Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За врачките....

Featured Replies

това не е истинския Димо Падалски

Малко ще се отклоня от темата, за да задам един въпрос.

Интересно, какво е накарало човека, пишещ под ника Димо Падалски да се представя за него?

Димо Падалски известна личност ли е?

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

• Отговори 898
  • Прегледи 149,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Малко ще се отклоня от темата, за да задам един въпрос.

Интересно, какво е накарало човека, пишещ под ника Димо Падалски да се представя за него?

Димо Падалски известна личност ли е?

не си чувала за Димо Падалски ли

не се излагай моля те, това е легендата на Минута е много, 17-кратен победител

http://utroruse.com/article/431958/

па някакъв си тука ще ми се представя за него и ще пише от негово име баси наглостта

не си чувала за Димо Падалски ли

не се излагай моля те, това е легендата на Минута е много, 17-кратен победител

http://utroruse.com/article/431958/

па някакъв си тука ще ми се представя за него и ще пише от негово име баси наглостта

"Минута е много" никога не е било сред любимите ми предавания и не ме е срам да го призная.

Няма ли начин да се разбере кой се представя за Димо Падалски?

"Минута е много" никога не е било сред любимите ми предавания и не ме е срам да го призная.

Няма ли начин да се разбере кой се представя за Димо Падалски?

ок

то тоя и Весна Змиянац беше - влез му в профила - история на името

някой дето иска да е толкова умен като Димо ама си мечтае

ок

то тоя и Весна Змиянац беше - влез му в профила - история на името

някой дето иска да е толкова умен като Димо ама си мечтае

Тролче някакво...

• 2 седмици по-късно...

Игнатиевска врачка измъкна 21 бона от три ученички!
Магдалена прибрала пари, злато и дрехи на момичетата, чрез заплахи за болести и смърт

Варна, България
20150623.inxvkbuwpj.jpg

Крупната сума от 21 556 лева е успяла да измъкне от три ученички изкусна и безмерно нагла врачка от Игнатиево. „Баятелката“ предлагала разваляне на магии и негативни въздействия, чрез баене и изготвяне на амулети, а като това не минавало – директно казвала, че ако на „кихат“ ще има болести и смърт.Врачката е 20-годишната Магдалена Русева, която бе призната за виновна, че в периода от септември 2010 г. до 28 септември 2012 г., с цел да си набави имотна облага, възбудила и поддържала заблуждение у три ученички, че има способност да предсказва бъдещето и да предусеща настъпването на нещастия, съобщават от пресслужбата на Районен съд-Варна.

Според внесения обвинителен акт, врчаката уверявала тинейджърките, че срещу пари, злато, маркови дрехи и въобще всички ценно, може да им предсказва бъдещето ида ги отървава от беди. Тя успяла да убеди момичетата, едно от които е било малолетно, а другите две на по 14 – 15 години, че има способност, чрез баене и изготвяне на различни амулети, да предотвратява или премахва направени магии и чужди негативни въздействия.

Магдалена, за която източници на БЛИЦ казват, че е е игнатиевска циганка, прихващала лесните жертви в Морската градина и край Община Варна. Успявала да ги заприказва, като първо им пробутвала по някой амулет срещу 2 лева, след което им вземала телефонните номера. Впоследствие редовно започнала да си урежда срещи с тях по мобилен телефон, като изрично настоявала да не споделят с никого за това. На всяка от потърпевшите подсъдимата периодично обяснявала, че се е случило нещо непредвидено и са необходими допълнителни средства, за да може да премахне неблагоприятните въздействия. В някои от случаите врачката обещавала на пострадалите, че дадените пари или предоставените й вещи ще им бъдат върнати. По този начин, при продължавано престъпление в период за около 2 години, Магдалена измъкнала от ученичките общата сума в размер на 21 556 лева.

Наказателото дело срещу Русева бе разгледано по реда на съкратеното съдебно следствие и при закрити врата. За извършената измама Районният съд във Варна постанови условна присъда от 2 години и 6 месеца, но тъй като по закон размера на наказанието се редуцира с 1/3, хитрата измамница, ползвала се от „бонуса“ се размина с 1 година и 8 месеца условно с 3 години изпитателен срок. При постановяването на присъдата, съдът се е съобразил с това, Русева е с чисто съдебно минало, липсват други досъдебни производства срещу нея и през почти целия период на осъществяване на деянието тя самата също е била непълнолетна. Освен това 20-годишната Русева има две невръстни деца, за които полага родителски грижи.

