Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се целуваме?

Featured Replies

Аз нямам "дълъг стай" Публикувано изображение и си помня първта целувка, мн се притеснявах ама нямаше от какво,то..просто си доиде от самосебе си..или просто аз съм си мн добра :PПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:yanim:

То си е природен талант, всеки го може отделен въпрос е колко пъти си проучвал аудиторията, клиентелата или всеки както иска да му вика!Както казах вече всичко си е от теб , от раз си идва- практиката после!

Както каза съседа peps Давай да върви пък каквото ще да става (това аз му го казах).

хах ами мерси тогава че си ми измислил девиза!

Редактирано от peps (преглед на промените)

• Отговори 90
  • Прегледи 66k
  • Създадено
  • Последен отговор

Съгласна съм, че целувката си идва "от вътре" и инстинктът е най-добрия учител, но никога не е излишно и да се попрочете малко, за да се доусъвършенства техниката. И да не забравяме, че някои обичат да ги целуват леко и нежно, други дълбоко и страстно, трети изпадат във възторг от целуването по устните, за четвърти играта с езика е най-вълнуваща, пети... Много е важно да се следят реакциите на партньора, да се разгадае какво точно харесва, кое го качва на "седмото небе"...От там нататък нещата се нареждат сами :angry:

• 2 седмици по-късно...
Питаш как да се целуваш? С ЧУВСТВО..Човек винаги усеща,когато другия се старае да догоди нещо, което е прочел например..Затова не го мисли толкова..А! Може да вкараш леко захапване на устната,ама гледай да не отръвнеш все пак джуките на девойката..Пробвай върху ръката си.Аз така правех :)

Както повечето вече ти казаха - точен формат или правило за една целувка няма :wors: . Всичко си идва от самосебе си и зависи от другия човек. Всеки си има различен стил и начин и за да разбереш какъв е нейният просто даваи и каквото ще да става :wors: Мога единствено да те посъветвам да не избързваш... не и скачай :) а подходи по внимателно :wors: Успех!

• 3 седмици по-късно...

"Страстна" - тя взема езика му в своята уста и едва го докосва със зъби, смуче го, стреми се да го прглътне колкото се може по-дълбоко. Тази ми е любимата :)

Важното е да се прави с желание... Публикувано изображение Тогава няма какво повече...Тренировки?!Говорим за целувка,а не за футбол.... :)

• 10 месеца по-късно...

най-добре си намери приятелка да те научи без чуства разбира се

най-добре си намери приятелка да те научи без чуства разбира се

Не е нужно. Може би става вече банално и се повтаря за найсти път но истината си е истина - идва СПОНТАННО. Или го имаш или го нямаш. А за тези видове целувки - на който както му харесва - аз в такъв момент едва ли ще мисля как да си завра езика между бузата и зъбите на момъка :P Както ти дойде така - понякога е нежно и съвсем лекичко, друг път страстно и огнено, трети път забавно :sobbing::P От много неща зависи и за това нещо няма закон...

Такам аз като "майстор" шъ съ изкажа тези алабаланици за спонтанноста са си така ама пък и честно да ви кажа много рядко попадам на мъже можещи да се целуват. Въпросът не е само да си пъхнеш езика баси в устата на другия...Един от двамата не е ли на вълните на другия не се получава и това си е...Бах, най - накрая си намерих тема да си се пооплача Публикувано изображение Обичам хубавите истински целувки не става въпрос за няква техничност да ми брои пломбите из устата, а за увереност и спокойствие...да се нагодим... А не братче, аз наляво ти надясно...и давай да се гониме... :sobbing:

Такам аз като "майстор" шъ съ изкажа тези алабаланици за спонтанноста са си така ама пък и честно да ви кажа много рядко попадам на мъже можещи да се целуват. Въпросът не е само да си пъхнеш езика баси в устата на другия...Един от двамата не е ли на вълните на другия не се получава и това си е...Бах, най - накрая си намерих тема да си се пооплача Публикувано изображение Обичам хубавите истински целувки не става въпрос за няква техничност да ми брои пломбите из устата, а за увереност и спокойствие...да се нагодим... А не братче, аз наляво ти надясно...и давай да се гониме... :blow out candles:

Бах мама му. Само от един език и е хванат кой какъв е.Публикувано изображение Диндирино, мислим да дойдем един курс да изкараме при теб.

Аз пък по целувките познавам коя може да сложи презерватив без ръце.Публикувано изображение

Бах мама му. Само от един език и е хванат кой какъв е.Публикувано изображение Диндирино, мислим да дойдем един курс да изкараме при теб.

Аз пък по целувките познавам коя може да сложи презерватив без ръце.Публикувано изображение

Най - готин секс съм правила с хора неумещи да се целуват...не казвам кой какъв е, а казвам, че има такива, които хич не умеят само спонтаност не става...Ми идвай да те пробвам да видя кат си такъв отгворенгяс имаш ли покритие поне :blow out candles:

Такам аз като "майстор" шъ съ изкажа тези алабаланици за спонтанноста са си така ама пък и честно да ви кажа много рядко попадам на мъже можещи да се целуват.

