Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?

Featured Replies

http://www.vbox7.com/play:13ab1a6f http://www.vbox7.com/play:4df17811 http://www.vbox7.com/play:9b867ae5 Това са някои въвеждащи клипове които съм подбрал. От няколко седмици почнах да се изнтересувам от този назряващ проблем и ще използвам този форум за да обменям опит с други лица които се интересуват от този проблем.
  • Отговори 381
  • Прегледи 49,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мда, знам какво е това явление (то не е точно явление, а по-скоро нарочно предизвикано) и никак не ми харесва. Във форума на Нешънъл Джиографик това е обсъждано от преди почти 3 години.

Кен, ето ти темичката:

http://www.nationalgeographic.bg/phpBB2/viewtopic.php?t=1103

Явно тепърва предстои нещата да загрубяват. Аман, тия ще се избият са от едната борба кой е по-велик (и останлите хора покрай тях). Чудя се защо не престанат с междудържавни глупости. Уж живеем в 21 век, мирен век, а тия к'ви ги вършат...

• Автор

Зад всичко стои лоша сила, която иска да съсипе светът в който живеем. Аз съм от Бургас и доста често пръскат над главите ни тук. Наскоро четох че се правят тайни бази под земята. В Бг имало 2 като в монента метрото в софия се бавело точно заради една такава. В тези бази имало място само за интелигенция - министри, професори, банкери и прочие. Лошото е че наште управници значт за проблема и не правят нищо за да защитят народа си. Дали са на американците въздушното ни пространство за да ни пръскат главите с помия. Тези химикали увреждат мозъчната функция на човека и причиняват рак. По този начин избиват пчелите за да не може да се опрашват дадени видове храни. И по този начин ще ни тъпчат с ГМО. Смятайте щом са направили машина за правене на заметресения !!! Говори се че това в япония е дело на HAARP http://www.youtube.com/watch?v=zf22COGSmCI&feature=player_embedded (има няколко части) Аз влезнах в група във FACEBOOK за chemtrails и там всекидневно публикуват материали.

Няма нужда да ни пръскат с каквито и да е химикали, да влият на мислите ни и какво ли още не. Много по-ефективно и по-евтино е да пуснат подходящия слух, и масата хора налапват въдицата до плувката.

Смятайте щом са направили машина за правене на заметресения !!! Говори се че това в япония е дело на HAARP

Машина за земетресения, WTF?

...

Ако почваме да си говорим за легенди, преди HAARP е една руска машина(тогава СССР). Четох статия на руски, в руски вестник, когато бях в Русия, където се коментираше това и как американците са я взели за базис след края на студената война, когато се били домогнали до чертежите. Каквато и да е истината, хронологично руската била първа уж... Но това са само легенди...

Това, което говориш-откровени глупости. Или си мислиш, че ако има такова нещо, то ще остане потулено? Не и днес...Едва ли... A и не виждам "важните" хора да ходят с противогази и т.н.

Бих казал, че в България, за разлика от САЩ пчеларство все още има и не съм чувал за масово измиране на пчели...

Нещо не ви се връзва историйката. Другият път помислете повече, оформете я по-добре и тогава я поствайте. Чак тогава може да рискувате някой да ви повярва.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

...

Бих казал, че в България, за разлика от САЩ пчеларство все още има и не съм чувал за масово измиране на пчели...

Аз съм чувал от мои роднини,които се занимават с пчеларство,за необяснимо измиране на пчелните семейства,или пък изчезването им.Дали това е така и дали е някаква закономерност,излизаща извън рамките на нормалното,не мога да знам.Хората са склонни да преувеличават.

Наистина,тезата изложена в тази тема,е някак стряскаща.На моменти,човек може да се замисли за някои неща,дали наистина не са факт.Ноооо,това само подклажда страховете.Буквално можем да откачим.Дайте нещо по-леко и весело,моля.Стигат ни ежедневните проблеми.

Аз съм чувал от мои роднини,които се занимават с пчеларство,за необяснимо измиране на пчелните семейства,или пък изчезването им.Дали това е така и дали е някаква закономерност,излизаща извън рамките на нормалното,не мога да знам.Хората са склонни да преувеличават.

Наистина,тезата изложена в тази тема,е някак стряскаща.На моменти,човек може да се замисли за някои неща,дали наистина не са факт.Ноооо,това само подклажда страховете.Буквално можем да откачим.Дайте нещо по-леко и весело,моля.Стигат ни ежедневните проблеми.