Родителите на само едно от момичетата е предявило граждански иск за причинените от измамата имуществени вреди, който бе уважен съда.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

http://www.blitz.bg/news/article/344345

Изглежда ми странно, че родителите на момичетата не са усетили 2 години, че от домовете им изчезват пари и вещи.

Игнатиевска врачка измъкна 21 бона от три ученички!

Изглежда ми странно, че родителите на момичетата не са усетили 2 години, че от домовете им изчезват пари и вещи.

странно е наистина

оф утре имам път покрай Света Неделя та от сега ми се изправят косите от тия циганки там

те кат хиени бе от всички посоки - една проси друга ти вика ко убу нещо та чакало трета та застрелва с имаш магия спри са уе лошо та чака ...

не знам от кой зависи да се разкарат и дали изобщо може де

странно е наистина

оф утре имам път покрай Света Неделя та от сега ми се изправят косите от тия циганки там

те кат хиени бе от всички посоки - една проси друга ти вика ко убу нещо та чакало трета та застрелва с имаш магия спри са уе лошо та чака ...

не знам от кой зависи да се разкарат и дали изобщо може де

Сигурно зависи от общинска полиция, но явно не им е до тях, пък и да ги гонят, файда едва ли ще има.

Ясновидецът Б. Караджов: Министър Калфин аут от правителството, Миков с оставка

Няма да има падане на глави, но ще има обидени министри. Социалният министър Ивайло Калфин ще си тръгне от правителството обиден около местните избори. Предсрочни избори ще има до края на следващата година. Най-големи дърпания в правителството ще са юли-август. Това прогнозира ясновидецът Божидар Караджов в "На Светло" пред Люба Кулезич.

Караджов хвърли бомбата като каза още, че се очаква нова голяма самолетна катастрофа в Европа по технически причини. Няма да е заради луд пилот или атентат, прогнозира Караджов, който предвиди авиокатастрофата над Алпите миналата година. Според него най-големи терористични актове се очакват в Турция и Германия. В Турция ще е до една година и ше има много жертви.

Няма опасност за България от Русия. Едва през септември ще стане ясно, че Гърция не е фалирала. Нито ще фалира, нито ще излезе от еврозоната, категоричен бе Караджов, който вече е и дипломиран психолог.

В Реформаторския блок има вътрешно разцепване. А след местните избори ще се разбере, че тази коалиция не върви, посочи той.

Миков няма да изкара пълен мандат. Само още една година управление давам на Миков. Няма да бъде свален, а сам ще се оттегли след местните избори, които ГЕРБ ще спечелят категорично. ДПС ще има спечелени равен брой общини с БСП или с лек превес. Второто място ще делят БСП и ДПС, обяви той.

https://frognews.bg/news_93818/IAsnovidetsat-B-Karadjov-Ministar-Kalfin-aut-ot-pravitelstvoto-Mikov-s-ostavka

• 3 седмици по-късно...

Тотална издънка: Ясновидка №1 предрече, че покойник ще се върне скоро от път
Христо Гешов в лют скандал с Ивелина Христова, която го уверила, че скоро ще види починалия си баща

20150718.jjsgxydujb.jpg

24-годишният Христо Гешов е лицето на кампания за борба с хепатита и основател на фондация, която има за цел да подпомага българи, живеещи с вируса на хепатит В и С, ХИВ и сифилис. Този път той се е заел да разобличи "ясновидките" на България, които печелят твърде добре на гърба на отчаяни хора."Ясновидец №1 на България – Ивелина Христова, която спечели предаването Ясновидци по БТВ, предрече, че мъртвият ми баща ще се върне от „оня” свят", съобщи Гешов на личната си страница във Фейсбук.

Гешов, който е лице на кампания за борба с хепатита, разказва в социалната мрежа, че след упорита антикампания срещу ясновидката Христова е решил да си направи социален експеримент и да запита Ивелина дали мъртвият му баща ще се върне скоро. Отговорът на русокосата магьосница е : „Да, определено много скоро ще бъде на път !”

3(6).jpg

3-1.jpg

3-2.jpg

Приятели и привържаници на Христо Гешов нападнаха звучно ясновидец №1 на България и я нарекоха измамница. От своя страната тя нарече Христо Гешов „глупак” и се опита да се оправдае като в коментари под публикацията твърди, че въпросният номер не е неин. „Ако това не е твоят номер, защо тогава си го лепнала на корица на страницата си и приканваш хората да пращат СМС – и , значи тук говорим отново за измама. И в двата случая ощетени са хората, които вярват в теб ” е написал Христо.

