Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?

Featured Replies

Моргелон наистина не мога да хвана ....... по ред причини ........ две думи и за синтетичните влакна които уж откриват в тялото, откога човешкото биологично тяло произвежда някакви синтетични материали, абе вие синтетика знаете ли какво е това нещо, нещо което го няма в природата и примерно човек е измисл как да създаде такъв материал посредством някакво си технология, е та тази твоя болест правела синтетични влакна в човека, второ изсекване ще направя, изкукването ви (покрай тази болест да речем) просто няма край и дори клони към зомбирано малоумие ........ според болестта Моргелон някаква инфекция която я има в тялото вече на човека, значи това са някакви микроорганизми и те тези микроорганизми правели синтетични влакна, може би са направили нанороботи вече и те са в тялото на болния и те правят синтетиката по някакъв магичен начин, просто някой като пише глупости просто се осира с извинение, с тъпизмите си, та така и с тази болест. и чакам обяснението ти как летят химичните самолети над Иран, може и да си го сложа (въпроса ми) в подписа ми, защото то няма какво и да отговориш нали ........

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

• Отговори 381
  • Прегледи 49,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

....баси....само Аннето липсва засега у таа тема...... :whist:

Подготвяй пуканките ;)

...и чакам обяснението ти как летят химичните самолети над Иран, може и да си го сложа (въпроса ми) в подписа ми, защото то няма какво и да отговориш нали ........

Ти не си правиш труда да четеш какво пиша, но бързаш ли бързаш да "отговориш", ако наричаш отговори псуванията и голословните ти отричания...

Важното е да оспамиш темата с псувни и ругатни! :(

На много хора им прави впечатление, че цяло лято в Западна Европа вали ли вали, а у нас колчем се зададе дъждовен облак, самолетите тайнствени тичат да го пресрещнат току над главите ни (забележи, над твоята и моята глава, не в Иран!) И след това тези страховити тъмни облаци изведнъж стават странно сивакаво прозрачни и дори капчица дъжд не капва от тях. Явления странни за нашите земи. И чувствителните хора, които обичат Земята си и нейнита облаци, и нейната природа отдавна алармират за странните явления, особено зачестили това лято.

Защо нашето небе е използвано за химическа климатична война срещу Иран!?

Въпросът беше че ти твърдиш че такива химически самолети летят и над Иран и тези самолети били американски, сега моля ти се не се прави на мотика, за нашето небе ако има такива самолети явно са си наши ..... или въпросът ми беше как американците летят над Иран и изсипват химикалите или според теб иранците са им разрешили, както тука правителството уж според теб е разрешило на някого да пуска такива самолети и те да ръсят химикали в нашето небе.

Въпросът беше че ти твърдиш че такива химически самолети летят и над Иран и тези самолети били американски, сега моля ти се не се прави на мотика, за нашето небе ако има такива самолети явно са си наши .....

Това, което аз твърдя е добре написано.

И явно не са си наши самолетите със странните химически следи в небето (защото доскоро ги нямаше), както и авиобазите в Безмер и Граф Игнатиево вече не са си наши...

гледай сега никакви самолети, които да разпръскват такива химикали, всъщност не лятят в нашето небе (и по целия свят да уточня), има една дума казва се мираж, това което виждаш че е самолет е само мираж, брой го за такова .......

браво!най-после някой да даде точно обяснение на това което ни се струва че лети,а всъщност го няма!може да сме спокойни,целия свят гледа тоя мираж,но само ние вече знаеме че несъществува!какъв е извода-вероятно нашите мозъци,ако имаме изобщо разбира се не могат да бъдат превзети до край от тоя галактически разум!браво! :yanim:

ами не знам, според мен тези химически самолети ръсят химикалите си и над Бермудския Триъгълник, обаче това ръсене няма да помогне за да спрат да стават там странни неща като изчезвания на самолети и кораби, та толкова и ще спрете да ги виждате вие тези самолети над нашето небе ........... конкретно за Бермудския Триъгълник как изчезват самолети ли (кораби по подобен начин), ами един "астрален" извънземен енергиен разум поема (тотално) мисловния контрол над пилотите и го (самолета) разбива директно с вертикален полет надолу в океана, после идете търсете останки от самолета ммммм сега има и случаи с кораби при които липсват само хората от кораба, е това е още по-просто, тоталния мисловен контрол (енергийния разум) над хората им нарежда да скочат зад борд и там вече ги удавят някакси и кораба е напълно празен и изоставен ......... сега за самолет могат да ги накарат да скочат от самолета всички на борда му, обаче няма да има кой да го приземи този празен самолет и той ще се разбие по някое време, сега енергийния разум не може сам да управлява самолета, може да го управлява само посредством човек или пилота.

