Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се целуваме?

Featured Replies

celuvaneto e наи-хубавото нещо на света наи-красивото изжижяване в твоя кратък живот :)Публикувано изображение

mark.gif наи-хубавото нещо на света наи-красивото изжижяване в твоя кратък живот e celuvaneto Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от kengoro (преглед на промените)

• Отговори 90
  • Прегледи 66k
  • Създадено
  • Последен отговор

Според мен няма теория , всичко е въпрос на нагласа и чувства ! Аз не си спомням , кога ми е била първата целувка ....... явно доста отдавна ;):):eek: , със сигурност в детските ми години ! Най-важно според мен е , когато дойде момента за истинската целувка .... да си спокоен и да не се притесняваш! Все пак не си на изпит :)

Аз си споням че моята първа целувка си беше съвсем нормална..т.е. беше така все едно съм го правил 100г

Моята първа целувка беше странна, имах чувството че някой ми рови до сливиците, беше едно мокро, но и адски възбуждащо!

с Целувките винаги е някво гадно от на4алото за6тото се се чудиш дали 6те се представи6 добре и си е доста неловко....когато тругне да те целува някои и тои е по-голям с пове4е опит и .......поне на мен ми е е слу4вало да се отдрпвам когато някои си пъхне ези4ето в устата ми само за6тото м нахлува мисълтта да не се изложа и се дърпам и така.Знам 4е е тъпо 6тото се пак ако харесваш някои и той те целуне трябва да си мн зле Публикувано изображение ако се дръпнеш ама....И всъщност има ли някво правило за целувката с език което да те предпазва от гре6ки.?

с Целувките винаги е някво гадно от на4алото за6тото се се чудиш дали 6те се представи6 добре и си е доста неловко....когато тругне да те целува някои и тои е по-голям с пове4е опит и .......поне на мен ми е е слу4вало да се отдрпвам когато някои си пъхне ези4ето в устата ми само за6тото м нахлува мисълтта да не се изложа и се дърпам и така.Знам 4е е тъпо 6тото се пак ако харесваш някои и той те целуне трябва да си мн зле Публикувано изображение ако се дръпнеш ама....И всъщност има ли някво правило за целувката с език което да те предпазва от гре6ки.?

Какво правило, кви 5 леа :whist: Майката му е да се отпуснеш и да се насладиш на момента и близостта с твоя човек. И това с опита - то това си е като даденост, или винаги си дърво и нищо не правиш или целуваш със страст и огън ;)

Тук говорим за първата целувка изобщо, но аз искам да обърна внимание на всяка една първа целувка след това(в смисъл първата целувка с нов човек). Всеки път се появява онова приятно гъделичкане породено от любопитството за опознаване на непознатото :whist: Щот то какво...на постоянния патрньор сте му изследвали всяко едно кътче по тялото ;) То човек дори всеки ден да яде деликатес, все ще му се прияде и бобец. От туй да си клъвнеш, от туй, от туй...Еййй, каква мацка мина отвън. Отивам да я нацелувам...ай чао.

Какво правило, кви 5 леа :) Майката му е да се отпуснеш и да се насладиш на момента и близостта с твоя човек. И това с опита - то това си е като даденост, или винаги си дърво и нищо не правиш или целуваш със страст и огън ;)

Хич не съм съгласна...колкото и да казвате на някого да не се притеснява това е неизбежно, няма момент, в който да се появи някой и с невидимите си ръце да ти пъхне езика в устата на другия. И до ден днешен аз никога, ама никога не съм целувала първа гаджетата си. Говоря естествено за най - първата целувка еееееееее не мога и това си е...мъжът не ме ли сграбчи аз определено ще си стоя с кръстени ръце. Еееееееее после тази, която налита съм аз.., но първата целувка винаги съм си я оставяла в ръцете на партньора...И не бих казала че целувката е даденост и по - горе го написах единия от двамата не става ли- няма как да се получи... :whist:

Моята първа целувка беше странна, имах чувството че някой ми рови до сливиците, беше едно мокро, но и адски възбуждащо!

