Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли насилие от преподавателите в университетите към дамите ?

Featured Replies

Една приятелка ми разказваше днес за това как някакъв преподавател я е задължавал да прави секс с него, иначе нямала да мини изпита. Какво мислите вие ?

Е и?

Нещо ново под Слънцето ли казваш?

:baby:

• Автор

Е едва ли казвам нещо ново, но как е възможно да има такива изроди..

Ето ТУК за един нашумял случай на секстормоз.

При подобни случаи жертвата трябва да действа,а не само да се оплаква,още повече да дава това,което насилникът иска от нея.

Има ги и тези неща. Но обикновено девойките имат проблеми с взимането на изпита и преподавателят използва ситуацията. :rolleyes:

• Автор

Добре де, ако ви се случи, какво бихте направали /въпрос към дамите... незнам как може да съществуват такива хора. Друго е преподавателят да покани въпросната дама.. друго е да я изнудва. :O

Редактирано от qkudza (преглед на промените)

Аз си имах един такъв "сладурчо". Предаваше ми по Финансов и митнически контрол и Акцизи. На Митническия ме пусна, а моята приятелка я скъса. На Акцизите обратното. Явих се на поправителен и той ме изгони под предтекст, че преписвам. Като излязаха всички, той ме извика и настоя да остана, да ме изпита индивидуално, а после можело да отпразнуваме на вечеря. Аз казах, че няма да остана и трябва да пътувам. Той завоалирано попита, а кога ще се явя на този изпит. Аз отговорих :"Другия път !" и си тръгнах. Третия път се случи следното - писах по Финансов контрол, всички излязоха от аудиторията и аз останах сама, да пиша по Акцизи, докато той проверява.Вън пред вратата имаше поне сто човека. Седнах на първия чин пред катедрата, а той и за минутка не ме изпусна от очи. През цялото време ме разпитва от къде съм, имам ли приятел и всякакви подобни щуротии, а аз пишех и отговарях механично. Като свърших го помолих да ми провери нещата веднага. За негово огромно съжаление - бях учила. Нямаше как да ме скъса пак. Нямаше никакво оправдание. Преди година, го видях на спирката на 280, водеше една малко момиченце за ръка, а аз си представях само, как с огромно удоволствие бих му лепнала як шамар :)

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Аз си имах един такъв "сладурчо". Предаваше ми по Финансов и митнически контрол и Акцизи.

На Митническия ме пусна, а моята приятелка я скъса. На Акцизите обратното. Явих се на поправителен и той ме изгони под предтекст, че преписвам. Като излязаха всички, той ме извика и настоя да остана, да ме изпита индивидуално, а после можело да отпразнуваме на вечеря. Аз казах, че няма да остана и трябва да пътувам. Той завоалирано попита, а кога ще се явя на този изпит. Аз отговорих :"Другия път !" и си тръгнах.

Третия път се случи следното - писах по Финансов контрол, всички излязоха от аудиторията и аз останах сама, да пиша по Акцизи, докато той проверява.Вън пред вратата имаше поне сто човека. Седнах на първия чин пред катедрата, а той и за минутка не ме изпусна от очи. През цялото време ме разпитва от къде съм, имам ли приятел и всякакви подобни щуротии, а аз пишех и отговарях механично. Като свърших го помолих да ми провери нещата веднага. За негово огромно съжаление - бях учила. Нямаше как да ме скъса пак. Нямаше никакво оправдание.

Преди година, го видях на спирката на 280, водеше една малко момиченце за ръка, а аз си представях само, как с огромно удоволствие бих му лепнала як шамар :)

Жалко, че не си била с някого, който да го тресне така, че да не стане повече.

В нормална страна този тип и пари щеше да плати, и в затвора щеше да лежи, ама тук...

И аз по време на следването си имах подобен случай с един доцент,но отреагирах както трябва и той си получи заслуженото. Бяха ме предупреждавали за тази негова слабост,но никой не бе посмял да се оплаче.Имаше кой да ме подкрепи - направих го. За подобни случаи не трябва да се мълчи - сега с помощта на техниката никак не е трудно да "документираш" случая.

• Автор

То се оказа, че всяка една е минала по тоя път.. после в България нямало да има спин,нежелана бременост и тем подобни..

