Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с CHROME

Featured Replies

Здравейте! Преди всичко, нека Новата 2011-а да е здрава и плодотворна!!! :rolleyes: От известно време ползвам CHROME и съм доволен, но от вчера имам проблем. Започна се, след като инсталирах сертификат за ДСК Директ - сайта на банката за електронно банкиране. За целта трябваше да използвам MOZILLA по тяхна препоръка. Предварително обаче трябваше да въведа Главна парола от настройките на MOZILLA. Проблемът се появи, когато опитах да вляза с CHROME в електронната си поща - Gmail. Отваря се за момент страницата с Входяща поща и после изчезва. Повторното зареждане на страницата от менюто на браузъра не помага - отново страницата изчезва. Свързвам го с промените в MOZILLA, защото с нея влизам без проблем в пощата си, като обаче ми иска преди това главната парола. Очаквам идеи мога ли да променя нещо в настройките на CHROME (или на ХР), за да продължа да ползвам браузъра или ще трябва да го изоставя?

Здравейте!

Преди всичко, нека Новата 2011-а да е здрава и плодотворна!!! :)

От известно време ползвам CHROME и съм доволен, но от вчера имам проблем. Започна се, след като инсталирах сертификат за ДСК Директ - сайта на банката за електронно банкиране. За целта трябваше да използвам MOZILLA по тяхна препоръка. Предварително обаче трябваше да въведа Главна парола от настройките на MOZILLA. Проблемът се появи, когато опитах да вляза с CHROME в електронната си поща - Gmail. Отваря се за момент страницата с Входяща поща и после изчезва. Повторното зареждане на страницата от менюто на браузъра не помага - отново страницата изчезва.

Свързвам го с промените в MOZILLA, защото с нея влизам без проблем в пощата си, като обаче ми иска преди това главната парола.

Очаквам идеи мога ли да променя нещо в настройките на CHROME (или на ХР), за да продължа да ползвам браузъра или ще трябва да го изоставя?

Засега сертификатите вървят без проблем с интернет експлорер.

• Автор

За сертификата не знам, защото не можах да го инсталирам сам вчера (беше в края на работното им време). Надявам се да работи коректно. За работа с ДСК Директ не ми е проблем да ползвам MOZILLA (няма да го ползвам повече от 2-3 пъти месечно), но ми се ще да си използвам нормално и другия браузър.

Привет trakAtrak. В този раздел премахваме зловреден софтуер.

Ако желаете да направим проверка на вашия Windows, изпълнете стъпки 3 и 4 от тук и публикувайте логовете на (Malwarebytes' Anti-Malware Free) MBAM и DDS. За MBAM може да използвате Quick scan (бързо сканиране).

• Автор

Привет trakAtrak. В този раздел премахваме зловреден софтуер.

Ако желаете да направим проверка на вашия Windows, изпълнете стъпки 3 и 4 от тук и публикувайте логовете на (Malwarebytes' Anti-Malware Free) MBAM и DDS. За MBAM може да използвате Quick scan (бързо сканиране).

Много благодаря за предложената възможност, nologo!:sobbing:

Всъщност не съм сигурен, че системата ми е инфектирана, но не мога и да го изключа. Аз всъщност пуснах въпроса си в раздела "Сигурност" на форума, понеже предполагах, че проблемът ми е свързан с това, но темата беше преместена тук от модераторите. Доскоро бях с безплатния вариант на AVAST, а сега съм с платен на McAfee, на която разчитам надеждно да ме пази. Знам, разбира се, че антивирусните винаги изостават с няколко крачки, както е при законодателството. :speak:

Всъщност предложението ти ми се струва разумно и вероятно ще изпълня препоръчаното. Не съм специалист в областта, но ми се струва добре разяснено как да се направи. На първи прочит ми се стори сложно, но се надявам да се справя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.