Честно казано, не мога да повярвам в подобна "коспирация", най-вече защото от тезата, изложена в темата, ако я разгледаме-малко хора/личности/фирми биха спечелили от подобно нещо, а много биха загубили..Мнозинството печели...

От скоро темата за хемтрейлите е подета дружно от сума ти народ в нета. Много синхронизирано, даже странно!!! Ами да, бившите ДС-та в БАН, правят, каквото им се нареди горките. Нали зелени чорапчета милички. Само малоумник би се трогнал от усърдното всяване на страх от страна на идиотите в БАН и подопечните им кретени. Имало в ХТ (хемтрейл), радиоактивни, ама много радиоактивни нам си квиси нещица. Айде бе. Вие не смятате ли, че веднага ще гръмнат всички гайгери по света? В Европа уловиха някакви нищожни частици радиация от Япония, та какво остава, ако писаниците за ХТ са верни. Ако имате глави на раменете, а не лукови глави, ще разберете, колко нелогично завучат всички твърдения, покрай ХТ. Истината в цялата галимация е че не се опитват да ви тровят физически, а психически, разберете го това и не им се връзвайте на тези копелдаци. Ако пък толкова сте уплашени, направете си някакво сдружение, вземете проби от въздуха и ги дайте за спректроскопски анализ. Веднага ще лъсне всичко. Аз си имам гайгеров брояч и досега не съм засякъл някакви отклонения от нормите. Казват имало и някакви други съставки в ХТ. Ако вие сте производител на земеделски продукти и над нивите ви пръскат с такива отрови, какво ще стане когато ви вземат продукция за анализ? Да сте чули някой да е изревал, че в зелето му са открити, посочените отрови? Има един Витан из нета, някво ДС агентче, дето ми разправя, че тези дето хипотетично ни тровят си били създали и свръх човеци, дето тези токсини не ги ловят. Смях. А тези дето са създали свръх човеците, безсмъртни ли са? Изобщо напоследък се правят последни отчаяни опити за всяване на страхове у хората. Ами да, след като хората така затъпяха и минаха на турски сериали и чалга, това значи, че в главите им няма никой. Ей към такива умствено обременени хорица е ПСИХО атаката. Спете спокойно и не се страхувайте.

• Автор

Нещо не ви се връзва историйката. Другият път помислете повече, оформете я по-добре и тогава я поствайте. Чак тогава може да рискувате някой да ви повярва.

http://30dumi.pozicii.net/2011/02/i-v-balgariya-zapotchnaha-da-iztchezvat-ptchelite/

Незнам защо коментираш след като сигурно за пръв път научаваш за тези неща.

четох в библията за края на света преди доста време и се чудех за доста неща които бяха описани там, след този клип вече ми се изясниха нещата. пускам 2 част защото там са наи-важните моменти

Хубаво си чел за края на света, но какво влагаш в това понятие е въпроса. Как си представяш края? Можеш ли точно да опишеш какво ще стане според теб? пп. И аз съм за края на света.

...

Да ти кажа, и аз около Бургас живея...Където живея имаме 2ма пчелари.

А сайтът, който си дал, меко казано не струва като доказателство. Толкова е достоверен, колкото вестник "Шок" или списание "Феномен", т.е НЕ СТРУВА.

Интересно ще ми бъде и да обясниш как точно HAARP "предизвиква" земетресения. :speak:

• Автор

Да ти кажа, и аз около Бургас живея...Където живея имаме 2ма пчелари.

А сайтът, който си дал, меко казано не струва като доказателство. Толкова е достоверен, колкото вестник "Шок" или списание "Феномен", т.е НЕ СТРУВА.

Интересно ще ми бъде и да обясниш как точно HAARP "предизвиква" земетресения. ;)

Никой не те кара да вярваш в това, ако искаш толкова да знаеш има www.youtube.com или wwwgoogle.com напиши само haarp и си чети. Аз не говоря за пчелите че измират в Бг а в света като цяло. Отедли поне час време да се поровичкаш малко и може да ме подкрепиш след това :)

...

Едва ли, аз изисквам адекватни и стабилни аргументи, не алабализми и недомлъвки.
  • Автор

Едва ли, аз изисквам адекватни и стабилни аргументи, не алабализми и недомлъвки.

http://www.nationalgeographic.bg/phpBB2/viewtopic.php?t=1103 - ето чети от нешенъл географик, едва ли те лъжат

....

