Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link:Български интерфейсен пакет за Windows XP

Featured Replies

Windows XP български интерфейсен пакет

Кратко описание

Езиковите интерфейсни пакети (LIP) за Windows XP Professional и Windows XP Home Edition предоставят локализиран потребителски интерфейс за новите езикови пазари и езиковите пазари, където се използва малцинствен език. Българският интерфейсен пакет за семейството на Windows XP осигурява български езиков интерфейс за по-голямата част на потребителския интерфейс на Windows XP

Изисквания към системата

Поддържани операционни системи: Windows XP

• Поддържани операционни системи: 32-битова българска версия на Windows XP със Service Pack 2 (SP2)

• 5 Mb свободно пространство за изтегляния файл

• 15 Mb свободно пространство за инсталацията

Това е версията от 29.11.2005 г. (най-новата)

Единствената разлика от оригиналната е това че е изключена проверката за валидност (т.е. дори и с невалиден сериен номер може да го инсталирате) на Windows-а и се инсталира без проблем.

Може да го свалите от линкове-те по-долу:

MD5 Check Sum 5b8c220a9ea11ac32b073de9ec24dde7

Свали от datacom.bg

Свали от rapideshare.de

Редактирано от Nicky (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 52
  • Прегледи 65,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

как се справя с валидацията???

<{POST_SNAPBACK}>

Премахната е просто. Просто инсталаторът не проверява за валиден ключ. Където и да съм го пробвал работи. Проблем ли имаш?

Да,прав си!!!! Нямам проблем,просто не го бях пробвал. Работи без проблеми. Аз се бях справил чрез Windows XP Pro Serial Key Changer(OK!) .exe и този ключ BTFRC-GHC7V-2WFBW-Y42XW-9WDKY но много се радвам,че го има в този вид,че е по-лесно!!!

• 2 седмици по-късно...

Малко в страни от темата, но забелязах че оригиналния, а не този пакет май добавя някакви шрифтове или нещо подобно. Наскоро ми се наложи да преинсталирам Прозорците и когато отворих в другите дялове документи писани на кирилица (без да съм бил инсталирал каквито и да било кирилизатори като "ФлексТаип" те частично излизаха на маймуници. Проблема не беше в избора на правилната настройка за регионалните опции. Когато инсталирах и българския интерфейс (оригиналния) проблема се оправи. Това ме води до извода, че този пакет води до инсталация на нови шрифтови или оправя някоиу грешки на оригиналната (английска) версия на прозореца. Инсталацията е от копиран оригинален диск на ХР+ СП1.

ще я опитам, въпреки че с официалната няамх проблем все пак съм "насилствено легализиран"

А трябва ли да деинсталирам орегиналния езиков пакет преди да инстална този?

И изобщо,може ли малко help?

Благодаря!!!

А трябва ли да деинсталирам орегиналния езиков пакет преди да инстална този?

И изобщо,може ли малко help?

Благодаря!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Абсолутно - Да!

Деинсталирам оригиналния пакет, но новия не иска да се зарежда, сигурно трябва преинсталация на Win и тогава зареждане на чисто

Деинсталирам оригиналния пакет, но новия не иска да се зарежда, сигурно трябва преинсталация на Win и тогава зареждане на чисто

<{POST_SNAPBACK}>

И защо изобщо ще слагате това? Нали си има специално разработено за БГ от майкрософт...

<{POST_SNAPBACK}>

При мене мина без проблем Публикувано изображение

И защо изобщо ще слагате това? Нали си има специално разработено за БГ от майкрософт...

<{POST_SNAPBACK}>

Ами оригиналната е правена преди излизането на СП2 и следователно не е преведен на български, а тази е след излизането му и мисля че се спомена че е преведен и СП2. :)

При мене мина без проблем Публикувано изображение

Ами оригиналната е правена преди излизането на СП2 и следователно не е преведен на български, а тази е след излизането му и мисля че се спомена че е преведен и СП2. :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ти слагал ли си СП2 че говориш глупости? Аз в момента съм с СП2 и ЛИП-чето ..и си е на БГ език.

Оригиналния си работи и на чист winXP, и на SP1 и на SP2 - само трябва да се справите с проблема с активацията. Човека си е написал, че това е копие на оригиналния с махната проверка за активация. Освен проблема с кирилицата(нямам възможност да го пробвам сега, но 1ви удобен случай ще го пробвам и аз), всичко друго за деинсталиране и инсталиране е пълна боза.

.....само трябва да се справите с проблема с активацията.

....

<{POST_SNAPBACK}>

Жокер-Reset v5.02 от чичко Гуг под сафе модe.

