Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link:Български интерфейсен пакет за Windows XP

Featured Replies

Няма смисъл да ти обяснявам повече. Бил съм със въпросния пакет, който не превежда СП2. Проблема си е твой, че не или не вярваш или не искаш да разбереш.

Е като невярваш ела да ми видиш компютара... пред очите ще ти го инсталирам!

Вече ти ако си теглил някой "менте" си е твой проблем

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 52
  • Прегледи 65,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Вчера забелязах, че част от менюто е на английски. Аз съм с УйнХР на български. Деинсталирах с Your Uninstaller! 2006, почистих регистрите с RegCleanr и CCleaner и отново инсталирах езиковия пакет, но ефект нямаше. За сега забелязвам че само бутоните - File, Edit, View, Favorites, Tools, Help, Back и т.н. заедно с адресната лента са на английски, а всичко останало е на български.

Зависи с коя версия на превода си,давам ти последната която превежда и секюрити центъра на SP2:

ЦЪК(5 mb rar)

Зависи с коя версия на превода си,давам ти последната която превежда и секюрити центъра на SP2:

ЦЪК(5 mb rar)

Ами от Ноември 2005г. Това няма никакво значение, до преди да стане това си вървеше всичко на български. Понеже Уйна ми е легален съм дал автоматичен ъпдейт и се питам дали има нещо ново което да се бърка. Сега ще пробвам с поправка на системата от инсталационния диск и ще видим какво ще стане.

Дайте нещо ново ако има. Послидният линк не работи! Моят уин , февруарският се кирилизира само на половина Предварително благодаря!

Дайте нещо ново ако има. Послидният линк не работи! Моят уин , февруарският се кирилизира само на половина

Предварително благодаря!

Последния линк работи,кажи къде да ти направя мирър?

Ами от Ноември 2005г. Това няма никакво значение, до преди да стане това си вървеше всичко на български. Понеже Уйна ми е легален съм дал автоматичен ъпдейт и се питам дали има нещо ново което да се бърка. Сега ще пробвам с поправка на системата от инсталационния диск и ще видим какво ще стане.

Да проблема се оправи с поправка на системата от инсталационния диск. :yanim: :yanim:
  • 10 месеца по-късно...

При мен нещо не ставa- инсталирането на пакет за езиков интерфейс на windowsтози път беше неуспешно

някакви идеи

И при мен се получава същото. :/

SP2?

Със SP2 съм.

Инсталирането на пакета се влияе изключително от регионалните настройки в Контролния Панел. Виж случайно дали не си сложил в 'advanced' някаква настройка по технологиите на "инжИнера", като Serbian(Cyrilic) да речем. С други думи в регионални настройки всичко трябва да ти сочи Bulgarian, в противен случай се появява написаното от теб съобщение. Успех!

Всичко в регионални настройки е на Bulgarian.Бях сложил отметки на Cyrillic (Russian) и Serbian(Cyrilic), но ги махнах и пак същата работа.Инсталацията прекъсва.Някакви идеи?

Ето грешката в Event Viewer:

Публикувано изображение

Опитай с този пакет - тук

Може да има проблем с пакета. И не е от инжинерските настройки щото от години тях си ползвам.

редакция:

а тук е линка за директно сваляне от сайта на майкрософт

Възможно е вече да е променен самия пакет, те все добавят нови промени по WindowsXP

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Опитай с този пакет - тук

Може да има проблем с пакета. И не е от инжинерските настройки щото от години тях си ползвам.

Благодаря, явно е било от пакета, който съм свалил.Но защо има доста непреведени работи?

Например:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Благодаря, явно е било от пакета, който съм свалил.Но защо има доста непреведени работи?

Например:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Прочети тази тема и след това си свали и инсталирай този FiX. Мисля че ще ти свърши работа, аз имах подобен проблем и с този Fix всичко си е както трябва.

Публикувано изображение

• 4 месеца по-късно...

При мен нещо не ставa- инсталирането на пакет за езиков интерфейс на windowsтози път беше неуспешно

някакви идеи

Пак го пусни да се инсталира и ще стане. Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

отивате на този адрес http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en изтегляте този ъпдейт WindowsXP-KB942766-v6-x86-ENU.exe и чак тогава слагате българския езиков пакет изпробвано е след прясна инсталация на операционата система работи и със SP2 и със SP3

лично аз съм го изпробвал на SP3 всичко е на БГ. Нищо не ви пречи да го изпробвате след като вече са оакани нещата по лошо от това няма да стане.

• 1 година по-късно...

Колкото и да се мъча да си го инсалирам не ми дава иска ми диск ,какво точно да направя.Опитах няколко пъти ,преди като съм го инсталирала не ми е искало диск.

Колкото и да се мъча да си го инсалирам не ми дава иска ми диск ,какво точно да направя.Опитах няколко пъти ,преди като съм го инсталирала не ми е искало диск.

Я дай една снимка да видим грешката

Ами сложи инсталационния диск със Windows XP в ДВД/ЦД и го инсталирай.

Ами сложи инсталационния диск със Windows XP в ДВД/ЦД и го инсталирай.

Аз искам Screen защото по принцип може и да иска диска иа като дадеш Yes и пак се инсталирва и без диска.Но не знам какво точно му иска на човека за това питам..

Опитах доста пъти ам нестава без диск ,а диск нямам затова и писах тук .

А дискове много по торентите.

Искаш да кажеш да си изтегля и запиша Windows на диск.Ще опитам, благодаря.

• 9 месеца по-късно...

На сайта на Майкрософт има за свободно сваляне.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.