Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link:Windows XP SP3

Featured Replies

Да от торентите е свалян но не знам точно кой. Оправих проблема като си свалих нов имидж файл.

• Отговори 123
  • Прегледи 57k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Хора ще може ли някой да ми обясни как да си го кача ще трябва лид а правя преинсталация или нещо от тоя сорт или само го инсталирам без нищо да махам?Благодаря Ви предварително!

• Автор
Хора ще може ли някой да ми обясни как да си го кача ще трябва лид а правя преинсталация или нещо от тоя сорт или само го инсталирам без нищо да махам?Благодаря Ви предварително!

<{POST_SNAPBACK}>

Не е задължително да инсталираш на чист диск но е препоръчително!Инсталирай го на партишън който форматираш предварително - така всички неща на този партишан ще се загубят затова предварително ги качи на друг!

Wallpaper-а на Vista не е в My Computer,а когато отвориш C-то си.

<{POST_SNAPBACK}>

Ами както и да е при мене го няма изчезна след няколко рестарта.. Сега неми се инсталва наново тоя sp3 .. Ако може някой дами помогне как да го оправя !

Някой да помогне. Инсталирах си WINDOWS XP SP3 в него по подразбиране има кодеци за филми. Но те ми пречат някой знае ли как да ги махна и от къде, защото тук: ADD or Remove Programs ги няма инсталирани, а също така и в програм Файл ги няма.

Благодаря предварително.

Някой да помогне. Инсталирах си WINDOWS XP SP3 в него по подразбиране има кодеци за филми. Но те ми пречат някой знае ли как да ги махна и от къде, защото тук: ADD or Remove Programs ги няма инсталирани, а също така и в програм Файл ги няма.

Благодаря предварително.

<{POST_SNAPBACK}>

Има проблем с тия кодеци, незнам как ти пречат. При мене проблема се появи при конвертиране и запис с Nero в аудио формат. Инсталирах K-lite mega codec pack и проблема се реши. Той при инсталация маха излишните, стари и проблемни кодеци. Дано съм помогнал :wors:

Аз също инсталирах K-Lite Codec Pack2.6.4.0 Май забравих да спомена проблема е че филмите ми не тръгват ОНЛАЙН защото се активира Direct VobSub До колкото знам този кодек е за събтитрите. и не ми тръгва филма.Тръгва само при положение че филма е без субтитри или е озвучен на бългаски

Direct VobSub служи за подкарване на субтитри при възпроизвеждане с плеари, които не поддържат такива. При всички останали случаи пречи, щото сработва без нужда. Лично аз никога не го инсталирам и нямам скорошни наблюдения как се държи. Ползвам плеари, които поддържат субтитри. При самата инсталация на K-lite е много важно да подбереш правилно това, което трябва да се инсталира .... според нуждите, хардуера и софтуера.

• 3 седмици по-късно...
Това си е чисто XP SP 2 на което някой му е инсталирал Виста темата и е добаваи някви глупосто .Мислите че е правилно да се доверите на някви пиратски копия които кои знае кое го е правил и какво е слагал че те програмистите от Microsoft правят грешки вие искате да си драпнеме нещо което незнаем кой го е правел.

cool.gif Съгласен съм с теб това си е копие на ХР 2. И доколкото разбрах от един мой познат който наскоро се опита да си го инсталира му се появи следния проблем. ХР 3 работи само с видео карти NVidia с другите явно има проблем и не ги разпознава. И при него като се почна едно рестартиране на системата......... Така че да не ви се получи и на вас такава работа. :yanim::wors:

Втори ден съм с него и съм много доволен - наистина върви като самолет на стара машина 900Мхц,256РАМ,2000г. Първи впечатления:

- Инсталацията е малко по-бърза от обикновено, премина без проблеми като инсталира драйвъри за целия хардуер. Пропусна регионалните настройки, но те без проблеми се добавят после(поиска диска за кирилицата). Пропусна и настройките за часовата зона(и те се оправят после).

- Инсталира Офис2003, лисицата, Adobe Reader,MSN Messenger,QuickTime Alternative и др. , но на когото не му харесват, може да ги деинсталира.

- Инсталира архиватор(WinRAR), само трябва да се асоциират архивите с него.

- Инсталира кодеци за аудио и видео, само добавих свестен плеар.

- Темите са добри, разнообразни, на когото не му харесват има и оригиналните на ХР.

- Зареждането при мен сега е с около 20% по-бързо(още не съм го олекотявал по мой тертип).

- Стартират се по-малко системни процеси.

- Не съм забелязал(засега) липса на нещо или някакъв бъг.

- По мнение на децата ми игрите вървят по-добре.

Като го пообработя ще добавя впечатления.

п.п. След малка оптимизация - забраних някой системни процеси, добавих един DWORD подключ за изчистване на ненужни DLL от паметта резултата е добър - заема около 100Мб памет, 20 процеса(като 4 от тях са на антивируса) при включени антивирусна, защитна стена, интернет(РРРоЕ).

Би ли ми казал кои процеси забрани и по едно малко описание за тях ако не ти представлява трудност и как да го направя.

И при мен се появи проблема с помненето на настройките, но това ми се е случвало и при оригиналния уиндоус и не знам начин за оправяне, освен пеинсталацията.

Редактирано от kok4o (преглед на промените)

Kok4o виж тук Лично аз съм направил всички неща, които се препоръчват. Определено има ефект, но дали само някои вършат работа или всички немога да кажа, изпробвай и сам си реши.

