нужно, достъчно е ЕДИН компютър с РАБОТЕЩА антивирусна и ще се изчисти и картата и телефона :biggrin:

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

не е нужно, достъчно е ЕДИН компютър с РАБОТЕЩА антивирусна и ще се изчисти и картата и телефона :biggrin:

Абе ужасен е този Autorun.inf. Докато не забраних в Windows Autorun процеса не се спря. Какво ли не пробвах.

Чакам да видя тук как ще се справите. Стискам палци :biggrin:

Абе ужасен е този Autorun.inf. Докато не забраних в Windows Autorun процеса не се спря. Какво ли не пробвах.

Чакам да видя тук как ще се справите. Стискам палци :cool:

то малко стана да си ги мерим на чужд гръб, ама като за тебе ще ти дам жокер: " файл не може да се презапише върху папка, особено ако тя не е празна" :speak:

към автора: предполагам поне единия компютър трябва да се "почисти". Все от някъде трябва да се започне, така че колегите сигурно с нетърпение очакват резултатите от т.3 и т.4

ЕДИТ: съвсем пропуснах, че темата се премести в раздела и тук важат по-различни правила. Бих желал да ме извините и ако е необходимо да изтриете мненията ми.

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Чакам да видя тук как ще се справите. Стискам палци :cool:

А аз чакам поредната ти глупост за да затворя темата,малко ми трябва!

Към автора на темата,виж сега друже забии тая ти му флашкаа там или к'вот беше в дупката демек USB слота към компютъра и направи ПЪЛНО сканиране,като сложиш на всички дискове отметки с програмата от стъпка 3

После даваш логовете а аз ти давам в замяна допълнителни инструкции! Съгласен ли си?

===============================================================================================

В случай че не ми отговориш,а ще е от полза за всички!

Как се спира по най -бързия и лесен начин за AutoRun под Windows XP/Vista/7

1.Отворете Notepad и въведете:

REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping\Autorun.inf]
@="@SYS:DoesNotExist"
Запазете файла на дектопа с име fix.reg и го стартирайте.

2.Отворете отново Notepad и въведете:

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=dword:000000FF
Запазете файла на дектопа с име NoDriveTypeAutorun.reg и го стартирайте,потвърдете ДА

За Autoplay

Start => Run => напишете gpedit.msc => Enter => Administrative Templates => System => двукратен клик с мишката върху Turn Off Autoplay => Not Configured

По-надолу ще видите опцията Turn Off Autoplay on => от падащото меню изберете => All drives => ОК (както е на снимката)

Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Аз имам същия проблем на 3 от флашките ми веднага щом ги сложа в компютъра антивирусната блокира autorun.inf Търсих вируси във флашките,Форматирах ги ноо нема баце... тва си седи там и не можем да го намерим, да го ....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.