Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За врачките....

Featured Replies

Случай, в който видението на врачка се е потвърдило.

• Отговори 898
  • Прегледи 149,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Случай, в който видението на врачка се е потвърдило.

не на всяка врачка е даден достъп до информационното поле

ония останалите само им се ще да имат ама нямат

https://www.youtube.com/watch?v=9E6m54roQeY

За повече информация потърсете книгата на Алан Кардек: "Книга на Духовете"

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%EA%E0%F0%E4%E5%EA

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%EA%E0%F0%E4%E5%EA

https://www.youtube.com/watch?v=9E6m54roQeY

За повече информация потърсете книгата на Алан Кардек: "Книга на Духовете"

Не мога да схвана какво общо има спиритизма с врачките?

Би ли обяснил, ако това не те затруднява, разбира се.

Ами имам една позната, която вика духове от отвъдното и чрез писане разговаря с тях.

За мое учудване много неща се потвърждават. Впрочем тя пита, а духът отговаря с букви,

които  се изписват в/у алфавита с чашка, която не я докосва, а само си държи ръката над нея.

Ами имам една позната, която вика духове от отвъдното и чрез писане разговаря с тях.

За мое учудване много неща се потвърждават. Впрочем тя пита, а духът отговаря с букви,

които  се изписват в/у алфавита с чашка, която не я докосва, а само си държи ръката над нея.

Трудно е да се каже дали тази жена е врачка или медиум.

Разказвали са ми за една роднина по линия на мъжа ми, която правила същото, но не съм се интересувала дали е "познавала".

Последствията от викането на духове за тази жена бяха ужасни.

Разориха фирмата на съпруга и, съвсем млад си отиде синът и, след него съпруга, разболя се и тя.

Дано с това приключи черната серия в живота и!

Не съм религиозна, но знам, че човек не бива да се занимава с подобни неща.

Чела съм го отдавна. :)

Уважавам Учителя и Учението и чета, но това е едно от нещата, които не можах да приема.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Разбиха бандата на ходжа Гюлшен

Тя реве и напъва да излиза от ареста, защото била самотна майка с две деца

20150126.qettajhdpx.jpg
Снимка: struma.com

В Пиринско арестуваната ходжа Гюлшен е била начело на организирана група от асистенти, които изпълнявали поръчките й. Още трима авери от групата й са вкарани в ареста. В Сандански един от асистентите й е бил арестуван в момент на теглене на пари. Ходжа Гюлшен също имала уговорки с клъвнали жертви в курортния град, съобщава struma.com.

След солидна оперативна работа на полицейските управления в Сандански и Благоевград цялата измамна група е арестувана. В ареста Гюлшен реве и се моли да бъде освободена, защото била самотна майка с две деца, за които нямало кой да се грижи. Дали ще излезе на свобода, след като измами множество хора, ще реши съдът.

Преди време struma.com съобщи за студент от ЮЗУ "Н. Рилски", който изгоря с три хиляди лева, заплашван от ходжата, че майка му ще умре. Ето каква беше неговата история:

26-годишният благоевградчанин С. П. падна в лапите на ходжа Гюлшен и стана обект на шокиращ рекет и заплахи от гадателката, от която потърсил помощ за семейството си. След низ неприятни случки в дома му младият мъж, който е студент в Благоевград, чувайки я в телевизия колко много помага на хората, решил да се свърже с нея. Ходжа Гюлшен веднага заключила, че има тежка магия, която спешно трябва да бъде развалена, защото била за масова смърт в дома му. Този, който направил магията, бил платил 3000 лева за магия срещу семейството му и затова не им върви. За да се развали магията, ходжа Гюлшен поискала той да плати първите 1500 лева плюс още 196 лева, тези пари тя щяла да отнесе в джамията да ги "обработи" и да му ги върне, за да преспи над тях.