Това не е първият скандал на Христо Гешов с предричащи бъдещето хора. Преди около година ясновидката от същото предаване и съгражданка на Христо Гешов – Николета Йорданова го прокле да умре отново в социалната мрежа, като и тя си навлече гнева на редица българи.

3-3.jpg

„Не мога да си обясня, защо такива хора не ги хваща закон и те печелят толкова много пари на гърба на бедния българин. С тези СМС- и доказах, че тези хора са измамници, не познавам Ивелина Христова лично, никога не съм и предполагал, че наистина с един СМС ще може да ми отговори на който и да било въпрос. Преди време попаднах на едно видео в което се вижда, че не е никаква ясновидка и реших да опитам и аз. Тя ми каза, че баща ми ще си дойде, а той не е жив от 95-та година. Не виждам как ще стане. Качих това на стената си, за да накарам хората да се замислят и да си живеят живота и да не се интересуват от бъдещето. Каквото има да се случи ще се случи. Тези хора са машина за пари, за съжаление обаче, потърпевши са обикновените българи, които имат наистина сериозни драми в живота и до такава степен са загубили себе си, че единственото спасение за теб са хора като Ивелина. Радвам се, че тази жена ме блокира и че все повече и повече хора разбраха каква е . Аз се опитах да предизвикам и го правя и сега – да отидем заедно в едно предаване по нейн личен избор и да се опита да ми предскаже нещо и да види миналото ми. Ако не познае нищо да излезе да се извини на всички хора и да спре да се занимава с това !”, казва Гешов.

http://www.blitz.bg/news/article/349572

на тая и аз съм й пращала смс - още чакам да се сбъдне...

• 2 седмици по-късно...

Народното издание реши да се разрови в житието-битието на нашенските Касандри, повечето от които вече се изживяват и като писателки, нумероложки и лечителки – въобще – специалисти по всичко. Високоплатени!

цялата статия

Жената-сензор Мая Попова: Вранча ще се тресе от 4,5 по Рихтер
В следващите две седмици има голяма вероятност за земетресения на Балканите

Вероятността от земетресения на Балканите в следващите 1-2 седмици е висока заради активност под румънска Вранча и гръцка Егея. Това предупреждава жената сензор Мая Попова пред в. "Ретро". Тя се слави с дарбата си да предсказва трусове чрез болки в различни части на тялото си.„Огнището в съседна Румъния го усещам като парене в областта на глезените. Очаквам сега огнището под Вранча пак да напомни за себе си, но с лек трус от 4,5 по скалата на Рихтер“, прогнозира жената-сензор. Тя успокои, че разместването на земните пластове там е на голяма дълбочина, поради което „люлее надалече, но трудно руши“.

През последните дни Попова уловила подземна активност и в Северен Егей. Оттам във вторник сутринта дойде трус от четвърта степен, който събуди жителите на Смолян. „Индикациите ми са от този район трусовете да продължат, като ще бъдат от слаби до умерени. Т.е. говорим за под 5,5 по скалата на Рихтер, което според европейското строителство не се води разрушително“, успокои столичанката.

Все пак не бил за пренебрегване и фактът, че целият месец юли сеизмолозите отчитат повишена активност в България. Земята се люля в Югозападна посока в района на Симитли, към София и на Североизток чак до Варна. Мая Попова разказва, че е усетила земетресенията предварително ден по-рано. „Балканите се проектират на долните ми крайници. Специално трусовете в нашата страна ги усещам на коленната свивка и малко над глезена“, описа феноменалната дама.

Тя коментира и двойното мощно земетресение, което този понеделник удари между САЩ и Русия в района на Аляска. Попова разкри, че още 10 дни преди да се разлюлее земята, тя е хванала подземното напрежение с неприятна болежка по кожата над лакътя си.

„След 18 юли тази част на света ми индикира доста силно. Цяла Америка и Тихоокеанската част ги усещам на дясната ръка“, уточни свръхсензитивната дама. По думите й в зависимост дали сеизмичната активност е на юг или на север, болката се движела под и над лакътя.

Мая Попова сподели, че дарбата й е от години като най-силните трусове ги хващала 6 месеца по-рано.

http://www.blitz.bg/news/article/351835

• 4 седмици по-късно...

На местните избори тази есен много от градовете ще запазят старите си кметове, предрече пред Нова телевизия Теодора Стефанова, известна като гадателката на Берлускони.