Да не би да са ти правили изкуствено дишане.Език до сливиците си е работа на хамелеон.По наше време се целувахме като Адам и Ева.Даже си спомням първата брачна целувка в младежкия дом и там се правих на отнесен от вихъра.

За съжаление хамелеоните са основното от заобикалящата ни среда, но ние ги виждаме само когато и каквите те поискат да ги виждаме, затова аз съм ярко червена, за да съм различна, а всяко различно е интригуващо, все пак никой не иска да бъде задушен от хамелеонския език в гърлото му.

Някоя дама от форума да дава уроци случайно.. :yanim::)

Няма случайности...има само нарочности ;)Публикувано изображение

Това е шегичка...

Преди няколко дни и аз бях така, седяхме си с моята приятелка на Аязмото и я попитах дали иска, тя каза " да " и колкото да ме изгаряше, просто се целунахме, след няколко дни я поканих у нас, бяхме сами, слушахме музика и се целувахме, просто ни идваше отвътре. Майката му е, да не се притесняваш, просто се целуваш. ПП: Става дума за целувка без език.

Редактирано от kalata23 (преглед на промените)

Ех да бях в тоя форум, преди години, като незнаех що е целувка, та да получа и аз компетентно мнение. :P

Аз като питах, сиреч как се праи тва нещо ми казаха, цитирам: "Като те целуне отваря усни и чакаш да си пъхне езика в устата ти и да тръгне да я обикаля като пещерата "Снежанка", после се отдръпваш, удряш му плесница за дързостта и ако се извини му позволяваш да те целуне отново" Публикувано изображение

• 2 години по-късно...

Искам да си разкажа историята и се надявам да е подходящото място Запознах се с едно момиче.Играех ме 2 дни и тя ме хареса,а аз разбирасе видях това и уважих чувствата и"но трябва да ви кажа мацката събира учите ;) "Да обаче тя искаше да се целуваме по устата а аз незнам как и адски се притесних.Споделих това с нея и тя се опита да ми помогне,но до някъде.Абе ако трябва да сме ясни точно до никъде.Та бих искал да ми дадете някъкви предложения като уроци защото колкото прочетох др. отг. разбрах че всичко идвало от самосебеси,но при мен не става

Редактирано от pavioka (преглед на промените)

и мойту момиченце го е правило дося и аз незнам как, но и казах и ся незнам защо имам мерак да го направа почти се целунахме без език но беше супер кратко, но чуствам че нещата наистина ще се наредят както и тя ми казва езика ти сам ще си намери мястото Публикувано изображение

и мойту момиченце го е правило дося и аз незнам как, но и казах и ся незнам защо имам мерак да го направа почти се целунахме без език но беше супер кратко, но чуствам че нещата наистина ще се наредят както и тя ми казва езика ти сам ще си намери мястото Публикувано изображение

благодаря все пак че ми даде съвет :clap: и аз сега искам да го направя но времето е лошо 12.07.09

благодаря все пак че ми даде съвет :wub: и аз сега искам да го направя но времето е лошо 12.07.09

Всъщност мога да те уверя, времето не е проблем, ни най-малко.

Всъщност мога да те уверя, времето не е проблем, ни най-малко.

да и ние все пак се видяхме но точно когато дойде момента и се сковавам като дърво и се притеснявам много.Някакви идей да не го правя

да и ние все пак се видяхме но точно когато дойде момента и се сковавам като дърво и се притеснявам много.Някакви идей да не го правя

Притеснението ще изчезне с времето, не се тревожи.

С Любов

Публикувано изображение

Притеснението ще изчезне с времето, не се тревожи.

добре дано е така :) утре тоест на 13 .07.09г. ще опитам но дано пак не се вцепеня Публикувано изображение

Виж мойту бившо гадже много се притесняваше и много я беше срам да си говорим и т.н. и след месец и половина свършиха нещата :) зарязвай т'ва притеснение не помага аз ся със сегашното ми гадже не се притеснявам да си говорим за всичко и помага ся сме си много разкрепостени и никой от двамата не го е срам Публикувано изображение

Ми не знам, сигурно хубаво .. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.