гледай сега никакви самолети, които да разпръскват такива химикали, всъщност не лятят в нашето небе (и по целия свят да уточня), има една дума казва се мираж, това което виждаш че е самолет е само мираж, брой го за такова .......

Именно - "Мираж 5", може и "Фантом 20" ;)

some_spirit,а не ти ли прави впечатление че в бермудскя триъгълник няма нито един изчезнал български самолет или кораб от черноморския флот!какъв е извода?или тоя мисловен разум няма контрол над нас,или ние нямаме грам мозък!

Някои в този форум живеят в такава параноя, че не знам защо колегите истински лекари не са ги издирили по IP и пратили една малка симпатична линейка с 3-4 по стабилни мъже в бели престилки (санитари) + 1 доктор за подписване на лечението я в Луковит, я нейде на друго място :)

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

ние искаме да ни затворят,но проблема е че требва да ни хранят!а там се яде не като навънка,а три пъти на ден!има и други екстри,като кабелна телевизия и др.! понеже парите са от тебе и другите данъкоплатци,по добре е да ни оставят да се мъчиме навън!

Виж тук не съм на едно мнение с теб - парите, които се вземат от мен за хора престъпили закона и такива опасни за околните заради менталното си състояние - съм на 100% съгласен да давам ;) И по - скоро ми пречите навън, отколкото вътре на топличко. Дори понеже съм състрадателен искам да ви хранят по 3 пъти с топла храна и 1-2-3-то. И да си стоите на топличко, да си гледката перла или там според предпочитанията и да ми е мирна главица на мен по улиците ;)

Някои в този форум живеят в такава параноя, че не знам защо колегите истински лекари не са ги издирили по IP и пратили една малка симпатична линейка с 3-4 по стабилни мъже в бели престилки (санитари) + 1 доктор за подписване на лечението я в Луковит, я нейде на друго място :)

това планетката Земя е интересно място, като стане дума за нашествие от "астрала" и за извънземни които могат да контролират мисленето на човек и хората като чуят такова нещо и веднага следва нещо като твоя коментар или веднага пращат човека в психиатрията

обаче иначе извънземни с тела с космически кораби си ги обсъждате колкото си искате наволя ........

това в областта на изтънчена психологическа обработка, как се казваше, а да отнемане на предимство или пращане за зелен хайвер по следите на някакви си космически кораби, да си ги бистрят там до втръсване, вечно ще чакат да долети някой с космически кораб, а то такива няма .....

освен това да не забравяме че Бог според повечето религиозни учения може да контролира мисленето на хората, но се правело рядко, това го има да вземем в Библията или Корана, но е поднесено малко в скрит контекст ........аха то само Бог го може това иначе някакви си извънземни разуми не го могат нали, щото нямало такива разуми ха ха ха

Chemtrails е в България е повече от 6 години! Жестока истина, която може да се характеризира с една дума:ГЕНОЦИД! За повече вижте филма Зловещите сенки на chemtrails! И още Chemtrails над България, What in the World are they Spraying, Естествено за българина всичко е конспирация и врели некипели, но не трябва да се забравя, че всички сме потърпевши. Правителството отговори в едно предаване, че това са военни самолети на НАТО и че летяли на 6-8 км височина!?! Само че, с кемтрейлс се пръска в цял свят и не всички държави са в НАТО. Тогава? Пръска се от пътнически самолети, които могат да летят навсякъде уж, че превозват пътници. Следователно правителството дава лъжлив отговор! Защо? Защото не може да каже истината. Отворете

http://buzair.com/en...ve-air-traffic/ и ще видите интересни неща - пътнически самолети да летят без цел на пътуване, как излитат от ниви и планини!?!, как минават над АЕЦ Козлодуй или летят над Стара Планина доста странно, и др. Вчера бе ден на масиран кемтрейлс, нямаше синьо небе, толкова самолети минаха, че Пърл Харбър е нищо! Доказателство за ниско летящ самолет пръскащ кемтрейлс

http://prikachi.com/images.php?images/755/3538755S.jpg

Редактирано от stormbird (преглед на промените)

Говориш несвързани неща, бог-извънземни-корана-космически кораби-Земята-астрал-контрол на мислите... Аз какво си коментирам ти няма как да знаеш и ще те пращам там където ти е мястото всеки има право да вярва в каквото си поиска, но когато вярваш в определени неща е нужно да бъдеш прегледан от специалист който да каже дали си опасен за себе си и околните. Ама като гледам си много навътре в нещата явно и теб те контролират, да не би "звездите да ти го говорят"?

