Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Nokia N73

Featured Replies

Включих УСБ кабела и от телефона искаше упдейт на операционната система, почна да го сваля директно от сайта на нокиа автоматично почна да се инсталирва и изведнъж спря и телефона угасна сега неможе да се включи по никакъв начин включвам усб кабел + зарядно и компа ми казва че е възможно софтуера на телефона да не е инсталиран (което знам че е така).. и сега съм в задънена улица незнам какво да правя а телефона е чисто нов понеже съм в друга страна и ми искат 100 и кусур евро че да ми го оправат а то телефона струва толкова в днешно време .. пробвах по какъв ли не начин да го включа и нестава. Досега несъм се занимавал с преинсталирване на софтуер на телефон за това се допитвам до вас. БЛАГОДАРЯ предварително :)

Според мен трябва да го носиш в сервиз със специално устройство (BOX) да ти го оправат. Или пък да използваш някакъв симулатор, като например JAF, но не съм много наясно как става.

• Автор

Дефакто аз сам немога да го оправя трябва да мине през сервиз?

Включих УСБ кабела и от телефона искаше упдейт на операционната система, почна да го сваля директно от сайта на нокиа автоматично почна да се инсталирва и изведнъж спря и телефона угасна сега неможе да се включи по никакъв начин включвам усб кабел + зарядно и компа ми казва че е възможно софтуера на телефона да не е инсталиран (което знам че е така).. и сега съм в задънена улица незнам какво да правя а телефона е чисто нов понеже съм в друга страна и ми искат 100 и кусур евро че да ми го оправат а то телефона струва толкова в днешно време .. пробвах по какъв ли не начин да го включа и нестава. Досега несъм се занимавал с преинсталирване на софтуер на телефон за това се допитвам до вас. БЛАГОДАРЯ предварително :)

А какво е започнало да сваля?Сега по никакъв начин ли не се включва? Дава ли някаква грешка?

Принципно, когато се тръгва да се ъпдейтва софтуера на телефона, gsm-а трябва да е с пълна батерия! Поне така знам! А доколкото съм запознат, съвета ми е да се носи на сервиз, защото едва ли ще ти се дават сумати пари за оборудване! Щом казваш, че не се включва, вероятността да го оправиш в домашни условия клони към нулата! А пробвал ли си го да го включиш да зарежда и след 2-3 минути да пробваш да го включиш като за работа? Дава ли ти изобщо някакви признаци, че апарата се зарежда? Успех!
  • Автор

Започна да сваля по-нова версиа на софтуера и при инсталирването по средата спря да инсталирва и угасна.. а сега като включа усб кабела несе включва, а като включа усб кабел + зарядно ми дава грешка от компютъра че има проблем със софтуера на телефона но, телефона несе включва

Дефакто аз сам немога да го оправя трябва да мине през сервиз?

Ако не реагира на нищо, телефона ти технически е "умрял". Единствения начин да се оправи е да му се "налее" фирмуера в сервиз. Възможно е да има и някаква алтернатива, но шанса да стане не е особено голям.

Започна да сваля по-нова версиа на софтуера и при инсталирването по средата спря да инсталирва и угасна.. а сега като включа усб кабела несе включва, а като включа усб кабел + зарядно ми дава грешка от компютъра че има проблем със софтуера на телефона но, телефона несе включва

Пробвай само да го включиш да зарежда! Може да няма ток! Пробвай! Прочети горното ми мнение!

• Автор

Принципно, когато се тръгва да се ъпдейтва софтуера на телефона, gsm-а трябва да е с пълна батерия! Поне така знам! А доколкото съм запознат, съвета ми е да се носи на сервиз, защото едва ли ще ти се дават сумати пари за оборудване! Щом казваш, че не се включва, вероятността да го оправиш в домашни условия клони към нулата! А пробвал ли си го да го включиш да зарежда и след 2-3 минути да пробваш да го включиш като за работа? Дава ли ти изобщо някакви признаци, че апарата се зарежда? Успех!

Също и това пробвах но несе включва... точно това исках да разбера дали аз мога да го оправа или не :) най-добре да го занеса в сервиз. Незнаех че ще ми трябва оборудване за преинсталиране на софтуера ;) БЛАГОДАРЯ на всички за помоща. :}

По време на ъпдейт на телефона е нормално да угасне, но само за известно време. После си се рестартира автоматично и пак светва. Когато е угаснал не бива да се разкача от компютъра - явно това си направил.Батерията е желателно да е напълно заредена през това време. Самия ъпдейт протича за около 15-20 мин. Сега изхода е само един - сервиз.

• 1 месец по-късно...

Момчета искам да Ви попитам имам телефон n73 и аз и наскоро май му отиде батерията :rolleyes: тоест като му зареждах батерията тъй като отзад капака ми е много зле взе че му излезна батерията и повече не успях да го зареда не се включи телефона и беше оригиналната батерия 5-6 години издържа пък ся взех нова телефона се включи всичко беше ОК ся като му падна до 1-2 чертички тръгнах да го зареждан ама нещо не се зарежда даже пробвах с две зарядни знаете ли какъв може да е проблема ??? Благодаря Ви много от сяя !!

Батерията оригинална ли е или от "фалшиментите" ?

• 2 седмици по-късно...

фалшименто

Изхвърли я и си купи друга за 7лв... И след няколко месеца пак. Иначе може да си вземеш оригиналната, но тя е над 40лв.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.