Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем със игрите при windows7

Featured Replies

За тези, на които по горния пост не им помогна - успях да оправя една игра с друг метод: 1.Дясно копче на Моят Компютър - Свойства. 2.Скролвате надолу и давате промяна на настройките. 3.Разширени - визуални ефекти - настройки. 4.Избирате Нагласи за най-добрия облик. 5.След това от същото меню избирате Предотвратяване на изпълнението на данни. 6.Натискате Включване на DEP за всички програми и услуги без избраните. 7.Натискате добавяне и търсите .exe файла на играта и го добавяте. 8.Запазвате промените и се наслаждавате на играта. ПП: С този и по-горния пост съм оправил всички игри , които съм срещнал до сега.Ако намеря игра, която не мога да подкарам, след като измисля решение ще го споделя.Ако има нещо, което вие не може да подкарате, пишете името на играта тук (и не говоря за всякакви ерори, защото ако има ерор - то нещо не сте направили правилно по инсталацията) и ще се опитам да ви помогна. УСПЕХ!!!!!

• 1 година по-късно...

Някои игри не тръгват, защото името на папката в която са инсталирани, е на бг език. При мен е имало подобен проблем с игри, изискващи microsoft games for windows - live. Примерно dirt2f12010

МНОГО ти благодаря решим проблема ми който търсих 7 дена как да го реша кой ще си помисли че папката трябва да е на английски език а не на Български няма логика :/ :D

Здравейте,нов съм и си преинсталирах компа с Windows 7 преди три дена.Хубаво,но за съжаление не ми тръгват игрите.Но пък програмите ми тръгват отлично и сега съм в безисходица.Ако има някой да ми помогне ще е много приятно,защото приемам всякакви идеи а ако трябва имам и програмката "Team Vineview".

ПП:характеристиката на комютъра ми е :processor AMD Atholm 64 X2 Dual core processor 3600+ 2.00 GHz,RAM 1.50 GB,32-битова операционна система,Videocard Nvidia Geforce 8600 GT :help wanted3:

Здравейте,нов съм и си преинсталирах компа с Windows 7 преди три дена.Хубаво,но за съжаление не ми тръгват игрите.Но пък програмите ми тръгват отлично и сега съм в безисходица.Ако има някой да ми помогне ще е много приятно,защото приемам всякакви идеи а ако трябва имам и програмката "Team Vineview".

ПП:характеристиката на комютъра ми е :processor AMD Atholm 64 X2 Dual core processor 3600+ 2.00 GHz,RAM 1.50 GB,32-битова операционна система,Videocard Nvidia Geforce 8600 GT :help wanted3:

Прочете ли цялата тема и пробва ли всички варианти ?

• 9 месеца по-късно...

Здравейте преди 1 месец се наложи да ми сменят хард диска и оттогава всеки път като искам да играя някоя от игрите към windows 7 ми излиза следното съобщение( вижте прикачената картинка) и играта е размазана, бавна и зацепва. Някой може ли да ми каже мога ли по някакъв начин да оправя този проблем или просто от сервиза са ми сменили видео картата с по-слаба и няма как да оправя проблема ? 

post-352794-0-06089100-1410109802_thumb.

А драйвери инсталирал ли си за тая видеокарта? За да вървят игрите, освен драйвери трябват и доста други неща, като DX9, OpenAL, PhisX  и така нататък, в зависимост от играта. Обикновено инсталационните файлове на игрите разполагат с тоя допълнителен софтуер, но не винаги. Още повече, ако се опитваш да пускаш инсталирани преди това игри, копирани директно на новия хард.  Като начало инсталираш драйвери за видеокартата, но за целта трябва да знаеш каква е. 

не знам как се инсталират въпросните драйвери и нищо не съм пипала понеже не разбирам чак толкова от компютри искам просто да си играя най-елементарните и леки игри от Windows-a , които са си като Solitaire, Chess, Hearts и т.н.

не знам как се инсталират въпросните драйвери и нищо не съм пипала понеже не разбирам чак толкова от компютри искам просто да си играя най-елементарните и леки игри от Windows-a , които са си като Solitaire, Chess, Hearts и т.н.

Опс, извинявам се за обръщението в мъжки род! Драйвери се инсталират както всичко останало - тоест лесно. Въпросът е за каква видеокарта са тия драйвери. Вариантите общо взето са 3 - AMD, NVIDIA  и Intel.  За целта трябва да се разбере модела на видеокартата.  След като се разбере модела, се теглят драйвери за нея. Ако това е лаптоп, препоръчително е да се изтеглят от сайта на производителя за точно определения модел. Ако е настолен компютър, се търси пак за точния модел видеокарта, но там не е от такова значение, понеже едни драйвери поддържат видеокарти поне отпреди 6-7 години.  Абе намери модела на видеокартата и го напиши. Кажи и типа операционна система - 32 или 64 битова. 

Няма нищо. Операционната система е 64бит, а относно видео картата според интернет уроците как да проверим каква видео карта имаме съм с Standard VGA Graphics Adapter, ама не съм сигурна :D как да проверя ако не е това , че не ми стана много ясно от тези клипчета?

• 1 година по-късно...
на 17.06.2012 г.,, RiseNdie написа:

За тези, на които по горния пост не им помогна - успях да оправя една игра с друг метод: 1.Дясно копче на Моят Компютър - Свойства. 2.Скролвате надолу и давате промяна на настройките. 3.Разширени - визуални ефекти - настройки. 4.Избирате Нагласи за най-добрия облик. 5.След това от същото меню избирате Предотвратяване на изпълнението на данни. 6.Натискате Включване на DEP за всички програми и услуги без избраните. 7.Натискате добавяне и търсите .exe файла на играта и го добавяте. 8.Запазвате промените и се наслаждавате на играта. ПП: С този и по-горния пост съм оправил всички игри , които съм срещнал до сега.Ако намеря игра, която не мога да подкарам, след като измисля решение ще го споделя.Ако има нещо, което вие не може да подкарате, пишете името на играта тук (и не говоря за всякакви ерори, защото ако има ерор - то нещо не сте направили правилно по инсталацията) и ще се опитам да ви помогна. УСПЕХ!!!!!

Аз опитах по този начин обаче ми изкарва че за дози файл не може ДЕП да спре имам проблем с фифа 14 help....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.