Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мониторът ми не се вкл и мига лампичката над бутона ...

Featured Replies

Та какъв е проблема ... ? ако може да попитам ... не съм пробвал с друг кабел , но да го направя ли ? и ако не се оправи какво може да е ?

Извади кабела на монитора от компютъра и трябва да се покажат надписи на екрана - ако няма - сервиз

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Извади кабела на монитора от компютъра и трябва да се покажат надписи на екрана - ако няма - сервиз

Ха това е наи големиа базик които сам шел някога.............

Ха това е наи големиа базик които сам шел някога.............

Не е бъзик. Когато се прекъсва връзката с монитора, изписва NO SIGNAL

При така неграмотно зададен въпрос - такъв е и отговора :cool: - Монитор , модел ? ако е от миналото хилядолетие - няма и надпис да се покаже :whist:

До колкото знам щом така мига това значи,че има проблем със захранването и му се включва защитата,което значи ,че ще трябва да го пратиш на сервиз

Не е задължително да има проблем с монитора, за да му се изключва екрана. Аз напоследък имах доста подобни случаи с новата си видеокаарта GTX460. За последно вчера ми угасна монитора, докато си пусках Crysis 2. Угасна и изобщо не тръгна, дори след изключване на компютъра. Въпреки това, компютъра си работеше. Помислих за момент, че вече е изгоряла видеокартата, но като погледнах кабела на монитора, бе се извадил леко от буксата. Предните случаи, мониторът ми изключваше при пускане на игри. Проблемът остава неизвестен до днес, но това което направих бе, да извадя видеокартата, да сменя захранващите кабели и линиите към захранването. Заработи без проблем до днес. Имах и още случаи преди това. Тогава пак мониторът изключваше. Отначало при игри, след това при зареждане на ОС, a накрая още преди зареждането и :wors: Пробвах преинсталиране, но пак проблем. Тогава боднах старата си 8800GT, инсталирах драйверите на чисто, извадих старата карта и сложих новата. Отново инсталирах драйверите върху старите и проблемът изчезна за няколко месеца. Та препоръката ми е. Извади видеокартата, огледай захранващите кабели и ако можеш, направи някакви промени. Пробвай и с друг кабел към монитора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.