Според нейните предсказания ще има сериозен балотаж между ГЕРБ и ДПС, както и с БСП, което напредвало.

„След изборите ще има стачки в здравеопазването, ще има много промени. Това ще повлияе за едни нови политически избори. Догодина ще се стигне до предсрочни избори. Казала съм го – 2 в 1. Ще дойде нова партия. Други нови имена, които ще ви изненадат. Хора от шоубизнеса ще си направят партия”, категорична е Теодора Стефанова.

Според нея до 2030 година много чужденци ще изкупят България.

„Ние ще се върнем към Русия и Турция. Балканите ще станат най-силните, ще стане Евразия, Европейският съюз ще бъде зависим от нас. Ние ще бъдем малката Швейцария, раят на света”, смята Теодора Стефанова.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4935220

Ех, мечти Теодорини...

Ех, мечти Теодорини...

ми тя само това може - да мечтае

• 5 седмици по-късно...

Здравейте, казвам се Илиана и съм представител на г-н Маринов, който е медиум, парапсихолог , биоенерго -лечител и ясновидец. Роден е на 20 Декември 1974г. в Плевенското село Пелово. Завършва Техникум по машиностроене в Кнежа. Притежава свръхестествени и паранормални възможности, които са изследвани, признати, документирани и доказани от различни институции на Република България. Представлява сериозен интерес за науката, в частност за медицината.Изследван, признат и документиран е от  Асоциация „Феномени” на Стамен Стаменов; Признат е от „Комисията по психотроника и народна медицина” на Кубрат Томов; от Лабораторията на биоенергетика в гр.Пловдив. Показва и казва минали събития от живота на човек, говори за настоящето и човешките проблеми в него, както и предсказва с абсолютна точност бъдещето като отговаря на всички ваши въпроси касаещи Вас и Вашите близки.

Национално известният феномен нашумява още през 1990г. Още 16-годишен започва да вижда в миналото, настоящето и да предсказва бъдещето. Въздейства чрез биоенергия върху цялото човешко тяло, с методите на безконтактната биоенерготерапия и чрез полагане на ръка върху болното място и върху точки, вътрешно свързани с него по нервен и хормонален път.

Като ясновидец, Маринов вижда основните събития в миналото, настоящето и бъдещето на хората и им помага да осмислят живота си и да се подготвят за бъдещи проблеми. Успешно помага в намиране на откраднати и изгубени вещи и хора. Възможностите му са изключителни.Притежава повишен интензитет на биополе,свръхестествени паранормални възможности и ясновидски способности,чрез които помага на нуждаещите се. С божията сила изчиства организма от негативната енергия, от проклятия, клетви и магии.Зарежда с положителна енергия и създава енергийна защита, предпазваща от отрицателни влияния.

Г-н Маринов е посветил живота си да помага на хора, които са изправени пред кръстопът.Помага за разрешаването на всякакви лични, обществени и глобални проблеми. При него ходят хора, които са депресирани, силно объркани, самотни, отчаяни.В повечето случаи те са задръстени от негативна енергия и това е основната причина за техните страдания, Дава съвети, оказва помощ и съдействие на всякакви хора от различни възрасти и социални среди които искат да подобрят живота си, да намерят половинката си, да имат деца, да си намерят работа ,да подобрят  здравословни, лични и семейни взаимоотношения.Приема всички за равни, независимо дали са вярващи или не. Всички се нуждаем от любов и подкрепа.

Феноменът Маринов и по телепатичен път. Успява да въздейства на другите и да ги напътства като им вдъхва вяра, сила и кураж. Важно е хората да бъдат добри.Със злоба, завист и омраза се натрупват само негативни емоции.Трябва да сме загрижени, да си помагаме ,да не сме алчни и да се подкрепяме.Най-личното му послание към хората е: „Човек предполага, но господ разполага”.

За намиране на най-бързия и ефикасен начин за разрешаване на вашите проблеми. Всичко това го прави чрез помощта на божията сила в продължение на 23 години. Положителните резултати са на лице само до няколко часа след разговор с него. Нещата, който ще ви каже за вашето минало-настояще са напълно безплатни.Ето сега, ако и вие проявявате интерес и желаете да осъществите контакт с него това може да направите чрез мен или директно като се свържете с него. Г-н Маринов практикува чрез неговите способности с нуждаещите се хора по следните начини: Чрез лична среща с него в гр.София; Чрез  skype или GSM разговор на телефони: 0885799721 и 0899045531.Телефоните му са достъпни по всяко време и до сега не е връщал никого, обърнал се за истинска помощ към него.

