Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да му звънна ли?

Featured Replies

Здравейте. Искам да попитам нещо, колкото и тъпо да се чувствам. Бях на дискотека в петък. По принцип танцувам много и там си харесах едно момче. Тогава започнах да танцувам, така че да ме забележи. Естествено ми се получи. В последствие се разбра, че и той ме е харесал. След това танцувах с него. Взех му номера. В крайна сметка стана време да се прибирам. Той доста трудно ме пусна. Накрая се целунахме и аз се изплъзнах и си тръгнах. Интересува ме, дали трябва да му пиша? На 17 съм..но все пак не съм сигурна какво трябва да направя...мойе да ми се смеете,ноо...:Д Таа това е! :Д

Щом ти си го харесала,щом той те е харесал,щом сте се целунали - КАКВО ЧАКАШ ОЩЕ ?

Хващай бика за рогата и смело напред ! :(

Преди 20г като нямаше интернет и форуми какво ли са правили хората :baby:

Правили са същото като сега - чатили са си,просто връзката се е осъществявала малко по-бавно заради пощальона :(

Правили са същото като сега - чатили са си,просто връзката се е осъществявала малко по-бавно заради пощальона :(

и докато дойде отговора , вече е късно :baby:

• Автор

Ндааа...викате да действам...очаквах точно обратното да ми се каже...радвам се, че имам подкрепа :Д Добре де, амаа...сега идва въпроса какъв идиотски 1ви смс да напиша :Д Мерсаи на всичкиии! (hug)

Ндааа...викате да действам...очаквах точно обратното да ми се каже...радвам се, че имам подкрепа :Д

Добре де, амаа...сега идва въпроса какъв идиотски 1ви смс да напиша :Д

Мерсаи на всичкиии! (hug)

пиши му примерно това:

Здрасти, как си?

П.П. И си пиши отдолу името да не се чуди :)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

пиши му примерно това:

Здрасти, как си?

П.П. И си пиши отдолу името да не се чуди :)

е, да... и аз това си мисля :yanim:

Редактирано от capnemo
кирилица! (преглед на промените)

Както пишеш,вече си на 17.Доста си назад с материала,а и още се ослушваш.Днешната младеж вече на 12 започва да се занимава с тези работи.

Назад - глупости. Иначе ако си мангал - може и на 11. Иначе към авторката - нищо не излиза от тези "курвенски" свалки в дискотека. Много момичета съм минал така преди 10-тина г. и никоя от тях не помня, а приятелката ми в момента (от години де) я срещнах на обикновена среща между две компании в летен следобед! :rolleyes:

Назад - глупости. Иначе ако си мангал - може и на 11.

Иначе към авторката - нищо не излиза от тези "курвенски" свалки в дискотека. Много момичета съм минал така преди 10-тина г. и никоя от тях не помня, а приятелката ми в момента (от години де) я срещнах на обикновена среща между две компании в летен следобед!

:ph34r:

Нека всеки да си го изживее де, в тийн зоната си. За дискотеките :ph34r:

Супер :ph34r:. Значи все пак е възможно да има нещо между вас. Ааа прочетох за СМС... по-нагоре. Пиши му примерно: "Кво става, кво прайш... искаш ли да се видим... тва онва"... Разменете си скайп... и така. Според мен... не се и замисляй ако ти предложи. Щом се харесвате :ph34r:.

• Автор

Еми..аз казах, яе мойе да ми се смеете :Д За съветите мерси много! И за тва за свалките в дискотеките..донякъде съм съгласна...

• Автор

Нека всеки да си го изживее де, в тийн зоната си. За дискотеките :P

Ааа..аз така само за протокола да отбележа,че съм си натурална българка... в частност от Лудогорието! :)

Редактирано от eve_daredevil (преглед на промените)

Иначе към авторката - нищо не излиза от тези "курвенски" свалки в дискотека. Много момичета съм минал така преди 10-тина г. и никоя от тях не помня, а приятелката ми в момента (от години де) я срещнах на обикновена среща между две компании в летен следобед!

:P

Първо да ти кажа не се знае кой кого е минал при тези кървенски свалки в дискотеката! Ама това съвсем сериозно ти го казвам, иначе ти се успокоявай че си ги минал, а сигурен ли си пък че те те помнят ? А то по твоята логика сериозните си приятелки (тия дето излизаме от години с тях)да ги търсим по библиотеки.

А иначе как мразя да пиша или отговарям на текстови съобщения. Направо му звъни и да те води на вечеря със закуска щом си го харесваш ама не влагай големи надежди за нещо повече поне докато не се представиш на ниво.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.