Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с играта The Black Mirror

Featured Replies

Здравейте на вси4ки!!!!

Много 6те ви бъда признтелна ако ми помогнете как да се справя със ситуацията в която съм сега:зна4и стигнала съм до момента в които разбира Гордън за смъртта на градинаря и там с фонтаните не ми е ясно какво да направя долу в мазето с това изпомпване?

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 71
  • Прегледи 24,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

здравейте ,искам да изкажа мнението си за играта: много е заинтригуващта но ми е малко трудна, затова ви моля за помощ какво да правя на трето ниво, като съм разговаряла със пазача и лелята моля ви помогнете ми! :)

Ами...виж какво не мога да се сетя точно за кой моминт говориш взизал ли си вече в работилницата (лаборатотията) на Робърт???

Здравейте на вси4ки!!!!

Много 6те ви бъда признтелна ако ми помогнете как да се справя със ситуацията в която съм сега:зна4и стигнала съм до момента в които разбира Гордън за смъртта на градинаря и там с фонтаните не ми е ясно какво да направя долу в мазето с това изпомпване?

Ами изпомпването е трудно играе се и с десният и с левият бутон ... забравих вече изпомпването ... поствано е сайтчето... виж точно как са го описали там...ако ти кажа ще те излъжа

Редактирано от viki_3112 (преглед на промените)

За всички фенове на играта погледнете тук клик прочетете и нема да имате проблем с нито една от задачите ! ;)

Аз лично съм го ползвал за решаването само на една задача ....... иначе се губи тръпката от играта !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Не поствайте сайта....вече го има.... оставете ги да си играят сами играта...не да четат отговорите... ;)

• 3 месеца по-късно...

Здрасти,аз съм нова тук.Имам проблем с играта The Black Mirror.Нали пуснахте линкче на сайта който ще ни помогне,ама стигнах до едно място с помпата дето трябва да източа водата,там (в сайта)е написано как,но така не става! :P Можеш ли да ми кажеш ТИ, как да го направя?

• 1 месец по-късно...

Хора, помогнете ми. Преди два дни инсталирах играта и не мога да я запазя. Някой ще ми обясни ли как да запазя мястото,докъдето съм играла на главното меню чрез опцията "запази игра",която не реагира като я кликна на empty slot". Не мога да я играя със седмици, без да излизам от нея,а не ми се иска да се връщам всеки път в началото! Моля,помогнете!!!

Разбрах, успех на всички с играта! :)

• 4 седмици по-късно...
Здрасти,аз съм нова тук.Имам проблем с играта The Black Mirror.Нали пуснахте линкче на сайта който ще ни помогне,ама стигнах до едно място с помпата дето трябва да източа водата,там (в сайта)е написано как,но така не става! ;) Можеш ли да ми кажеш ТИ, как да го направя?

еми аз я минах докато ми отговорихте... ;)

• 6 месеца по-късно...

Пробвайте да разархивирате в директорията на играта файлчето от този линк:

http://www.gramis.com/patches/bm_nvidia_patch_bg.exe

[/quи

и аз много,много благодаря.Стана.Почвам я laugh.gif

• 4 месеца по-късно...

абе пичове каде да намеря проклетия ключ за шкавчето в стаята на самюъл за да взема проклетия фотоапарат и каде е часовника който тряаа да се свери там на 7 часа за да доиде оня с вещите на дъртия

абе пичове каде да намеря проклетия ключ за шкавчето в стаята на самюъл за да взема проклетия фотоапарат и каде е часовника който тряаа да се свери там на 7 часа за да доиде оня с вещите на дъртия

Дребен погледни линка в моя пост / 4 над твоя / който съм дал . Там има решение на въпроса ти .

• 7 месеца по-късно...

Темата е малко старичка,но предполагам,че е по-добре да пиша тук,отколкото да отварям нова тема.Имам следния проблем-трбва ми ключа за Гробницата в Уелс,за втората врата долу.Трябва да взема амулета от кутиятя на Елеонор,но не мога да сменя местата на конете.Не знам от колко време вече се мъча...Много моля за сейв с наредени фигури,иначе не мога да продължа!

http://www.black-mirror.free.bg/index3.htm - тук намерих указания за фигурите,но са ми напълно неясни...

Редактирано от tedy_bear (преглед на промените)

На капака й имаше шахматна задачка – трябваше да сменя местата черните и белите коне.Ако обозначим квадратите от ляво на дясно с буквите А ; В и С , а квадратите от горе надолу с 1 ;2 и 3 то правилното решение е А1С2 А3В1 С2А3 С3А2 С1В3 А2С1 В1С3 В3А1 С3А2 А1С2 А3В1 В1С3 С2А3 С1В3 А2С1 В3А1. С амулета който намерих в кутията се върнах в гробницата и отворих последната врата. ЗАПАЗЕТЕ(SAVE) ИГРАТА.

Прочети го отново, лесно е.

Буквите и цифрите са въображаеми и са за твое улеснение. Нещо подобно на шахматна дъска.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

На 6 глава съм,при стената на звяра,защо не мога да запаля свещите??Слагам запалката и нищо!Следвах всички укацания от този сайт -> http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcBb/BlackMirror.htm В този -> http://www.black-mirror.free.bg/index6.htm пише за някаква пропаст,трябва ли да я затворя,защото не я намирам,а в първия сайт не пише нищо за нея...

Току що свърших играта...Не ми се искаше да свършва,не и така...Със сигурност ще я повторя,искам пак да стана част от цялата тази мистерия,невероятна е!!!

аз тая игра два-пъти я превъртам. АДСКИ много е интересна, обаче ако имаше и продължение... Ей, ако знаете някоя подобна игра ПИШЕТЕ ЛС. Мерси.

Ще има втора част:

Превю

Геймплей

Скрийншотове

Следващите два клипа показват ключови моменти от първата част на играта,ако сте в процес на разгадаване на мистерията "Черното Огледало",по-добре не ги отваряйте.

Без втора част явно няма да останем,да видим каква ще излезе,въпреки че това,което видях ми уби мечтите да се впусна с нещо подобно на The Black Mirror отново.Като за начало как от благородник от уважавано семейство,чиито неволи го водят по-скоро в мистериите и загадките на миналите векове,ще стана съвременен младеж,който не се поняся с шефа си и бяга след някакво момиче?Тва ли ми е мотива?Къде е Самюел младши,който разбира,че баща му има недовършени дела,например?И как да заменя зловещия облик на моргата с приветливи улички и усмихнати хора?Като гледам скрииншотите за втората част ми се струват доста обикновени.Единствено замъка ми стопля душата и то само отвън,отвътре изгледа е от друг ъгъл,цветовете са по други...

Редактирано от tedy_bear (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

Някой може ли да ми даде сейв гейм за глава втора, изхарчих патроните преди да изляза при вълка и имам сейв само от това място. Намерих няколко сейва но като пусна играта от тях нямам достъп до инвентара нито до менюто

Някой може ли да ми даде сейв гейм за глава втора, изхарчих патроните преди да изляза при вълка и имам сейв само от това място. Намерих няколко сейва но като пусна играта от тях нямам достъп до инвентара нито до менюто

Тук има сейфовена играта. Успех!;)

Тук има сейфовена играта. Успех!:cool:

Благодаря за помоща, но за съжаление ми изписва "Сесията за чакане е изтекла, направете нова заявка"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.