Благодарим ви за отделеното време, всичко добро 

Здравейте, казвам се Илиана и съм представител на г-н Маринов, който е медиум, парапсихолог , биоенерго -лечител и ясновидец. Роден е на 20 Декември 1974г. в Плевенското село Пелово. Завършва Техникум по машиностроене в Кнежа. Притежава свръхестествени и паранормални възможности, които са изследвани, признати, документирани и доказани от различни институции на Република България. Представлява сериозен интерес за науката, в частност за медицината.Изследван, признат и документиран е от  Асоциация „Феномени” на Стамен Стаменов; Признат е от „Комисията по психотроника и народна медицина” на Кубрат Томов; от Лабораторията на биоенергетика в гр.Пловдив. Показва и казва минали събития от живота на човек, говори за настоящето и човешките проблеми в него, както и предсказва с абсолютна точност бъдещето като отговаря на всички ваши въпроси касаещи Вас и Вашите близки.

Национално известният феномен нашумява още през 1990г. Още 16-годишен започва да вижда в миналото, настоящето и да предсказва бъдещето. Въздейства чрез биоенергия върху цялото човешко тяло, с методите на безконтактната биоенерготерапия и чрез полагане на ръка върху болното място и върху точки, вътрешно свързани с него по нервен и хормонален път.

Като ясновидец, Маринов вижда основните събития в миналото, настоящето и бъдещето на хората и им помага да осмислят живота си и да се подготвят за бъдещи проблеми. Успешно помага в намиране на откраднати и изгубени вещи и хора. Възможностите му са изключителни.Притежава повишен интензитет на биополе,свръхестествени паранормални възможности и ясновидски способности,чрез които помага на нуждаещите се. С божията сила изчиства организма от негативната енергия, от проклятия, клетви и магии.Зарежда с положителна енергия и създава енергийна защита, предпазваща от отрицателни влияния.

Г-н Маринов е посветил живота си да помага на хора, които са изправени пред кръстопът.Помага за разрешаването на всякакви лични, обществени и глобални проблеми. При него ходят хора, които са депресирани, силно объркани, самотни, отчаяни.В повечето случаи те са задръстени от негативна енергия и това е основната причина за техните страдания, Дава съвети, оказва помощ и съдействие на всякакви хора от различни възрасти и социални среди които искат да подобрят живота си, да намерят половинката си, да имат деца, да си намерят работа ,да подобрят  здравословни, лични и семейни взаимоотношения.Приема всички за равни, независимо дали са вярващи или не. Всички се нуждаем от любов и подкрепа.

Феноменът Маринов и по телепатичен път. Успява да въздейства на другите и да ги напътства като им вдъхва вяра, сила и кураж. Важно е хората да бъдат добри.Със злоба, завист и омраза се натрупват само негативни емоции.Трябва да сме загрижени, да си помагаме ,да не сме алчни и да се подкрепяме.Най-личното му послание към хората е: „Човек предполага, но господ разполага”.

За намиране на най-бързия и ефикасен начин за разрешаване на вашите проблеми. Всичко това го прави чрез помощта на божията сила в продължение на 23 години. Положителните резултати са на лице само до няколко часа след разговор с него. Нещата, който ще ви каже за вашето минало-настояще са напълно безплатни.Ето сега, ако и вие проявявате интерес и желаете да осъществите контакт с него това може да направите чрез мен или директно като се свържете с него. Г-н Маринов практикува чрез неговите способности с нуждаещите се хора по следните начини: Чрез лична среща с него в гр.София; Чрез  skype или GSM разговор на телефони: 0885799721 и 0899045531.Телефоните му са достъпни по всяко време и до сега не е връщал никого, обърнал се за истинска помощ към него.

Благодарим ви за отделеното време, всичко добро 

безплатно ли

:no-no:

• 2 седмици по-късно...

Съдената за измами врачка Събина с нов удар! Плаши със смърт чрез магия!

Мошеничката успяла да измъкне 1 000 евро от възрастна жена

20151002.yzkqsfuuwu.jpg

Прословутата циганска врачка маг Събина не само, че е отмъкнала с измама последните спестявания на Стоянка Петрова от Куртово Конаре, но и продължава да я изнудва за пари. 70-годишната жена имала лични проблеми и докато е на работа във Валенсия, решила да си ги реши от разстояние. Така попада на маг Събина, която обещава да й реши проблемите за една седмица.