Има ги и тези неща. Но обикновено девойките имат проблеми с взимането на изпита и преподавателят използва ситуацията. :rolleyes:

Подкрепям :speak:

То се оказа, че всяка една е минала по тоя път.. после в България нямало да има спин,нежелана бременост и тем подобни..

Едва ли всяка е минала по този път. :speak:

PS: И каква е връзката със СПИН-а в България? :rolleyes:

• Автор

Връзката е, че ако преподаватела се зарази с една ... може да зарази всички, но мисълта ми беше друга...

Не ми се е случвало..и не съм чувала за подобни случаи. Но бих вдигнала такава врява, че въпросният смелчага ще се чуди откъде му е дошло.. С днешните медии и средства за бързо разпространение на информация не мисля,че такъв дебил може да се отърве.. Има и нещо друго обаче, много девойки дават грешни сигнали...всички сме ги виждали, с големите деколтета, късите поли и т.н...та те дават зелена светлина на въпросните изроди..и после се вайкат..

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

Има и нещо друго обаче, много девойки дават грешни сигнали...всички сме ги виждали, с големите деколтета, късите поли и т.н...та те дават зелена светлина на въпросните изроди..и после се вайкат..

Има и нещо друго обаче-

някои пък си дават точните сигнали и си вземат изпитите и дипломите.

Има и нещо друго обаче, много девойки дават грешни сигнали...всички сме ги виждали, с големите деколтета, късите поли и т.н...та те дават зелена светлина на въпросните изроди..и после се вайкат..

Има го и този момент. :cool:

Ситуацията с прелъстяващия преподавател може да се случи по различни сценарии. :whist:

Не ми се е случвало..и не съм чувала за подобни случаи.

И аз не съм чувала за такива случаи по моето време...Верно е, че нещата се променят със бясна скорост...Макар, че се сещам за асистента по БЕЛ, на който му бяха навити повече от половината студентки...Е, не ги огря - господина беше страхотен джентълмен и само на неговите лекции залите се пълнеха залите на 100%.Страхотен изказ плюс страхотна визия - :P

Добре де, ако ви се случи, какво бихте направали /въпрос към дамите... незнам как може да съществуват такива хора. Друго е преподавателят да покани въпросната дама.. друго е да я изнудва. :O

Елементарно Уотсън :whist: Едно звуко-записче с телефона,после пост на сайта на Господари на ефира.

Организират му една скрита камера,и въпросният педофил става известен в цяла България за броени дни :ph34r:

Ако се оплачеш на органите на реда,те нищо няма да направят (всички знаем колко са безполезни),така че по-добре да го покажат по телевизията,че да го види жена му какви ги върши.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

...че да го види жена му какви ги върши.

Ти пък не си мисли че жените им не знаят.

Моя колежка се е развела с мъжа си точно заради либофта му към негова студентка.

Не съм чувала до сега за някоя колежка от моя курс, но една братовчедка патеше много с един дъртак, дето се беше влюбил в нея :cool: Няколко пъти я къса и й предлагаше вечеря и интимности и т.н, тя естествено не се е съгласила, при което влачеше изпита 1 година, после се яви пред комисия и го взе, нямаше как да я скъса ... Та представям си още колко такива са минали през този път. Иначе съм виждала с очите как една чаровна усмивка може да ти изкара 4-ката ....

• 1 месец по-късно...

Бих го снимала, дадения преподавател със скрита камера, как ме изнудва и моментално пращам записа в Господари на ефира.Те са най-голямата институция за мен!

• 2 седмици по-късно...

Бих го снимала, дадения преподавател със скрита камера, как ме изнудва и моментално пращам записа в Господари на ефира.Те са най-голямата институция за мен!

Не бъди толкова сигурна в това. :P

абе те и без това се натискат, така поне има за какво да го правят ! :D

Преподавателите в университетите също са хора, което означава, че сред тях има и отрепки. Друг е въпроса дали описаната ситуация може да се квалифицира по този начин, защото пък такива нахалници обикновено са много страхливи. Не е истина колко бързо се прибират под камъка, от под който са изпълзели, когато им се скръцне със зъби насреща. А съвсем отделен пък е въпроса за това, че човек се поддава на заплахите и на изнудването, ако има за какво. Ако девойчето се развива в академичния си живот така, че да е уверено в знанията и възможностите си да се справи с изпитите, няма със и за какво да бъде заплашвано. Едит за граматична грешка... в една толкова академична тема. :ph34r:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.