Леле, не се сдържам ама вчера един авер упорито произнасяше "Tченджел" на "Cancel" и "Сеттуп" на "set up".

Шакеспир ако го чуе ще се гръмне с бояджийски пистолет, вместо да пише за разни датски принцове.Да бе и моя телевайзор Panasonic e Рапасопис.Китайците са уникални на тези тема.Измислили са марката "Тобиши".

Ako седна да ви разказвам покрай какви полиглоти и създатели на менделееви таблици, и нуклеарни реактори съм попаднал, Марс и интрудерите ряпа да ядат. Публикувано изображение

Ти слагал ли си СП2 че говориш глупости? Аз в момента съм с СП2 и ЛИП-чето ..и си е на БГ език.

<{POST_SNAPBACK}>

Не правилно задаваш въпроса. Не става дума за СП2 а за българския облик. Оригиналния излезе преди появата на СП2 и той не е превен (промените които прави си излизат на английски). А този е след излизането на СП2. Така че кой говори глупости Публикувано изображение

всичко друго за деинсталиране и инсталиране е пълна боза.

<{POST_SNAPBACK}>

Не е. Значи аз съм с Windows XP+ интегриранSP1 и в последствие от автоматичното обновяване си инсталирах и SP2. Побългаряването му е с оригиналния пакет. Когато се опитах да инсталирам новия пакет, Прозорците ми изкараха съобщение че не мога, понеже в момента има инсталиран такъв. Ако искам да инсталирам нов трябва да махна предния. И така и си направих и се инсталира без проблем.
  • 5 месеца по-късно...

Изисквания към системата Поддържани операционни системи: Windows XP • Поддържани операционни системи: 32-битова българска версия на Windows XP със Service Pack 2 (SP2) • 5 Mb свободно пространство за изтегляния файл • 15 Mb свободно пространство за инсталацията Така като гледам май не...

Не правилно задаваш въпроса. Не става дума за СП2 а за българския облик. Оригиналния излезе преди появата на СП2 и той не е превен (промените които прави си излизат на английски). А този е след излизането на СП2. Така че кой говори глупости Публикувано изображение

Ами ти прещиш че оригиналния ЛИП не ставал за СП2... затова те питам ... Ти аджаба слагал ли си СП2 някога?! Недей да говориш глупости поне... (преди да говориш - изпробвай това за което мислиш да говориш)...

Абсолютно всичко си превежда както трябва... туй че ти неможеш да го инсталираш е отделен въпрос... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Та .. по последния ти ред: - Ти говориш глупости ;):):nono:

• 2 седмици по-късно...

Ами ти прещиш че оригиналния ЛИП не ставал за СП2... затова те питам ... Ти аджаба слагал ли си СП2 някога?! Недей да говориш глупости поне... (преди да говориш - изпробвай това за което мислиш да говориш)...

Абсолютно всичко си превежда както трябва... туй че ти неможеш да го инсталираш е отделен въпрос... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Та .. по последния ти ред: - Ти говориш глупости ;):hush::clap:

Няма смисъл да ти обяснявам повече. Бил съм със въпросния пакет, който не превежда СП2. Проблема си е твой, че не или не вярваш или не искаш да разбереш.

аз също съм си слагал БГ интерфейс и не ми превежда SP2 може и да има по-нов LIP от моя, но за него незнам Публикувано изображение Дано този да превежда работите от SP2

• 5 месеца по-късно...

При мен нещо не ставa- инсталирането на пакет за езиков интерфейс на windowsтози път беше неуспешно някакви идеи

При мен нещо не ставa- инсталирането на пакет за езиков интерфейс на windowsтози път беше неуспешно

някакви идеи

SP2?

При мен нещо не ставa- инсталирането на пакет за езиков интерфейс на windowsтози път беше неуспешно

някакви идеи

Инсталирането на пакета се влияе изключително от регионалните настройки в Контролния Панел. Виж случайно дали не си сложил в 'advanced' някаква настройка по технологиите на "инжИнера", като Serbian(Cyrilic) да речем. С други думи в регионални настройки всичко трябва да ти сочи Bulgarian, в противен случай се появява написаното от теб съобщение. Успех!

• 2 седмици по-късно...

Искам да попита защо като си сложа интернет експлоер 7 и неговия превод на БГ ми се връщат цаст от менютата на англиски.Същото сатава като си сложа превода на нерото и включа целостен превод в инсталатора.А без неро бейкъп няма проблем (НЕРО 6). Сложил сим липчето за БГ СП2.Някви идей как мога да го оправя.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.