Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на Конфигурация

Featured Replies

Не съм пак на моето и не мога да дам на всяка година по 500лв за ново видео специално а и вие ми хвалите повече тоя модел от този дето си харесах и от онзи дет разби овърклокнатата ХД6970 дет беше от асус май но дано платиниума да е по добър от другия модел

Еми, извинявай но като не вярваш на хората тук във форума, какво го тролваш само?

• Отговори 95
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Е не можеше ли една точка или запетая поне в това изречение?? Няма как всяка една част, да е пробвана от колегите. Ако искаш лично мнение аз мога да ти предложа това от подписа ми, защото съм с него и

• Дъно: ASROCK P67 PRO3, P67, DDR III 2133(O.C)/1600/1333, SATA III, RAID, eSATA, GLAN, LGA1155 - 206лв Процесор: INTEL CORE i5-2500K, 3.30GHz, 6M, BOX, LGA1155 - 360лв Охладител: COOLER MASTER Hype

• Не е задължително да бучи картата. Новите карти на NVIDIA не могат да видят толкова зор, че да се увеличи скоростта на вентилатора. Дори леко да се увеличи скоростта му, то шумът е почти незабележим

• Автор

Еми, извинявай но като не вярваш на хората тук във форума, какво го тролваш само?

Вярвам на всички но казвам че го хвалят повече а нормалния разби 5070 на фпс а пък мисля че би трябвало соника да е кликнат

Вярвам на всички но казвам че го хвалят повече а нормалния разби 5070 на фпс а пък мисля че би трябвало соника да е кликнат

Виж, по 10 пъти ти чета мненията и пак нищо не разбрах и със сигурност не съм само аз. Оправи си правописа, не сме длъжни да дешифрираме.

Ето ти 3 независими ревюта на PALIT GTX570 Sonic Platinum:

http://www.guru3d.com/article/palit-geforce-gtx-570-sonic-platinum-review/10

http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_570_Sonic_Platinum/6.html

http://www.overclockersclub.com/reviews/palit_gtx_570_sonic_platinum/7.htm

Стува ми се, че твърдиш, че клокнатата версия на картата изостава стабилно от референтната, което е смешно.

• Автор

Виж, по 10 пъти ти чета мненията и пак нищо не разбрах и със сигурност не съм само аз. Оправи си правописа, не сме длъжни да дешифрираме.

Ето ти 3 независими ревюта на PALIT GTX570 Sonic Platinum:

http://www.guru3d.com/article/palit-geforce-gtx-570-sonic-platinum-review/10

http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_570_Sonic_Platinum/6.html

http://www.overclockersclub.com/reviews/palit_gtx_570_sonic_platinum/7.htm

Стува ми се, че твърдиш, че клокнатата версия на картата изостава стабилно от референтната, което е смешно.

Оф човек не разбрахте ли вече вчера разбрах че е клокната версия и не твардя нищо и ако не ми пукаше кви машини давате до ся да бях си купил комп а до разбирането кво има да се разбере като кахнеш 0 и сложиш 9 :) от бързото писане това се получава. Не е за пръв, Нито последен път

Редактирано от NiKsAn40 (преглед на промените)

Оф човек не разбрахте ли вече вчера разбрах че е клокната версия и не твардя нищо и ако не ми пукаше кви машини давате до ся да бях си купил комп а до разбирането кво има да се разбере като кахнеш 0 и сложиш 9 :)от бързото писане това се получава. Не е за пръв, Нито последен път

Сложете си правописна проверка на браузъра...

Сложете си правописна проверка на браузъра...

Ами то правописна проверка хубаво, ама трябва да се знае и граматиката. Ето нещо, с правописна проверка:

Crysis Warhead е самостоятелен експанжън намира във времето на сюжета на оригиналната Crysis. Както сержант "Психо" Сайкс, може да има тайна мисия да се постигне на далечната страна на острова. По пътя има EMP взривове и чужденци да се примиряват, като си хващам главния kРа. Тази игра използва усъвършенствана версия на CryEngine 2.

А и когато се бърза и човек допуска грешки, винаги има възможност за повторна редакция.