Момчето, което наскоро се върнало от бригада в Америка, имало собствени пари и веднага изпратило парите. Когато обаче се обадил на ходжата, тя му заявила, че трябва спешно да пусне и втората част от сумата. "Усъмних се, още повече че парите изпратих на някакъв мъж, чиито адрес и име ми даде ходжа Гюлшен. Видях контактите с нея от телевизията и се свързах, така започна този ад. Снощи се обадих и я помолих да ми върне парите, защото съм размислил и искам нещата да са си такива, отказвам се от помощта й. Тогава тя започна да ме плаши, че майка ми ще умре, ще я заваря студена. Това ме побърка и направо ме уплаши. Заяви ми, че ако продължавам да й звъня да ми върне парите, нямало да вдига. Не можете да си представите на какво съм подложен.

Усъмних се в нея, защото хората, които наистина помагат, не вземат толкова пари. Освен това не може така жестоко да ме плаши, че ще умрат най-близките ми хора. Знам, че съм си виновен, но съм духовен човек, аз вярвам на хората, когато ми каза, че ще ми върне парите, й повярвах. Къде изпратих толкова пари, не е ясно", каза младият мъж.

Тогава той депозира официална жалба в ОД на МВР в Благоевград с молба да бъде открита ходжа Гюлшен. Днес тя вече е в ареста.

http://www.blitz.bg/news/article/315915

Ето това е реално доказателство, за не-уменията на врачките.

Докато има такива, които продължават да ни убеждават, и сами да вярват в обратното, ще има пострадали от тях.

Ма защо само врачките - а врачовците :Д

Повечето от тях са си чисти шарлатани, но има някои, които имат известни способности, които са по- необичайни. Въпросът обаче е, че те самите не знаят как се случва това, не могат да го контролират и фактически не го разбират - то просто или се случва, или не се случва.

Ето това е реално доказателство, за не-уменията на врачките.

Докато има такива, които продължават да ни убеждават, и сами да вярват в обратното, ще има пострадали от тях.

А нима индивид с коеф. на интелигентност над 100 пункта се нуждае от доказателство? Всеки средно интелигентен човек вярва само и единствено на разума си, а не на "звездите ми го говорят".

Редактирано от Поли Пантев (преглед на промените)

А нима индивид с коеф. на интелигентност над 100 пункта се нуждае от доказателство? Всеки средно интелигентен човек вярва само и единствено на разума си, а не на "звездите ми го говорят".

Покажи и малко чувство за хумор.

Майка, дала 5 бона на ходжа Гюлшен: Заплашваше живота на дъщерите ми

Image_4561849_407.jpg

Още една жертва е попаднала в лапите на ходжа Гюлшен. Благоевградска майка разказва пред struma.com: 

Здравейте. Казвам се М. Георгиева, искам първо да благодаря за това, че намерихте куража да започнете разследването срещу ходжата Гюлшен. Срамувам се от това, че аз - интелигентна жена на възраст, станах нейна жертва. Oт срам не съм подала жалба в полицията, но сега ще го направя, защото ми вдъхнахте смелост и кураж за това. Беше през ноември 2011 година. Имах проблеми с една от дъщерите си, която нямаше деца. Гледах предавания с ходжата и знаете, когато човек има проблеми, не знае на кой свят се намира, а ходжата и разни хора, които се обаждаха да й благодарят, че е помогнала да заченат, ме накараха да се срещна с нея. Чухме се по телефона и тя ме увери, че може да помогне.

Представяте ли си какво съм преживяла, когато чух "Леле аз се чудя как дъщеря ти е още жива, пращай веднага 300 лева за инструкции. Изпратих парите в Шумен на името на Георги Георгиев. Получих инструкциите. После тя дойде в Благоевград. Срещнахме се в хотел в кв. Грамада и там ми взе 3000 лева. Срещата беше повече от страшна. Срещу нея стоеше едно момиче, тя непрекъснато цъкаше с език, колко е страшно около мен. "Дай сега 3 000 лева, ще преспя на тях и ще ти ги върна. Бях готова с парите, от майка ми, от дъщеря ми, нали уж се кълне, че ще ги върне и това било само за ритуала. Тогава ми каза, че и другата ми дъщеря е застрашена.

