Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсачката на Data.bg вече става платена

Featured Replies

Странното е ,че всичко стана в 1 момент без никой да очаква,затвориха и толкова дори това за пожара ми се вижда съмнително дали е истина.Вече няма много смисъл от БГ пеера то останаха само торентите явно ще се разчита на международните сайтове и докато ги научат хората и се адаптират ще има трудни моменти ама какво да се прави,че и интер скоротта е доста по-ниска.

• Отговори 180
  • Прегледи 32,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

:) Хубаво че са международните торент-тракери че току виж и нашите ги направят платени, като гледам Арената много се изкушават и те да тръгнат по този път след като направиха така с БГ-MP3-ките

И аз така смятам-ще се наложи основния трфик да се пренасочи извън БГ.Досега аз четях какво ново излиза и има на чуждестранните сървъри/тракери ,но понеже даунлоад-скоростта ми е много малка си свалях каквото ми трябва от БГ-фриита.Уви,вече няма да е така.....Усещам мириса на промяната........ sad.gif

И това ще го преживеем...Все пак света е голям... biggrin.gif

хора интернета в бг не е умрял!хубавото е че почти всичко се пренасочва към бг торенти но и там има проблем - не всеки може да качва!

Сега като се замисля май и едниствено АДСЛто предлага КАЧЕСТВЕН външен интернет - не не искам да правя реклама на тази компания БТК не си и го помисляйте, но замислете се че в БГ може би има вече около 500 000 адлс модема и МНОГО МАЛКО са хората оплакващи се че скороста им която идва по договор е по малка в действителност!Не забравяйте също че почти 70% от каналите излизащи от бг към света са на ВЕЧЕ монополиста БТК sad.gif

хора интернета в бг не е умрял!хубавото е че почти всичко се пренасочва към бг торенти но и там има проблем - не всеки може да качва!

Сега като се замисля май и едниствено АДСЛто предлага КАЧЕСТВЕН външен интернет - не не искам да правя реклама на тази компания БТК не си и го помисляйте, но замислете се че в БГ може би има вече около 500 000 адлс модема и МНОГО МАЛКО са хората оплакващи се че скороста им която идва по договор е по малка в действителност!Не забравяйте също че почти 70% от каналите излизащи от бг към света са на ВЕЧЕ монополиста БТК sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

хахаха ами остана и от това да се оплакват при толкова бавен вътрешен нет който имат

Промяната е към добро за нас,като няма Бг нет ще се изисква повече международен такъв от доставчиците.Да знаете че е голям кеф да се забиеш в някой голям тракер и да си намериш нещо.

Смешна работа. Не стига че не притежават правата за информацията на сървъра а искат и пари за нея. по-голяма наглост не съм виждал. Призовавам всички които са качвали там файлове да си ги изтрият.

Голям кеф е и да успееш да се регнеш за малко изтървах да се регистрирам в torrentbytes.net

Има и такива без регистрация в които също се намират доста неща,в скандинавските хъбове също.

А я отворете бубуто преди малко май го спряха и сега пише това

Поради подмяна на линиите и генерална профилактика сайтът ще е недостъпен през следващите няколко дни.

Във връзка със събитията случили се през 2005 г. (забрана на търсачки, ограничаване на дисково пространство и т.н. по нареждане на съответните служби), за да продължи безпроблемната работа на FREE.Data.BG, сме принудени да въведем промяна в политиката на сървъра. Някои от услугите на Data.BG ще бъдат платени считано от дата 03.02.2006г.

Няма връзка между това,че 2005-та ги задалжиха да спрат търсачката,и сегашното решение да се плаща.. Само се оправдават с "сме принудени". Тоест не го казват директно(защото няма такова нещо),а само заблуждават хората,че някоя служба им е наредила да направят някои услуги платени.. Пълни измислици. Единствената цел е да си пълнят джобовете,ла*нари! Защото повечето българи сме такива.. това ни е в гена.. когато имаме власт да не ни пука почти за никой,а само за себе си,и за това как да печелим повече на гърба на другите! Независимо какво им причиняваш..! Срам..!! Има алтернативи на сървъра,такаче трийте и да дух*т !!

Edit:И ще ми искат снимка,и толквоа лична информация,която проверяват за един шиб*н сървър.. Ужас.. сложих им снимка на човече,нарисувано на учебна дъска с тебешир,и невярна информация за мен в форума и сайта! Да се изядът!! Просто no comment!!

