Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с играта The Black Mirror

Featured Replies

Абе Рамщайн погледни нагоре преди да постваш

• Отговори 71
  • Прегледи 24,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Имам голям проблем с тая игра.Стигнах до няква мина излезнах от нея само че си нямам патрони в пистолета и тоя вълк не мога да го убия...Някой може ли да ми даде някав save от там от тея дълбини на тая глупава църква..моля

Имам голям проблем с тая игра.Стигнах до няква мина излезнах от нея само че си нямам патрони в пистолета и тоя вълк не мога да го убия...Някой може ли да ми даде някав save от там от тея дълбини на тая глупава църква..моля

Ами точно преди да излезеш от там, гледай да уцелиш още с първият куршум cool.gif . Успех :bye: .

на мене лично играта не ми харесва ма изобщо като отидох на комп клуб и я играх бати и смотаната игра ни разбрах как се играе нито нищо.

Да,в последствие разбрах,че е трябвало да уцеля с единия,само че вече е късно-последния save ми е след като са изстреляни и двата и би ми било неприятно да започвам от начало:angry:

• 2 седмици по-късно...

Никой ли не знае какво става по на татък

[/qu АЗ ЗНАМ ЗАЩОТО Я ПРЕВЪРТЯХ АМА Е МНОГО ДЪЛГО ЗА ОБЯСНЕНИЕ.НАКРАЯ СЕ САМООБИВА

• 3 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

хора много ви моля помогнете ми стигнах до кабинета на уилям взех всичко от там отворих си с ножчето и ми казва че не мога да си трьгна моля ви помогнете ми какво трябва да направя?има един сандак които не мода да творя и не знам как моля помогнете

• 2 месеца по-късно...
хора много ви моля помогнете ми стигнах до кабинета на уилям взех всичко от там отворих си с ножчето и ми казва че не мога да си трьгна моля ви помогнете ми какво трябва да направя?има един сандак които не мода да творя и не знам как моля помогнете

bebencence прегледа ли всичко с десен бутон двата съндъка двете малки чекмеджета там ще намериш нещо..неказвам какво...айде пробвай с десните бутони :)

после ще има да четеш доста от това което ще намериш и тогава мисля че ще можеш да излизеш до колкото си спомням така беше :)

я ми кажете какво става след като намеря писмото дето е хвърлено върху кофата за боклук до моргата?? :speak:

някои има ли идея какво да правя след като намерих онова писмо върху кофата за боклук до моргата??? :wors:sad.gif

я ми кажете какво става след като намеря писмото дето е хвърлено върху кофата за боклук до моргата?? :blink:

някои има ли идея какво да правя след като намерих онова писмо върху кофата за боклук до моргата??? :rolleyes:sad.gif

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително.

сорри че писах на латиница ама моля ви кажете ми бързо какво да правя ?!?!!?!? :wors:

моля ви моля ви моля вииии помогнетеееее какво даааа правяяяяяяяяяяяя ????? има ли някой тук?????и ако има да ми каже кво да правя плсссс не сам много нахална вече отговарям на двама и аз искам малко помощ плиииииизиииииии

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Отговорът

Бъди честна и изчети само това, което ти трябва :rolleyes:

Edit: Не видях, че е линкът е пускан и преди. Поне четете миналите мнения.

Редактирано от norther (преглед на промените)

хооооооооорррррррррааааааааа има ли хорааааааааааааааа имаааа ли хораааааааааа каже те ми какво да правя в тая малка тъпа стайчка дето не моа да напъхам тва тъпо нещо и незнам ко да правяяя моля ви дайте малко информация какво да правяяяя...????????????????? в недоумение съм ... моля ви помогнете ми ....... хайде де искам помощ!!!!!!!!!!!!!!! :blink:sad.gif:rolleyes:angry.gif

нортхер това вече сам го наузустила ама не иска да пъхне тъпата част вътре в дупката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! angry.gif

Warmhill Vicarage:

Look for the findings in William's diary:

Enter the church through the side entrance. Look at the stone tablet by the door and see the church was built by Marcus in 1230.

Check the locked grate, the rear part and then go to the Altar. Talk to Father Frederick at the altar. Eventually, he will let you in the belfry behind the locked gate.

Belfry - Look at everything, the gate to the rear part of the cemetery and the opening. Place the strange object on the opening found below the candle on the pillar. An altar rises at the center of the floor.

Mechanical lock puzzle - The object of the puzzle is to reverse the positions of the black stones and the white stones. The red stone should be at the center.