Пълен кошмар, поиска още 800 лева и за нея да работи. Дадох ги. Когато обаче поиска от мен да ходя по гробищата и там да изричам молитви се стреснах, отказах и тя поиска нови 600 лева. Спрях, усетих се, че съм измамена. Междувременно тази жена поиска за здравето на децата ми да й изпратя и колет с 3 маркови парфюма за мен и за двете ми деца, нови мъжки пижами, за да се раждат здрави деца, направих скъп колет и го изпратих до поискване в централна поща София. Бях в Испания, когато прочетох за измамата на студента и затова се обаждам. Нека всички хора, измамени от тази жена се обединим и ни върне парите, каза почти през сълзи г-жа Георгиева. Оставяме думите й без коментар. Продължаваме да очакваме вашите обаждания. Госпожа Герогиева ще депозира писмена жалба в Първо управление на МВР в Благоевград.

http://www.trud.bg/A...ticleId=4561848

Шокиращ рекет на врачка: Или плащаш или ще видиш майка си студена

Ходжа Гюлшен всъщност е ромката Николинка В. от Златица.

Не е ли крайно време да забранят телевизионните предавания, рекламиращи такива измамници като Николинка?

Не е ли крайно време да забранят телевизионните предавания, рекламиращи такива измамници като Николинка?

Трудна работа, така току виж народа взел да поиска да забранят телевизионните предавания със всички измамници и ........

Трудна работа, така току виж народа взел да поиска да забранят телевизионните предавания със всички измамници и ........

:) Е, и без телевизия се живее :D

:) Е, и без телевизия се живее :D

хахахахах право казваш, но ще се разминат тънко гадовете - по добре телевизията, да рекламира измамниците, като измамници, а не журналята да си правят оглушки, колко загрижен е този министър/ гадател/ лечител и прочие сган.

те си плащат, убедена съм, за да ги излъчват по телевизията

абе всичко е такава мафия....

те си плащат, убедена съм, за да ги излъчват по телевизията

абе всичко е такава мафия....

Така е, плащат си и не са виновни, щом има кой да приеме парите им.

Така е, плащат си и не са виновни, щом има кой да приеме парите им.

и в такъв случай тия, дето са ги допуснали, им стават съучастници

• 2 седмици по-късно...

Нападнаха врачка, предрекла: След 20 дни в България ще настъпи ад

Николета Йорданова решила да постне на стената си предсказанието си

Нелеп пост на Николета Йорданова от предаването „Ясновидци” стана повод за „всенароден протест” във Фейсбук срещу нея. Врачката решила да постне на стената си предсказанието си: „След 20 дни в България ще настъпи ад!” Вместо да притесни някого обаче, Николета стана обект на подигравки. Много от хората недоволстват и от това, че сее паника. „Писна ми от такива вампири, няма ли закон за тях”, недоволства интернет потребителка. Друга опитва да се пошегува по повод „настъпването на ада”: „Спокойно хора. Моя приятелка разбра какво е. Веско Маринов издава нов албум.” „За мене настъпи с усвояването на ипотечен кредит.От тук насетне може да е само по-добре”, пише „фен” на Николета. Тези, които са повярвали на предсказанието, напразно опитват да разберат какъв точно ще е този „ад”, който ще настъпи. Николета упорито отказва да даде повече информация и уклончиво обяснява, че скоро в страната ни не се очаква земетресение. Има и такива, които са повярвали в предсказанието на Николета и приканват всички да се молят задружно, за да не се сбъдне страшната прогноза.
http://www.novini.bg...настъпи-ад.html

Нападнаха врачка, предрекла: След 20 дни в България ще настъпи ад

Николета Йорданова решила да постне на стената си предсказанието си

тая се чуди ква реклама вече да си измисли

сигурно й секнал финансовия поток от баламурниците

тая се чуди ква реклама вече да си измисли

сигурно й секнал финансовия поток от баламурниците

А може просто да е чула глас... :D

А може просто да е чула глас... :D

след 20 дена ще видим какво е чула

:D

Давам безплатна идея на тези, които още не са се досетили. Ако сте лице с нисък морал, писнало ви е да работите като продавач/ка зад щанд в някой супермаркет и нямате нищо против да изкарате пари, заблуждавайки масата от лековерни индивиди в тази страна, то значи сте идеален/на за длъжността "врачка". Допълнителни изисквания за заеманата длъжност: що-годе приличен речник, логорея и минимална сугестивност. Кандидатите могат да представят молбите си до края на кампанията. Благодаря.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.