Аз съм попадал и на доста жени неумеещи да се целуват. Първо си ги подбирах по устните(плътни и мекички) и си виках то колкото и да не може да се целува аз ще я намляскам, ама не бИлу баш тъй :blow out candles: Като вземе да се прави на много модерна и да пъха едни езици до сливиците чак ми се е схващало ченето Публикувано изображение При други пък стават близки срещи със зъбките им :gift: Иии сегааа, най-кофти тръпката е лошият дъх...особено този на цигари и кафе :) Едно бонбонче с вкус на ягода върши страхотна работа Публикувано изображение

ето това мисля че ще е полезн и на теб и на всички, на които им е интересно http://torrents.linkos.bg/details.php?id=16737 това са 2 клипчета, на които е обяснено много добре. няма субтитри, но ако поне малко чаткаш английски ще се справиш (то и без друго няма страшно много говорене :clap: )

Хех, а някой няма ли ги тези клипчета да меи ги даде и на мен :rolleyes:

Питаш как да се целуваш? С ЧУВСТВО..Човек винаги усеща,когато другия се старае да догоди нещо, което е прочел например..Затова не го мисли толкова..А! Може да вкараш леко захапване на устната,ама гледай да не отръвнеш все пак джуките на девойката..Пробвай върху ръката си.Аз така правех :clap:

Абсолютно съгласна с твоето мнение... :clap:
Публикувано изображение Брат ми учеше комшийките на село как да се целуват, като използват за помагало домат, а после проверяваше какво са научили. Превантивна мярка да не бъде изпохапан Публикувано изображение

Публикувано изображение Брат ми учеше комшийките на село как да се целуват, като използват за помагало домат, а после проверяваше какво са научили. Превантивна мярка да не бъде изпохапан Публикувано изображение

Възползвал се е?!?!.... :rolleyes:

Възползвал се е?!?!.... :P

Той ли се е възползвал, те ли са го използвали за опитно зайче...историята мълчи ;)

Той ли се е възползвал, те ли са го използвали за опитно зайче...историята мълчи :wors:

Тя историята може и говори не се знае...ама брат ти е мълчал явно!?!?! :)
:wors: Как да се целуваме? Няма универсален отговор. Всичко зависи от партньора/ката. Важно е какво му/й допада. Целувката е много повече от размяна на сокове. Умението идва с опита. :)

:) Как да се целуваме?

Няма универсален отговор. Всичко зависи от партньора/ката. Важно е какво му/й допада.

Целувката е много повече от размяна на сокове. Умението идва с опита. :)

Много точно...а дали има човек, който от първата целувка е знаел как да се целува?!?! :wors:

Моята първа целувка беше всичко останало, но не и това което очаквах.Момчето уж само ме изпращаше до нас в един момент ме прегърна,целуна ме,пусна ме, усмихна се и си замина и аз Публикувано изображение;);):wors: По-късно вече му се схваща цаката от само себе си и разбираш.че е нещо много много хубажо и страшно приятно.А за цигарите и кафето...казаха ми че да целуваш момиче,което пуши е все едно да ближеш пепелник. :wow:

Много точно...а дали има човек, който от първата целувка е знаел как да се целува?!?! ;)

Е няма да си направя реклама... :Р

Всъщост и на мен ми е е случвало да попадна на неподходящ партьор. Не бих казала, че не могат да се целуват - просто не сме си паснали.

Иначе и момичета :wors:;) и момчета са ми казвали, че се целувам добре...

Ех, тази тема ме връща към едно време ... и аз много се притеснявах как точно трябва да стане първата целувка, колко трябва да си отвориш устата и т.н. Но до сухи тренировки с домат така и не стигнах :angry: А когато моментът дойде, даже и не разбрах, че момчето ще ме целуне и си беше спонтанност на сто процента :wors: Наистина - най-важно си е напасването, а то става само с много тренировки :wors:

Е няма да си направя реклама... :Р

Всъщост и на мен ми е е случвало да попадна на неподходящ партьор. Не бих казала, че не могат да се целуват - просто не сме си паснали.

Иначе и момичета :handshake::line dance: и момчета са ми казвали, че се целувам добре...

Тук някой казват, че е нужно време да се напаснеш с другия, според теб излиза, че ако някой не се целува добре, то не е подходящ...я ми отговори на въпроса, кое е истината или всеки си има своя истина?!?! :rolleyes:

Оффффф........ Трябва да се целува с език и с страст. Целуването не трябва да е продължително, за да не се губи време от същинската част. .... А и кой смее да си признае че предпочита целувки по тялото, повече от колкото целувки по устата :rolleyes:

А за цигарите и кафето...казаха ми че да целуваш момиче,което пуши е все едно да ближеш пепелник. :)

Мани го Рамала той относно целувките е придирчив...аз пък обичам вкуса на кафе и цигари...мммммммммммммммм и представа си нямате колко ми липсва... :) А аз като пушач общо взето се съобразявам ченето ми се откача от тия дъвки зъбите си протрих от миене когато имам възможност предпочитам по този начин да разкарам дъха си ама наааааааа...немама късмет напоследък все непушачи...

Оффффф........ Трябва да се целува с език и с страст. Целуването не трябва да е продължително, за да не се губи време от същинската част. .... А и кой смее да си признае че предпочита целувки по тялото, повече от колкото целувки по устата :)

Ей за първи път да не съм съгласна с теб...или може би от части...обичам дългите целувки...в тийн годините наблягах на тях, са вече повече на свалянето на дрехи ми се струва Публикувано изображение Но иначе обичам дълго, продължително...мммммм :down: А за целувките по тялото....настръхвам.., но не...Да усетя вкуса на партньора си особено ако той е вкусен ммммммм не бих го заменила...за друг вид цАлуФка....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.