Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля съветвайте ме какво куче да си купя [повече в темата]

Featured Replies

Това не зная каква порода е ,ама е много сладко :lol6:

post-247242-0-75008700-1302971465_thumb.

• Отговори 63
  • Прегледи 21,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Избора е ваш :P

Да мое е :lol6: , но благодаря много за съветите ви :)

Бигъл, Дакел, Самоед, (Голдън ретривър, Далматинец- не знам дали отговарят за размер)- аз харесам мастифи и тези ми се виждат малки. От по- косматите Папийон. Също така много харесвам Австралийска овчарка , Бордър коли и Норвежки Елкхунд, но пак са по-едрички.

Това не зная каква порода е ,ама е много сладко :P

Много е сладко, но не е ясно колко голямо ще стане като порасне, защото като го гледам оставам с впечатление че е още бебе

Да мое е :lol6: , но благодаря много за съветите ви :)

Няма защо, дано сме били полезни

Бигъл, Дакел, Самоед, (Голдън ретривър, Далматинец- не знам дали отговарят за размер)- аз харесам мастифи и тези ми се виждат малки. От по- косматите Папийон. Също така много харесвам Австралийска овчарка , Бордър коли и Норвежки Елкхунд, но пак са по-едрички.

Търси се джобно куче, всички по-горе са големи
  • Автор

Много е сладко, но не е ясно колко голямо ще стане като порасне, защото като го гледам оставам с впечатление че е още бебе

И аз не знам какво е , но е сладко.

Няма защо, дано сме били полезни

:cool:

Търси се джобно куче, всички по-горе са големи

Мен ми харесват тези , но за съжеление няма къде да гледам голямо куче http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

аа малките кучета,които са мноого малки...не знам породата,но имаше такива в клип на фолк певицата Райна (даже 2)? ПП: намерих го...та какво ще кажете за МИНИ Пинчер?

Редактирано от maver (преглед на промените)

• Автор

Мен ми харесва до някъде , но няма много козина пък и татко ми не го одобрява :cool:

Това, което имам като впечатления от шпицовете е че са спокойни и любвеобилни кучета. Но хвърли ядно око и на японския хин

Публикувано изображение

Тва много злобно ъфф,познавам такъв дзвер

Хм, домашното животно прилича на стопанина/стопанката си :baby:

Май има нещо вярно-и тя една серт комшийката,абе все едно тва куче тя го е раждала.

А така.

Йоркширски териер.

При условие, че имате възможност да си позволите кучето, козината му е като човешката коса (т.е. не се скубе и сменя козина) и ежедневни грижи пак за нея. Хора, които са алергични, може спокойно да си вземат такова куче (поне така се смята)

П.П.Повече инфо може да откриете и в чичо Google.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

Йоркширски териер.

При условие, че имате възможност да си позволите кучето, козината му е като човешката коса (т.е. не се скубе и сменя козина) и ежедневни грижи пак за нея. Хора, които са алергични, може спокойно да си вземат такова куче (поне така се смята)

П.П.Повече инфо може да откриете и в чичо Google.

Да аз съм с алергия , но мисля ,че животните не ми пречат.А кучето не ми харесва много :help wanted3:

Щом изискванията са да е мъничко и пухкаво, и сладко, защо не си вземеш коте.:)

Ами да,защо не си вземеш коте? Персийчетата хем са пухкави,хем послушни.

Ами да,защо не си вземеш коте?

Персийчетата хем са пухкави,хем послушни.

Мдам,може и ангорче,при това са много гальовни и мъркат,а не лаят

:)

Мдам,може и ангорче,при това са много гальовни и мъркат,а не лаят

:ph34r:

Ако е ангорче - женско да е! :) Те само мъркат,но мъжките понякога са големи разбойници...

Така след 1-2 години някъде съм решен да си купя куче!(вече имам 1-Немска овчарка)! Таа решил съм си да имам куче за в стаята, на двора немската, а в вкъщи другото куче!Лично аз мн обичам Бигъла не знам ама много ми допада!Искам да ви питам става ли за да стои в вкъщи(разбира се ще си получава ежедневната разходка няма да стои като саксия) и ако не става за мястото където ще пребивава ми препоръчайте друго!Да не лае много много да е дружелюбно да няма много косми!И да не е пинчер че ми изглеждат смещни не знайно защо а и без мопс защото не ми допадат като погледна животинката да гледам голяма джука! В wikipedia Четох че родителите трябвало да имат някакви сертификати.За какво става на въпрос?Какво доказват тези хартийски?

И какво ще да е това куче,дето да не е лае ъфф

:)

Направо ни хвърли шах с пешката,че и косми да няма

Еми не да няма косми ами да не е примерно като Самоеда да е като пухена възглавница и 1/2 от деня ти да минава в чистене!И не да не лае ами как да го обясна да не е някой злобно!

Така след 1-2 години някъде съм решен да си купя куче!(вече имам 1-Немска овчарка)! Таа решил съм си да имам куче за в стаята, на двора немската, а в вкъщи другото куче!Лично аз мн обичам Бигъла не знам ама много ми допада!Искам да ви питам става ли за да стои в вкъщи(разбира се ще си получава ежедневната разходка няма да стои като саксия) и ако не става за мястото където ще пребивава ми препоръчайте друго!Да не лае много много да е дружелюбно да няма много косми!И да не е пинчер че ми изглеждат смещни не знайно защо а и без мопс защото не ми допадат като погледна животинката да гледам голяма джука!

В wikipedia Четох че родителите трябвало да имат някакви сертификати.За какво става на въпрос?Какво доказват тези хартийски?

Разгледай тук Breeds

В случай, че искаш непременно да е породисто.

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

Значе гледам да е малко поне на снимката ми изглежда големичко искам да е не по голямо от един нормален Бийгъл, ако няма хубави индивиди на този размер бийгъл ще е ! А и spielberg мерси за сайта ся ще разгледам!

Видях темата, но до колкото видях тя търси по малки кучета от това което търся аз защото до колкото знам Бийгъл е порода куче което е по голямо от горе споменатите за дамата предложения!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.