Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с играта The Black Mirror

Featured Replies

Инсталирах си играта The Black Mirror но незнам защо не ми тръгва дава само черен екран и след това излиза от играта

• Отговори 71
  • Прегледи 24,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Инсталирах си играта The Black Mirror но незнам защо не ми тръгва дава само черен екран и след това излиза от играта

<{POST_SNAPBACK}>

Причините за това може да са много...Имаш инсталиран DirectX 9?

А случайно, да си слагал/а, крак за играта:).

И аз имах такъв проблем с Българската версия и така и неможах да я подкарам. Излизаше черен екран и след това грешка в едното .exe на играта, не главното. Не сам слагал Крак, защото играта си тръгваше с диска и без крак и нямаше такъв, от където я изтеглих.

• Автор

несъм слагала крак също показава ми черен екран ама после няма съобщение направо излиза имам DirectX

трябва да си сложите пача за играта,той отстранява този проблем

• Автор

благодаря много искам да попитам незнам какво да направя взех един камък кръгъл и незнам какво да правя по нататък

трябва да си сложите пача за играта,той отстранява този проблем

<{POST_SNAPBACK}>

А от къде мога да го изтегля пача ?

Пробвайте да разархивирате в директорията на играта файлчето от този линк:

http://www.gramis.com/patches/bm_nvidia_patch_bg.exe

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси много, пача стана, след малко ще разцъкам играта да видя дали си е заслужавала тегленето... :)

А откъде мога да си изтегля играта? Преди време я търсих, но никъде не я намерих. Благодаря предварително!

В torrents.linkos.bg го има и е на български. Аз от там си го изтеглих и си работи цялата игра без проблеми. :)

• Автор

johnnie можеш ли да ми кажеш какво да правя значи намерих един камък с дупка в средата също снимах отпечатъка на стената но незнам какво да правя на татък

Ами аз я превъртях преди година,нодо колкото си спомням трябва да проявиш лентата от апарата.

Никой ли не знае какво става по на татък

Ето ТУК погледни:baby:.

Ето ТУК погледни:P.

<{POST_SNAPBACK}>

Наистина много е полезен този саит.И аз с негова помощ я превъртях,признавам си! ;)
Наистина много е полезен този саит.И аз с негова помощ я превъртях,признавам си! ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Хмм...Аз я превъртях без тоя сайт,но края на играта доста ме разочарова.Макар че имаше брутални моменти,отрязаната глава на тоя професор и т.н.Ама ми беше доста ТЪП края.

• Автор

Като си я превъртял я ми кажи как да изляза от кулата защото като влязох уж всичко съм взела ама ми казва е трябва да поразгледам още

Като си я превъртял я ми кажи как да изляза от кулата защото като влязох уж всичко съм взела ама ми казва е трябва да поразгледам още

<{POST_SNAPBACK}>

Отиваш в конюшната при оня селяндур и зимаш DA BIG BAD HAMMER.После се качваш в кулата и разбиваш вратата на парчета.Кат влезеш там ще бъдеш затворена там и требе да намериш 1 ножче(с това МИНИАТЮРНО ножче ще ИЗРЕЖЕШ БРАВАТА :snowballfight: .Смятай...)Ама къде е ножчето не казвам.

HINT:Голямата черна топка няма да ти трябва до края на играта.Така че в бъдещите загадки не се занимажаи с нея.Много време отнема да се опиташ да я навираш къде ли не.Ай,приатно цъкане.

Редактирано от bfn (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Ей някой ще ми каже ли как да изляза от Черното огледало след като съм се върнала от санаториума,от където избягах из под леглото на Джеймс май беше момчето ...кажете ми щото тоя при всички врати казва че няма смисъл да ходи в градината и вече се побърквам sad.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.