цялата статия

Тази е за затвора!

• 2 години по-късно...

Черна магия е убила Стефан Шарлопов

1517937104-1517839352-sistemen-bufer-1.j

Стефан Шарлопов си е отишъл след направена тежка черна магия. В това са убедени роднините на милионера, които са в шок от внезапната му смърт на едва 55-годишна възраст, твърди "Уикенд".

Бизнесменът, чието състояние се начислява на над 450 млн. лева, бил здрав като скала, но вечерта изведнъж се почувствал много зле. Премерил си кръвното - било високо, и си легнал да поспи. На сутринта така и не се събудил. Бездиханен в леглото му го открила съпругата му Бояна, която е по-млада от него с 15 години. Тя напразно се опитвала да го събуди няколко минути.

"Стефан беше много здрав - хранеше се умерено, спортуваше, никога не е имал наднормено тегло., не взимаше лекарства. Преди два месеца беше на цялостен медицински преглед - всичко му беше в ред", разказвала тя пред приятели. Затова била убедена, че краят на съпруга й настъпил след направена тежка черна магия.

Две седмици преди най-лошото с нея се свързала популярна врачка, която я предупредила, че на мъжа й е направена черна магия от негов враг в бизнеса, с когото имали търкания от 15 години. Заклинанието било дело на популярен ходжа от айтоско село. На ходжата били броени 50 000 лева преди Нова година, за да направи черна магия за смърт, която да порази от раз Шарлопов. Бояна разказала това на мъжа си, но той бил категоричен, че я занимават с глупости.

Преди години обаче самият Шарлопов е признавал, че е откривал магии в дома си. "Намерих някакви предмети подхвърлени у нас. Опитвали са се да ми правят магии разни нещастници. Е, както се вижда - жив и здрав съм", предизвиквал съдбата той.

blitz.bg

възможно е!особенно ако черната магия се казва точене на ДДС!

преди него и ония от Нови искър се занимаваха със същата магия и стана мазало!:lol6:

преди 4 часа, haidukpikaso написа:

Черна магия е убила Стефан Шарлопов

Бизнесменът, чието състояние се начислява на над 450 млн. лева, бил здрав като скала, но вечерта изведнъж се почувствал много зле. Премерил си кръвното - било високо, и си легнал да поспи. На сутринта така и не се събудил. Бездиханен в леглото му го открила съпругата му Бояна, която е по-млада от него с 15 години. Тя напразно се опитвала да го събуди няколко минути.

Две седмици преди най-лошото с нея се свързала популярна врачка, която я предупредила, че на мъжа й е направена черна магия от негов враг в бизнеса, с когото имали търкания от 15 години. Заклинанието било дело на популярен ходжа от айтоско село. На ходжата били броени 50 000 лева преди Нова година, за да направи черна магия за смърт, която да порази от раз Шарлопов. Бояна разказала това на мъжа си, но той бил категоричен, че я занимават с глупости.

blitz.bg

Може и да не е чарна магия, а нещо друго.

Защо мисля така?

Всеки на негово място би потърсил лекарска помощ или би приел лекарство, ако е страдал от хипертония и му е било предписано.

И историята с врачката не ми харесва.

Дали му е правена аутопсия?

преди 40 минути, Мойра написа:

Може и да не е чарна магия, а нещо друго.

Защо мисля така?

Всеки на негово място би потърсил лекарска помощ или би приел лекарство, ако е страдал от хипертония и му е било предписано.

И историята с врачката не ми харесва.

Дали му е правена аутопсия?

няма инфо да му е правена аутопсия, а за хипертония че е страдал също

защо да не му е направена магия - врагове и завистници безспорно е имал

магиите за смърт само ходжи ги правят

преди 8 минути, haidukpikaso написа:

няма инфо да му е правена аутопсия, а за хипертония че е страдал също

защо да не му е направена магия - врагове и завистници безспорно е имал

магиите за смърт само ходжи ги правят

Ако Шарлопов е имал врагове, то те са бизнесмени от неговия кръг, а такива хора не разчитат на магии, за да предизвикат нечия смърт, а на класически методи.

Жените си падат по магии.

преди 5 минути, Мойра написа:

Ако Шарлопов е имал врагове, то те са бизнесмени от неговия кръг, а такива хора не разчитат на магии, за да предизвикат нечия смърт, а на класически методи.

Жените си падат по магии.

хм, първата му жена...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.