Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да оптимизираме сайта си, за да напредне в Google и другите търсачки!

Featured Replies

Здравейте,

По-изчетох така доста темички, и почти във всяка една, всеки пита, за "директории" "линк билдинг" "СЕО" и т.н..

Е сега ще Ви помогна малко.. :ph34r:

Така... Започваме..

Преди да си купите домейн и всичко, трябва да си намерите ключова дума за сайта!

Лично аз ползвам Google Keywords Tool

Намирате си прилична ключова дума, която няма много "Competition" И не милиони търсения на месец.. (гледайте около 5000, така ще е най-добре за начинаещи..)

Второ.. Закупувате си домейн.. Постарайте се домейна да ви съдържа ЧАСТ от ключовата дума.. (ако съдържа цялата, ще е СУПЕР)

Трето.. <title> на сайта трябва да не е много голям, и да съдържа 1-2-3 пъти максимум ключовата дума(2 пъти е най-добре)</title>

Четвърто.. Съдържанието на сайта Ви трябва да е УНИКАЛНО и интересно, за да може бързо да се индексирате.. Google Обожава блогове, свежи статии.. Не копирайте съдържания от други сайтове!!!! Те се водят дубликати и няма да ви помогнат ИЗОБЩО, а напротив.. ще ви навредят само..

Пето.. След като вече сте завършили със сайта, трябва да направите ЛИНК БИЛДИНГ.. За тази цел трябва да си пуснете сайта в директории и социални мрежи :baby:..

Списък на социални мрежи (ГЛЕДАЙТЕ ДА СА Dofollow)(Какво е Dofollow и nofollow..)

Списък на директории

Форуми.. (Правете регистрации във форуми и си сложете сайта в подписа!И пишете няколко НЕ НЕ НЕ СПАМ ПОСТОВЕ.., ами няколко ПОЛЕЗНИ поста..)

(Прикачих файл, със директории които не изискват чакане на одобрение на линковете.. може да ги ползвате :beat:)

Повече информация относно директории и СЕО, може да намерите тук

Това е само една десета сигурно от оптимизирането на сайта, но все пак е начало! Останалото.. в Google :)..

Направих темата с цел да Ви дам малко директории в които да си пуснете сайта, да ви се изкачи малко в гуугъл..

Пожелавам Ви успех с оптимизирането на сайта!

Ако не можете да си оптимизирате сайта, намерете човек, който ще го направи вместо вас.. :) Естествено срещу заплащане :)

Надявам се да съм помогнал малко :)

Поздрави,

Симеон Тонев

Създател на Онлайн флаш игрички!

Auto-Approve Directories.txt

Редактирано от capnemo
не всички форуми адмирират такова SEO (преглед на промените)

Много ти благодаря за подробния пост, въпреки че повечето неща ги знам, имаше и някои нови и интересни работи :P Похвално е, че си се нагърбил да разясниш на начинаещи СЕО оптимизатори или администратори на сайтове как да оптимизират сайта си. Иначе в моя блог може да откриете някои по-рядко срещани СЕО техники и съвети - http://plamennaidenov.blogspot.com

• 2 месеца по-късно...

Търся насам наам информация за това пусто SEO, пък то тук имало сбито полезната информация. Започвам да прилагам постъпково идеите от тук.

• 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 6 месеца по-късно...

Здравейте, ето един безплатен сайт който може да ви помогне за оптимизирането на вашия сайт.

http://0eb.info

Сайта представлява директория за статии, където може да напишете статия за вашия сайт и да публикувате безплатно като посочите и линк.

• 2 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Темата е много актуална. Обаче много трябва да се чете и да се следи, защото SEO е много динамичка сфера. Скоро и аз мисля да изпробвам похватите с един чисто нов сайт. :) Успех на всички!

• 2 месеца по-късно...

Здравейте. Нещата много се промениха и не са както преди. Сега има много проблеми които могат да възникнат със преоптимизацията. Това с 1-2-3 пъти една дума в тайтъл тага е невярно! Поставете веднъж думата там. Не купувайте домейни на кирилица. Общо взето можете да прочетете много в блога на студиото от подписа ми. Ето нещо интересно :)http://studiokipo.com/blog/seo-optimizacia-podhod и http://studiokipo.com/blog/kakvo-e-Google-Penguin-Update . В този пост не се цели реклама на каквото и да е а се споделя полезна иформация. Четете и си взимайте домейни правете експерименти, проучвайте ниши само така ще придобиете нужния опит.

• 3 седмици по-късно...

Оптимизацията напоследък е доста динамичен процес. Няма нищо общо с оптимизацията преди 1-2 години... б@си.. Алгоритмите се сменят постоянно. Единствения шанс да си в играта е нонстоп да се чете - сеомоз, сераунтейбъл, seowatch и т.н. доказани източници. И експерименти, проби нон стоп. Хубава тема... може да се развие стабилно.

Имам доста инфо по темата за начинаещи и напреднали, но е на Английски език. Ако имате интерес ще пусна линкове тук.

Редактирано от ivo1017 (преглед на промените)

АЗ скоро схте публикужам един гайд фор нубис SEO и ще го метна тук като линк

• 4 седмици по-късно...

Ето един линк в който има много информация относно новите приоритети в сео оптимизацията.

Редактирано от HannibalBarca (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Пробвали ли сте да добавяте статии на български в англоезични директории, какъв е резултата от това?

Пробвали ли сте да добавяте статии на български в англоезични директории, какъв е резултата от това?

Не съм пробвал но резултата би бил плачевен. Неумесността се превръща в непростима SEO грешка. 

Оптимизацията се развива бързо най-вече защото има интерес, резултатите могат да бъдат измерени а цените на услугите продължават да бъдат високи.

Пример 900лв. за едномесечен SEO одит как Ви звучат?

Благодаря на bizz за това че спомена този сайт http://www.seroundtable.com който до момента ми беше убягвал като източник.

Редактирано от peeping4dsun (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
 Благодаря на bizz за това че спомена този сайт http://www.seroundtable.com който до момента ми беше убягвал като източник.

Хубав е сайта, Бари пише в него, както и в Searchengine land. друг източник е блога на dejan seo. Колегите са сърби. 

• 1 месец по-късно...

http://seoteo.info/seo-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BA-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B3/  Ето и много ясни съвети как да се опазите от пингвини и да правите интересен и натурален линк билдинг. 

Здравейте, сега прочетох статията ти, добра е. Точно от списък на директориите се нуждаех.  Трите линка за списък на социалните мрежи, списък на директориите и форумите не се отварят. А прикаченият файл, аналог ли е на неотварящия се линк за директориите? Поздрави.

Благодаря за списъка с директориите!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Да ви дам един съвет... Миксирайте линковете, които слагате към сайта си. Какво искам да кажа с това: да са do & nofollow, директории, социалки, задължително присъствие в соц. мрежи, директории за статии, форуми и т.н. Трупайте бавно беклинкове! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.