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

еми замисли се - ако им пратиш смс(ако си достатъчно луд ;) ) ще ти имат телефония номер,искат ти РЕАЛНА (хахаха :angry: ) снимка имат ти и IP-то,искат и РЕАЛНА (отново хахаха ;) ) ЛИЧНА информация,остава да ти поискат и ЕГН-то.За какво ли може да им трябва толкова много точна информация...НСБОН....ненене:)...

ще може ли сега накой да каже алтернативи. Някои написа нещо за руски сайтове скандинавски хъбуве. Кажете точни адреси

Друг път само ADSL предлага качествен интернет. Аз съм от Враца плащам 28лв на месец и получава ето това, 1.5Mbps или 200кб/с от всички външни сайтове, такъв ми е и Българския интернет, като от арена.бг свалям със 400kb/s и имам фтп достъп.

Приятелю, пусни един traceroute за да не излезеш изненадан (напр. доставчика ти ползва ADSL)

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Значи в момента Дейтаком работи само че търсачката я няма.Ъплоудвам около 800 мегабайта програми като съм наблегнал на антивирусна защита и оптимизация(тоест най-търсените).Може би някъде вечерта всичко ще бъде качено и аз се наемам в бъдеще да подържам директорията с нови програми(с лекарства разбира се).Всички директории работят и може да се ъплоудва,обаче неможе да се правят нови регистрации сега.Моята директория е написана в подписа ми.Същите неща ще намерите в хъб с адрес beerhub.servebeer.com:411 където юзърнейма ми е koki.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Приятелю,току-що идвам от там (твоята директория cool.gif ).Мерси за нещата,които си качил и ще качваш,но защо по дяволите не мога да вляза в моята :"http://free.datacom.bg/phs/" ?.между другото-http://free.bol.bg вече е активен :bye:

Може би са я делнали поради неактивност,знам ли.Аз имам две директории и двете са там ама има движение в тях отвреме навреме(сега ще има повече).В Бол.бг може ли да се качва с ФТП клиент и колко място дават?Какви са настройките?Аз преди ъплоудвах с някакъв файлов манипулатор или нещо подобно ама сега нестава.

ДОБАВЕНО :

Ето какво пишат Бол.бг за спирането на сървъра им за няколко дена,цитат от първа страница на Бол.бг:

"Уважаеми потребители, на 31.01.2006 г. в сградата, в която се намира основният технически център на BOL.BG имаше пожар, в резултат на който изгоряха напълно електрическите табла в сградата, както и всички кабели: захранващи, телефонни и оптични. Тъй-като сградата ще е неизползваема поне още няколко дни, мрежата на BOL.BG ще функционира посредством резервни трасета от резервен технически център с намален капацитет. Молим да ни извините за причиненото неудобство."

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Да,ъплоадваше се с файловият им манипулатор.Моята директорийка си е там (http://free.bol.bg/phs/),файловете ми си стоят,но не мога да вляза-отхвърля ми паролата (през файловият им манипулатор).

Редактирано:разбрах! cool.gif

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

@dragozow адски полезни неща си качил на датаком-а за което искам само да те поздравя и благодата ;) .Надявам се скоро и регистрацията на датаком-а да се оправи за да мога да си направя 1 ацц

А колкото до ДАТА.БГ ще кажа само едно - този портал вече не е същия,безобразна цензура,режене на потребители,неравна конкоренция...и куп още глупости!

KALDATA.COM >>> това е решението на проблемите ви ;)

Data се оля....първо с искането на лична информация....само дето ЕГН-то не са поискали за повторно активиране на съществуващ акаунт.....а сега и със заплащането.....

Ами те и Датата искаха преди десетина дена повече информация и снимка.Естествено даваш чужда снимка каквато намериш в нета и произволна информация.А иначе винаги могат да те намерят,в интернет съвсем не си анонимен особено НСБОП ако изискат от доставчика ти информация кой се крие зад дадено ИП.Но обикновените потребители са нищо и немогат да се изкарат от тях пари докато от фирмите може.Аз знам десетки фирми в които се работи с пиратски софтуер и чиито шефове биха "кихнали" само и само да не им затрият бизнеса.Плюс това в частен дом се влиза по-трудно от обществен,трябват разрешителни които не винаги се получават бързо.Потребителят в повечето случаи има време да унищожи дисковете,да форматира и да сложи Линукс :)))Така че не давай на тия хора информация особено след като не си видял документ който ги задължава да я пазят за да не се окажеш "собственик на фирма" след време.Тия измами стават най-вече със стари хора които имат нарушение на сетивните органи и се манипулират лесно,примери всеки ден по новините.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.