Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът ми е инфектиран

Featured Replies

• Автор

Не знам дали аз преебавам работата или нещо друго пречи, но ето какво се получава.

Съсипах още един диск като отново записах iso. файла, проверих BIOS-a и този път се зареди. Ето обаче къде дойде проблема.

Като ме пита коя опция да избера цъкам 1 - Avira Rescue (defaut).. , след това се зареждат някакви неща и 2 пъти стига ето до тук :

Публикувано изображение

Диска спира да върти и така седя половин час. Рестартирах го, но пак заби на същото място.

• Отговори 105
  • Прегледи 12,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Добре. Сега следва: Стъпка 1 Изтеглете OTС.exe от тук и го стартирайте. Така ще бъдат почистени инструменти и файлове, които използвахме в темата. Когато OTС.exe завърши почистването, натиснете Ye

• Привет, TpuHuTu, сега ще се опитаме да оправим нещата. Ето как: Стъпка 1 Следвайте следната инструкция за работа с DeFogger: Изтеглете DeFogger от тук и го запазете на десктопа. Стартирайте

• Мда, аз съм донякъде виновен, дето са замотахме толкова дълго. Следва: Сега отворете notepad.exe и с copy/paste въведете следната информация: Запазете файла с име CFScript (преди това изтрийте

Хм, пак проблем. Avira Rescue CD е линукс базирана система и би трябвало да зареди. Като гледам, имаш Ubuntu и не би трябвало да има проблем с разпознаването на хардуера, но кой знае... Засега те съветвам да направиш инсталационен диск на Windows XP, но не на този компютър. Не мога да давам линкове, защото е против правилата. Най-добре е да е MSDN версия.

• Автор

Хм, пак проблем. Avira Rescue CD е линукс базирана система и би трябвало да зареди. Като гледам, имаш Ubuntu и не би трябвало да има проблем с разпознаването на хардуера, но кой знае...

Засега те съветвам да направиш инсталационен диск на Windows XP, но не на този компютър. Не мога да давам линкове, защото е против правилата. Най-добре е да е MSDN версия.

Отново не разбрах какво точно трябва да се направи (не се отегчавай, но компютрите не са ми силата...)

Имаш предвид да запиша инсталация за Windows XP на диск, само че да не го записвам с моето записващо устройство, а дефакто от друг компютър?

Относно въпросните линкове - ще е необходимо да дадеш, защото нямам никаква идея какво трябва да запиша. Ако е нужно да ти дам email или skype за връзка, за да спазим въпросните правила?

• Автор

Привет nologo, изглежда алтернативният вариант, който опитахме да направим със skype не ни се получи, тъй като ти не влизаш там. Искам да отбележа, че не съм се отказал да спасявам кошника, но следващата седмица усилено няма да бъда на него, защото имам много важна работа за вършене. Положението със системата е същото, както го остави, но май взе да се предава. Днес 2 пъти както си работеше, всичко замря и каквато и програма да се опитам да пусна ми изкарва всевъзможни грешки, но не я пуска. Връзката към интернет се губи и мога само да го рестартирам. След рестарта незнайно защо уж работи, за сега... Тази вечер съм тук, ако измислиш нещо пиши......

Днес (и утре) съм много зает и нямам никаква възможност да ти обърна внимание по скайпа. Няма как да пиша в тази тема, защото по-горе споменах причината. Идеята ми е да направиш чиста инсталация или Repair install. Това може да стане, само ако имаш инсталационен диск, няма да се повтарям. Ако имаш търпение, изчакай да се освободя и ще ти пиша по скайпа...

• Автор

Днес (и утре) съм много зает и нямам никаква възможност да ти обърна внимание по скайпа. Няма как да пиша в тази тема, защото по-горе споменах причината. Идеята ми е да направиш чиста инсталация или Repair install. Това може да стане, само ако имаш инсталационен диск, няма да се повтарям. Ако имаш търпение, изчакай да се освободя и ще ти пиша по скайпа...

Окей, няма проблем. Другата седмица няма да имам никакво време, но засечем ли се ще преостановя всякакви дейности, за да го оправим, защото ми писна.

Your turn :help:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.