Всичко е измислица до доказване на противното!

Разликата между измислицата и истината е видна с просто око - просто защото измислицата няма как да я видиш, а самолетите с химически следи можеш!

... И да си стоите на топличко, да си гледката перла или там според предпочитанията и да ми е мирна главица на мен по улиците

Мирна и добре обработена химически! ;)

Ако не се получи, може и с палката!

Ако обаче си упорит и не щеш да гониш Михаля и да се прехласваш по медийната научна фантастико-измислица, те заплашват с местенце на топло.

Ако продължаваш да упорстваш, ....???? :ohmy:

Редактирано от Aliya (преглед на промените)

Разликата между измислицата и истината е видна с просто око - просто защото измислицата няма как да я видиш, а самолетите с химически следи можеш!

Мирна и добре обработена химически! ;)

Ако не се получи, може и с палката!

Ако обаче си упорит и не щеш да гониш Михаля и да се прехласваш по медийната научна фантастико-измислица, те заплашват с местенце на топло.

Ако продължаваш да упорстваш, ....???? :ohmy:

Aliya глупости можем да си говорим до безкрай....Пий чаша червено вино довечера преди да си легнеш и не се безпокой!

Chemtrails е в България е повече от 6 години! Жестока истина, която може да се характеризира с една дума:ГЕНОЦИД! За повече вижте филма Зловещите сенки на chemtrails! И още Chemtrails над България, What in the World are they Spraying, Естествено за българина всичко е конспирация и врели некипели, но не трябва да се забравя, че всички сме потърпевши. Правителството отговори в едно предаване, че това са военни самолети на НАТО и че летяли на 6-8 км височина!?! Само че, с кемтрейлс се пръска в цял свят и не всички държави са в НАТО. Тогава? Пръска се от пътнически самолети, които могат да летят навсякъде уж, че превозват пътници. Следователно правителството дава лъжлив отговор! Защо? Защото не може да каже истината. Отворете

http://buzair.com/en...ve-air-traffic/ и ще видите интересни неща - пътнически самолети да летят без цел на пътуване, как излитат от ниви и планини!?!, как минават над АЕЦ Козлодуй или летят над Стара Планина доста странно, и др. Вчера бе ден на масиран кемтрейлс, нямаше синьо небе, толкова самолети минаха, че Пърл Харбър е нищо! Доказателство за ниско летящ самолет пръскащ кемтрейлс

http://prikachi.com/...55/3538755S.jpg

Aliya глупости можем да си говорим до безкрай....Пий чаша червено вино довечера преди да си легнеш и не се безпокой!

За мен грижа не бери - по-добре виж там главицата ти да е добре...

но когато вярваш в определени неща е нужно да бъдеш прегледан от специалист който да каже дали си опасен за себе си и околните.

пич специалиста съм аз, по специализан от мен в областта на мисленето няма и никога не е съществувал такъв човек, така че аз като се погледана и виждам че съм съвсем добре, сега ти и примерно някакви си психиатри какво мислят за мен изобщо не ме интересува, сега да се разберем психиатър е човек който цялото му мислене е под контрола на енергийните разуми както и на почти всички други хора

когато вярваш в някои неща казваш ...., значи тук сред хората има определени неща в които е забранено да се вярва, ето сега ще ти дам един такъв пример - Да се вярва че Хитлер е много положителна личност и да вярваш упорито в това нещо, как го намираш, що не го забранят това нещо, ама това е същото както ти предлагаш, едно време имаше едни неонацисти знаеш ли какво правеха а, ами те бяха доста опасни за околните хора, що не ги вкарат в псхихото, всеки знае че Хитлер е отрицателна личност в историята, но неонацистите мислят обратното, ето много са опасни тези неонацисти с тяхната идеология и мислене, бегом в психиатрията за неонацисти.

пич специалиста съм аз, по специализан от мен в областта на мисленето няма и никога не е съществувал такъв човек, така че аз като се погледана и виждам че съм съвсем добре

Нещо виждам противоречия. Как точно се само оценяваш? Да не би първо да заставаш пред огледалото в евино облекло, или даже и от това нямаш нужда? Отделно от това, малко трудно ми е да си представя, че си изследвал възможностите на всички хора на планетата, за всички времена. :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.