Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да почистим компютрите си?

Featured Replies

А бяла клавиатура как става отново бяла

:)

А бяла клавиатура как става отново бяла

:)

Аз затова ползвам черни клавиатури,мишки.Спирт или може би Циф.
  • Автор

Отворих го и леко го почистих. Не съм вадил нищо. Изчистих харда от горе, видеото с малка четчица за рисуване, прахта по кутията, захранването. Върху боксовото охлаждане имаше бая прах напластена, изчистих я с прахосмокачката пусната да работи едвам-едвам и клечки за уши. Определено има резултат, вече РС-то е по-тихо. :mad: Обаче имам един въпрос: Когато отворих кутията, видях това: Публикувано изображение Означава ли че мога да сложа допълнителен вентилатор, ако ми потрябва? Кутията ми е : JNC CX-8058, with 400W PSU

Можеш да сложиш,но да вметна,че захранването и кутията са зле.

Аз си чистя компа на всеки 4 месеца. Някак си по-навик. И всичко е като ново. Не използвам компресори и тем подобни. Ами само микрофибърна кърпа, която обира прахта от кутията вътре, след това свалям вентилаторите и с помощта на клечки за уши и малко препарат за полиране на мебели, изчиствам перките. По същия начин изчиствам прахта от радиатора, само че този път без никакви препарата. На трудно достъпните места, минавам с клечки за зъби. Малко е тромава процедурата, но пък ми доставя удоволствие крайния резултат. Lol, не знам защо се получи такъв трол, моля да се изтрият горните 2 мнения.;-)

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

Аз си чистя компа на всеки 4 месеца. Някак си по-навик. И всичко е като ново. Не използвам компресори и тем подобни. Ами само микрофибърна кърпа, която обира прахта от кутията вътре, след това свалям вентилаторите и с помощта на клечки за уши и малко препарат за полиране на мебели, изчиствам перките. По същия начин изчиствам прахта от радиатора, само че този път без никакви препарата. На трудно достъпните места, минавам с клечки за зъби. Малко е тромава процедурата, но пък ми доставя удоволствие крайния резултат.

Lol, не знам защо се получи такъв трол, моля да се изтрият горните 2 мнения.;-)

Браво на теб.Трипъл пост.Процедурата трябва да се запомни.Повторението е майка на знанието.Аз ще пробвам с куките за плетене на баба ми.

Аз моя си го чистя със прахосмукачката,и до сега не ми е засмуквал никаква част - дано и да не стане някой ден ! Дори когато си чистя стаята минавам и пц-то. :P

Браво на теб.Трипъл пост.Процедурата трябва да се запомни.Повторението е майка на знанието.Аз ще пробвам с куките за плетене на баба ми.

Колкото и да се подиграваш, не ме вълнува. :P

:P:cool: :cool: :) Много идей много нещо, моето пц го чисти гажето с духане. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.