Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво да правя с Blizoo?

Featured Replies

Здравейте! Потребител съм на Blizoo от 6 месеца(поради липса на избор). Плащам много, получавам малко, но това както и да е, преживях го. Проблемът ми е, че вече дори и това малко не получавам - плащам за 20 мегабита, през деня според speedtest получавам около 16, а вечер около ... 1. Толкова зле стана, че вече дори по Skype не мога да говоря, буквално насича. Като им се обадя, вече за може би 10 път, те заявяват, че проблем няма или ако има, то той е при мен, в моята защитна стена и антивирусна. Доводите, че така е само вечер и че на 2(ДВА) други компютъра без/със различен антивирусен софтуер очевидно са недостатъчни за изпращането на технически екип, тъй като явно са им малко. Вече 2 седмици е така, преди нямах проблеми. Въпросът ми е - Как да се отърва от тия гадни копелета? Ползвам и телевизия от тях, и от 130 канала, ме свалиха на 70, като уж плащам за 80, ама ги нямам. Как да разтрогна договора, без да плащам неустойките? Те не изпълняват своята част от договора, ама като им го казах в офиса, просто ми казаха, че не ги интересува и ще плащам до края на срока/неустойките, които пак са толкова. Мога ли да се обърна към Комисия за защита на потребителите? Разгледах сайта им, но нищо не открих. Моля ви помогнете, че съм много близо до физическа саморазправа с всички, които намеря в офиса им.

MrAwesome , не искам да те отчайвам НО ще водиш война с вятърни мелници ! Въобще не се замисляй за физическа разправа ... само ще си навлечеш още беди на главата , а и тази който са във вашият офис вина нямат ! Като си подписвал договор , да си мислил ! И да пишеш до КЗП не очаквай много ... просто не можеш да го докажеш това което ще опишеш , трябват ти свидетели и прочие ... и те винаги могат да се опрат на това че никъде в договора ти не пише гарантирано 20 мегабита връзка , има една представка " ДО " която ти разказва играта :) !

Ама ако искаш почвай войната ... само че е обречена от сега на загуба . Просто изчакай да ти свърши договора и беж от тях ... само не беж и при VIVACOM че ще попаднеш на същият *** !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Физическата саморазправа със служителите им,не е добър вариант.

По-добре хубаво прочети договорът си с тях,и буквално се хвани за всяка запетайка.Ползвай помощ от приятел или родител,обърни се към Комисията за защита на потребителите- http://www.kzp.bg/ !

П.П. Докато формулирам поста си,Hanibal_Lektar е отговорил ! Получи се Офтопик,за което съжалявам !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

..........

Толкова зле стана, че вече дори по Skype не мога да говоря, буквално насича. Като им се обадя, вече за може би 10 път, те заявяват, че проблем няма или ако има, то той е при мен, в моята защитна стена и антивирусна.

...........

Ако желаете, заповядайте в този раздел. Там ще проверим Windows за зарази.

Ако пожелаете да пишете в раздел Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове, прочетете внимателно тази тема

Обърнете внимание на правилата на този раздел.

Успех!

Всъщност,nologo е прав !

Може би има проблем и със зарази.

Бих се доверил на HJT Team,и евентуално след това,ще търся решенията от Blizoo !

Както се каза: от Близоо бягай надалече! Предполагам, че договора е за 1 година, следователно каквото и да предприемеш, в следващата половин година пак ще го плащаш! Съвсем ясно е на какво дередже са тези системи (съдебните, КЗП-то и т.н)! Като ти свърши договора поразпитай тогава, кой нет е по-добрия! Успех за леко "безсмислената" борба!
  • Автор

Благодаря, за не толкова обнадеждаващите отговори. Това с физическата саморазправа беше образно казано, просто за да покажа докъде са ме докарали. Благодаря и за предложението да ми бъде прегледан компютъра, но той вече беше преглеждан, а и забавяне има само вечер, през деня проблеми нямам, така че просто няма как причината да е в мен. Ако и те нямат проблеми с трасето, единствения вариант е модема да е дефектен, но пак казвам - това става само вечер. За 6 месеца наистина по-добре да не започвам нищо май, тъй като не знам дали е възможно какъвто и да е съдебен процес да бъде извършен за толкова "кратко" време, а отделно стои и факта, че Blizoo е голяма фирма и се съмнявам интересите на едно ФЛ да касаят някого... Какво ще стане, ако просто спра да плащам? Четох договора, това не е упоменато там... Продължава ли да тече той? Пише, че може да има прекъсване до 6 месеца, като то автоматично удължава срока на договора с толкова, за това ли става въпрос, и ако да - какво ще стане, ако и след тия 6 месеца пак не платя?

................

Благодаря и за предложението да ми бъде прегледан компютъра, но той вече беше преглеждан, а и забавяне има само вечер, през деня проблеми нямам, така че просто няма как причината да е в мен.

................

Не ме разбрахте. Думите ви са доста слаби, за да докажете каквото и да е. Съжалявам, но в този форум не обичаме празните приказки. В раздела, който ви препоръчах само за няколко минути (имам предвид DDS) ще стане ясно на какво дередже сте...

Приятна вечер и успех!

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Автор

Да, знам, в същия раздел ме накарахте с различни програми да сканирам компютъра и да кача логовете, тогава не се установи нищо, а от тогава ползвам антивирусния софтуер + Malwarebytes, които Вие ми препоръчахте и към момента проблеми нямам. Тогава имаше забавяне с друг доставчик, на друго място - преместих се, но отново грешката беше в тях(признато) и след това беше отстранена, от тогава нямам проблеми(все още ползвам компютъра и там). Отказвам Вашето предложение, защото съм сигурен, че проблем в компютъра ми няма, тъй като беше прегледан от Вас и не искам да Ви губя времето отново.

Да, знам, в същия раздел ме накарахте с различни програми да сканирам компютъра и да кача логовете, тогава не се установи нищо, а от тогава ползвам антивирусния софтуер + Malwarebytes, които Вие ми препоръчахте и към момента проблеми нямам.

Тогава имаше забавяне с друг доставчик, на друго място - преместих се, но отново грешката беше в тях(признато) и след това беше отстранена, от тогава нямам проблеми(все още ползвам компютъра и там).

Отказвам Вашето предложение, защото съм сигурен, че проблем в компютъра ми няма, тъй като беше прегледан от Вас и не искам да Ви губя времето отново.

О.К. Ако не желаете да проверите моментното състояние (ако можете да разберете за какво става дума) на операционната система, това е ваш проблем. Аз съм дотук. Пожелавам ви успех в борбата с Blizoo.

Физическата саморазправа със служителите им,не е добър вариант.

По-добре хубаво прочети договорът си с тях,и буквално се хвани за всяка запетайка.Ползвай помощ от приятел или родител,обърни се към Комисията за защита на потребителите- http://www.kzp.bg/ !

П.П. Докато формулирам поста си,Hanibal_Lektar е отговорил ! Получи се Офтопик,за което съжалявам !

Аз лично незнам и по-скоро не го проумявам как може да сключа договор в качество на възложител,аз давам парите и да не мога да се откача.По-скоро прочети закона за задълженията и договорите.Няма какво да чакаш повече.Колко ли нерви ще похабиш.Каква е тая ангария.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.