Click on a stone, then click on adjacent empty space to move that stone to that space. The way that works for me is to move white stones to one end to have space to work in and then move the black stones to the opposite nearly empty side.

When correctly done, a grating sound is heard.

мисля че това е отговара или греша....

не иска да сложе простото нещо моля ви кажете как да го сложа

angry.gif

нортхер благодаря ти за информацията помогна ми просто не бях сложила диаманта на онова странно нещо и зе че го сложи и ми се отвори сега стигнах до пъзела надявам се да успея sad.gif

кажете ми как да мина тези пъзели в този сайт като превеждам нищо не схващам защо си мисля че трябва да се избере един пъзел и ако е така моля ви кажете кой ??????????????????????????????? :blink:

вече стигнах до един лифт на асансьор и се качих на един горен етаж и ми се появи няква печена порта преди умрях на нея сега мога ли да я пипам ? :clap:

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, можете ли да ми помогнете. Стигнах до кабинета на Робърт и не мога да се справя с часовника. Ако можете да ми подскажете някак си ще съм Ви много благодарна.

Здравейте, можете ли да ми помогнете. Стигнах до кабинета на Робърт и не мога да се справя с часовника. Ако можете да ми подскажете някак си ще съм Ви много благодарна.

Ето ти един Walkthrough ...играта я изиграх досто от давна и затова ти давам готово решение :)

Редактирано от saiyan (преглед на промените)

viki След като си ги събрала всичките ключове, можеш ли да ми кажеш какво да правя.. сега съм долу в лабиринт ли е не знам, намерих книгата на единия от миньорите (под църквата дето е) пистолета, задействах машината,2 запуших дупката... и сега накъде? :)

Еdited by GFreeman: Следващите ти постове на латиница ще се трият... Дори и да нямаш кирилица на компютъра може да използваш тази, вградена във форума! :yanim:

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Здравейте, радвам се че има такъв форум.

Влезнох в камбанарията и ми дава само един отвор. Имам такъв старинен предмет но играта не ми дава даго поставя. какво да правя. Не ме пуска назад и до там............. Моля отговорете ми

Детелина

та отовора е постнат обаче се извиням забих на лабиринта пред книгата с ключове кво да прая този с лампите ohmy.gif

viki След като си ги събрала всичките ключове, можеш ли да ми кажеш какво да правя.. сега съм долу в лабиринт ли е не знам, намерих книгата на единия от миньорите (под църквата дето е) пистолета, задействах машината,2 запуших дупката... и сега накъде? :speak:

Еdited by GFreeman: Следващите ти постове на латиница ще се трият... Дори и да нямаш кирилица на компютъра може да използваш тази, вградена във форума! ;)

lili_89 качи се горе на горния етаж и вземи елемента и го сложи на отвора долу така мисля че ставаше освен ако не е това момента или си забила на друго място :help:

Здравейте, радвам се че има такъв форум.

Влезнох в камбанарията и ми дава само един отвор. Имам такъв старинен предмет но играта не ми дава даго поставя. какво да правя. Не ме пуска назад и до там............. Моля отговорете ми

Детелина

диди и аз преди време забих там вземи диаманта ( който си намирала забрайх каде) и го постави на старинния предмет от храстите + другата му част от заложния магазин дето си откупила

Здравеийте ... сигорно ще ви върна доста назад в играта ама да ви попитам :

В кулата сам взех черното кълбо , отворих топа ( излезе ножче ) и отключих вратата

отворих 4екмеджето сичко ... има 1 сандк който немога да отворя ... и немога да изляза от там казва ми че

трябва да огледам хубаво счко ... с десен бутон давам на всеки предмед ама нищо .... ако може помогнете

с по конкретни действия ... какво да напрая 10х

Здравеийте ... сигурно ще ви върна доста назад в играта ама да ви попитам :

В кулата сам взех черното кълбо , отворих топа ( излезе ножче ) и отключих вратата

отворих 4екмеджето сичко ... има 1 сандк който немога да отворя ... и немога да изляза от там казва ми че

трябва да огледам хубаво счко ... с десен бутон давам на всеки предмед ама нищо .... ако може помогнете

с по конкретни действия ... какво да напрая 10х

намерих отровора сам !!! голям филм

Штрака се с десния бутон на чекмедвето и се прочита дневника ...

:wors:))

здравейте ,искам да изкажа мнението си за играта: много е заинтригуващта но ми е малко трудна, затова ви моля за помощ какво да правя на трето ниво, като съм разговаряла със пазача и лелята моля ви помогнете ми! :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.