Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов Windows няма Wi Fi

Featured Replies

Еми сложих си хп на моп компютър,но не знам как да се свържа с Интернет.До сега съм бил на виста и въобще ми не е ясно.Мисля ,че се нуждая от драйвери за безжичния интернет,защото съм го включил от копчето,но свети оранжево- демек не работи. Лаптопа ми е dv9730 us.Някой добър човек може ли да ми обясни как да влеза с интернет ??? :)

Еми сложих си хп на моп компютър,но не знам как да се свържа с Интернет.До сега съм бил на виста и въобще ми не е ясно.Мисля ,че се нуждая от драйвери за безжичния интернет,защото съм го включил от копчето,но свети оранжево- демек не работи.

Лаптопа ми е dv9730 us.Някой добър човек може ли да ми обясни как да влеза с интернет ??? :hush:

http://welcome.hp.com/country/bg/bg/support.html

От тук си изтегли драйвърите.

Пробвай с програмата Driver Genius :hush: Ще ти изтегли всички липсващи драйвери.... :cool:

На сайта на производителя за HP Pavilion dv9730us има основно драйвери за Виста. Като гледам списъка има 3 възможни безжични карти. Ако ни кажеш коя от трите е твоята може да ти намерим драйвери за ХР. Ако не знаеш как да разбереш прочети тази тема: Как да разберем с какъв хардуер разполагаме?

http://welcome.hp.com/country/bg/bg/support.html

От тук си изтегли драйвърите.

Емо, а ти провери ли какво има там ?!?

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Тоя модел, доколкото съм запознат, няма драйвери за XP. Освен това WiFi мрежовата карта не е един модел, а се прави с (поне) 3 разновидности. Така, че автора, с помощта на Everest или нещо от сорта, да установи каква точно е мрежовата карта (най добре и LAN и WiFi картите, за да не търси после за другата) - и по възможност поства тук хардуерните им идентификатори - PCI\VEN_и нещо си там - и все някой ще може да намери драйвери...

На официалния сайт няма драйвери за XP

• Автор

Инсталирах драйвера за Wireless assistent. Някой може ли да ми обясни как да си направя канекция сега или трпбва да пиша нова тема

untitled.bmp

Инсталирах драйвера за Wireless assistent.

Някой може ли да ми обясни как да си направя канекция сега или трпбва да пиша нова тема

Tая програма не е драйвер, а е за контрол над вече инсталиран хардуер ( с инсталирани драйвери) - по- добре дай снимка от Device Manager-a с разгърната секция за мрежа, за да се види имаш ли инсталирано WiFi или не.

Като гледам бая драйвери липсват. Според мен ще е по лесно да изтеглиш един Everest или AIDA и посредством нея да направиш един репорт(отчет) и да го качиш да го разгледаме.

А каква всъщност е идеята да инсталираш ХР? Една 7-ца според мен би свършила работа а и по-малко ядове с драйверите ще имаш с нея.

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Кажи- речи ти липсват драйвери за почти всичко - така, че както ти казаха - с Everest или Aida - за да се види точно за какво иде реч. Иначе почти на 100% съществуват ХР драйвери за целия тоя хардуер, но заради политиката на Microsoft и други фирми, които им се "мазнят" тези драйвери са малко трудни за откриване, но не е невъзможно.

Windows 7 ще е по-удачния вариант. Ако се притесняваш, че няма да върви, аз съм със същия процесор и по-малко РАМ. Ползвам семицата повече от година. По-добро решение е. Bily-79 го е казал.

• Автор

Основно искам ХР ,защото не ми вдига изискванята като виста и 7.Ако не успея да го оправя ще пробвам с нещо др.А и не мога да записвам ОС на дискове- пробвах с два,но компютара не можа да ги боотне и затова си инсталнах оригинален ХР. Тези ли репорти трябваше да дам:Report.txt

Основно искам ХР ,защото не ми вдига изискванята като виста и 7.Ако не успея да го оправя ще пробвам с нещо др.А и не мога да записвам ОС на дискове- пробвах с два,но компютара не можа да ги боотне и затова си инсталнах оригинален ХР.

Тези ли репорти трябваше да дам:...

Тоя Report май не помага с нищо - явно просто неразпознатите от системата устройства не са включени. Затова просто мини, в Aida, на <Devices> => <Windows Devices> и дай хардуерния номер на, да речем, WiFi - може и сам да потърсиш драйвери с тоя номер, обикновено се намират сравнително лесно. Ако и някое друго те "тормози" пак така за драйвери дай и неговия номер.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

Свали Driwer Checker .Можеш да го направиш от тук..... Файла е с парола www.2baksa.net

Редактирано от capnemo
2.10 (преглед на промените)

Основно искам ХР ,защото не ми вдига изискванята като виста и 7.Ако не успея да го оправя ще пробвам с нещо др.А и не мога да записвам ОС на дискове- пробвах с два,но компютара не можа да ги боотне и затова си инсталнах оригинален ХР.

Тези ли репорти трябваше да дам:Report.txt

Този репорт е непълен, опитайте с еверест
  • Автор

Добре оправих си нета.Сега остава да си изтегля др-те драйвери.Zander75 каза със Driver Genius.Мисля че така е най-добре,а?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.