Дрън, дрън. Статиите от сп."Феномен" извадени в друг форум. Колко удобно.

Ще ти задам 2 въпроса:

1.КАК електромагнитни вълни могат да предизвикат земетресение, понеже земетресенията се обосновават на точките на напрежение между отделните тектонични плочи и движенията им.

2.Нека за момент си представим, че не дрънкаш врели-некипели. Кажи една причина до сега да не е избухнала 3-та световна война? Помисли, ако това което казваш е факт, подвърдено, достоверно всички правителства си траят и оставят върху техните държави и население да се извършват подобни неща?

Например, ако ще си говорим за HAARP, част от графиките и данните за активността му идват от ЯПОНСКИ институт.

И сега-ОТНОВО, приведи ми научни доказателства, графики, доклади на УЧЕНИ, изчисления.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Направо ако искаш утре да те хвана за ръчичка и да те водя до Аляска в тундрата да ти обяснат какво правят болните мозъци. Аргументи не ти трябват, поживей малко и сам ще видиш за какво съм ти говорел, вместо да нападаш и да искаш да ти се доказва. А и едва ли ти дреме за тая тема, просто трябва да си на всяка манджа меродия :)

http://www.nationalgeographic.bg/phpBB2/viewtopic.php?t=1103 - ето чети от нешенъл географик, едва ли те лъжат

Oт кога една чифутска телевизия е достоверен източник на информация? Ти май изобщо не си ползваш мозъка по предназначение. В момента радиационния фон се следи под лупа по целия свят. Ако разпръскваха радиоактивни съставки, как смяташ, дали щяха да ги открият и алармират, при условие, че това се прави според верващите, навсякъде? Чакам отговор.

вместо да нападаш и да искаш да ти се доказва.

В случая това е необходимо и не е трудно, ако има някъде изследвания от независими източници. Имаш ли представа, колко лесно се доказва тази теория в лаболатория. Има едно нещо, дето му викат спектрален анализ. Вземи проби от въздуха под следите от самолетите или от там където често минават и ги занеси в някой технически институт или университет. Може и от почвата да вземеш за по-достоверно. Спектралния анализ, ще покаже всичко дето го има в пробите до атомно ниво. Някъде по филмчетата, има ли такива данни от изследвания?
  • 2 седмици по-късно...

Рапицата убива пчелите

Ограничаване на площите с маслодайната култура искат собствениците на кошери

Пчелари от региона искат ограничаване на площите с рапица. Причината - културата е медодайна, но е опасна за пчелите. Спецификата на добивания от маслодайната култура мед е, че трябва да се извади до седмица, тъй като кристализира. Пчелите не могат да презимуват с него в кошерите. Пчелите не могат да го използват за храна, ако в кошер има повече от него, те измират.

Кошерите ми са до блок с рапица в с. Елена. Страхувам се какво ще стане напролет, коментира Петър Ванчев. Пчелините не могат да се преместят, тъй като в цялата област, а и в страната площите с енергийната култура се увеличават с всяка изминала година.

Че актуалната култура е опасна за пчелините, се опасяват стопани от цялата страна, които правят опити да обърнат внимание върху проблема.

Медът от рапица е вкусен и малко по-особен. На вид той е бял като свинска мас. Ако не се центрофугира до десетина дни след добива, той се захаросва. Иначе се търгува добре дори в чужбина, разказват още пчелари.

Подобна опасност те виждат и в културата репко, която все още е слабо позната в региона. Тя се жъне по време на цъфтеж, когато по нея са пчелите. Според стопаните развитието на тези култури е виновно за синдрома “празен кошер”, а пръскането им с различни препарати - за болестите по пчелите.

Интересът към рапицата нараства непрекъснато, тъй като се търгува на високи цени, а и се субсидира. В Хасковска област с нея са засети над 45 500 дка.

Източник: http://www.marica.bg/show.php?id=39915

Хорската алчност пак взе дан

Редактирано от npn (преглед на промените)

• Автор

То каквото е писано ще стане. Ако е истина че си правят експеримети с нас, последствията са си за нас, ние ще страдаме. Много често гледам към небето и ежедневно виждам този кемтрейлс да се пръска. Каквото и да е вреди както на хората така и на житотните и растенията. Единствената ми надежда е че Господ е с нас и ще раздаде правосъдие рано или късно

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.