Открийте разликите:

Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

• Автор

Последната конфигурация която съм се спрял и очаквам само за дъното забележки и препоръка от типа на P67. Благодаря на всички MB: GB P67A-UD3P-B3 /P67/LGA1155 или INTEL DP67BGB3 /P67/BOX CPU: I5-2500K /3.3G/6MB/BOX/LGA1155 Видео карта: PALIT GTX570 SONIC PLATI 1280M Рам: Kingston HyperX Genesis 4GB 1600Mhz DDR3 non-ecc CL9 DIMM (Kit of 2) XMP X2 Grey series for Intel Sandy Bridge platform или препоръчана от вас на подобна цена 1600Mhz HDD: 1000GB WD Caviar® Blue™, SATA 6Gb/s, 7200rpm, 32MB + WD 1TB Sata1 (от стария компютър) DVD: LG DVD-RW 24s50 Case: CM Centurion 5 II Black Захранване: CM Silent Pro M700 PCI 10/100/1000 CM Fan 120mm Blade Master 120 - вентилатора къде е най добре да се сложи и по какъв начин да действа (да вкарва или изкарва въздух) Ще се използва предимно за игри и 1 макс 2 сервера пуснати на него + използването на машината. Мисля да клоквам видео картата и процесора след 2 години. Монитора ще се взима след някой друг месец може би но задължително LG, LED и FULL HD Очаквам последни коментари и заключване на темата след 2-3 дни

• Автор

Няма PCI затова и не съм го сложил пък лан картата ми е PCI

CM Fan 120mm Blade Master 120 - вентилатора къде е най добре да се сложи и по какъв начин да действа (да вкарва или изкарва въздух?

http://www.hardwaresecrets.com/fullimage.php?image=34772

Мисля отзад има вентилатор.Ако няма отпред слагаш там.Един да вкарва отпред и един да изкарва отзад.Можеш и един отстрани срещу процесора да сложиш.Захранването също има вентилатор който ще ползва отвора отгоре сигурно.

• Автор

http://www.hardwaresecrets.com/fullimage.php?image=34772

Мисля отзад има вентилатор.Ако няма отпред слагаш там.Един да вкарва отпред и един да изкарва отзад.Можеш и един отстрани срещу процесора да сложиш.Захранването също има вентилатор който ще ползва отвора отгоре сигурно.

Кутията ми има вграден отпред и отзад само дето са слаби захранването се включва отдоло а вентилатора е горе т.е 4 перки 3 на кутията 1 на захранването доло. Затова се чудя отстрани ли да сложа или отгоре :) и да вкарва или да искарва въздух :)

Кутията ми има вграден отпред и отзад само дето са слаби захранването се включва отдоло а вентилатора е горе т.е 4 перки 3 на кутията 1 на захранването доло. Затова се чудя отстрани ли да сложа или отгоре :) и да вкарва или да искарва въздух :)

Постигане на максимално добър въздушен поток в кутиите ни.

В тая тема са обяснили кое как е :) дано ти помогне да решиш къде да го сложиш и наи-вече да "искарва" или да вкарва въздух :)

• Автор

Гледам на всякъде за по евтина машина избирате GTX или GTS 4** Да питам на палит 560 1ГБ има ли по добра на горе долу същата цена защото 570 ми излиза към 700 и кусур :huh:

Гледам на всякъде за по евтина машина избирате GTX или GTS 4** Да питам на палит 560 1ГБ има ли по добра на горе долу същата цена защото 570 ми излиза към 700 и кусур :cool:

SAPPHIRE 1024M HD6950 DDR 5 PCI-E FULL

A 6950 е по-бърза от 560. И може да се отключва до 6970 (да, и 1GB-овият вариант :huh: )

• Автор

Защо 700 и отгоре? PALIT GTX570 SONIC PLATI 1280M - 585.66 лв.

Исках да кажа 600 и кусур :rolleyes: а това 585лв къде го гледаш :whist:

ПП: Аз ако ще зимам Сафайр ще зимам 2ГБ по на сметка ми е от 1ГБ защото може да се флашне до 6970 :cool:

Редактирано от NiKsAn40 (преглед на промените)

• Автор

Писах ти за нея в пост номер 61. PALIT-GTX570-SONIC-PLATI-1280M

Излиза много над бюжета дано е вярно това което каза THE_REAVER и мисля да взимам 2ГБ а не 1ГБ защото ми излиза малко над 1600 пък има повечко приложения от 1ГБ ако няма и 1 разлика ще взема 1ГБ разбира се :cool:

• Автор

Гаранцията е 2 години след края й префлашвам видео картата и клоквам процесора :cool: с дъното на GB което съм избрал нали става или е най добре с асрок???

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.