От Майкрософт казват че Windows XP Pro/HE SP3 ще излезе през втората половина на 2007. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle/servicepacks.mspx Сега това, което върви по торент мрежите е една компилация от SP2 и няколко програми и драйвъри, аз не бих си сложил Windows който е аранжиран от някой според неговите си нужди, ако е така по-добре ползвайте Линукс. Другото което досега не съм срещал сървис пак, който да задължава инсталация на цялата операционна система, сървис пака е просто един ъпдейт, който е поправил грешките при предната версия и добавя някой нови елементи, но не и програми като Офиса. Чудно как още не се е появил XP SP4 с вградени игри и музика.

Мда това не е никакъв SP3 не се лъжете,аз от любопитство го изтеглих понеже някои хора тука казаха че вървял добре и неможах да си подкарам sound картата (creative live) баси ужаса,освен това имаше куп други малки проблемчета които ме дразнеха(особено welcome screen и shut down screen бяха сложили един тунингован Nissan от NFSUDG...хахах),та по най-бързия начин го разкарах.Don Tony е постнал кога излиза SP3 официално и моя съввет е да не се лъжете да слагате такива самозвански истории че ше берете ядове....такъв "SP3" мога и аз да си направя с nLite ахахаха.

Ако пък не ви пука от това да си инсталирате win-a по няколко пъти на ден теглете и не се притеснявайте biggrin.gif

• Автор
Мда това не е никакъв SP3 не се лъжете,аз от любопитство го изтеглих понеже някои хора тука казаха че вървял добре и неможах да си подкарам sound картата (creative live) баси ужаса,освен това имаше куп други малки проблемчета които ме дразнеха(особено welcome screen и shut down screen бяха сложили един тунингован Nissan от NFSUDG...хахах),та по най-бързия начин го разкарах.Don Tony е постнал кога излиза SP3 официално и моя съввет е да не се лъжете да слагате такива самозвански истории че ше берете ядове....такъв "SP3" мога и аз да си направя с nLite ахахаха.

Ако пък не ви пука от това да си инсталирате win-a по няколко пъти на ден теглете и не се притеснявайте biggrin.gif

Аз съм с Creative Live и да ти кажа, нямах проблеми! Това не е официялен SP3, прост е един перфектно балнсиран и ъпдейтнат SP2! Добавени са някои драйвери и са оправени някои бъгове!Ако се инсталива на чисто не може да не усетите колко по-добре се държи!

Моля не говорете празни приказки, а подкрепяйте казаното с факти! Защото не съм убеден от какво са проблемите за които говорите! По мое мнение чочека който е правил тоя "SP3" си разбира от работата!!

Всеки да си вземе решение за себе си, и мен ме дразни не има Acorbat ама какво да се прави :)

Успех!!

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

Ами защо тогава пише SP3 а не ъпдейтнат и украсен SP2 примерно,аз си мисля че някой се е опитал да привлече внимание по този начин лъжейки че това е SP3.Относно инсталацията някъде по-назад прочетох мнения за проблеми с тази инасталация които се проявиха и при мен (не помни някои настроики и проблеми с настройките на мрежата)затова не исках да ги коментирам.Хората писали за тези проблемчета вече са го инсталирали,а за мен от това по-конкретно здравве му кажи.За sound картата имах предвид че обикновено ХР-то си ми я открива и не се налага да слагам допълнително драйвери освен някой друг ъпдейт,но при тази инсталация освен че не ми намери картата,ми създаде бая проблеми след като инсталирах драйверите от CD-то което имам с картата.Това CD съм го инсталирал стотици пъти и не ми казвай че нещо не бъркам при инсталацията на драйверите,за останалитепроблеми пише в предни мнения не ми се цитира сега който го вълнува да чете наред по темата ако иска да слага този "SP3".

Споделям си мнението след като инсталирах win-a и няма как да ме убедш че е кой знае какво.А човека който го е правил и оптимизирал може и да си разбира от работата аз за него нищо не съм казал,просто този win явно при различните конфигурации се държи различно това имах предвид.

Това не е SP3 , точно по-този начин на хората им се насажда мисленето че Уиндоус е боклук, защото ако вземеш този диск и идеш в един не запознат човек и му кажаш, брато, дай да ти сложа новия SP3 и човек аще си мисли че има последния хит на Майкрософт и като почне да му дава грешки, ще има да псува кви некадърници са от Майкрософт. А те дори и не подозират за какво иде реч, какво са виновни хората, че някой е решил да си поореже Уина с Ен-лайт и добавил няколко програми, е ако ти на това му викаш SP3, много ми е интересно как ще определиш това което ще излезе догодина от Майкрософт? Аз ако сложа на жигулата надпис Astra, това прави ли я Opel?

Редактирано от Don_Tony (преглед на промените)

• Автор

Никой не е казал, че това е офиялен SP3!!

Ако дадеш тоя Windows на някой който е толкова незапознат че да не разбере че не е офицялен, според мен точно той ще е много доволен защото няма да му се налага да настройва системата(което ще е невъзможно за него!)!!!

Надписите не са най-важното!Виждал съм какви ли не Жигули :)

Обаче какво мислиш за състезателните Лади, дали са като обикновенните!

Всеки си избира сам Операционната система! Това че някой е написал едно SP3 за да привлече вниманието не е кой знае какво, като се има предвид, че той не печели кой знае какво освен известнос!!

За това, приятелю си има Линукс, там може човек да свободно да премахва и да добавя каквото и както си поиска, а да не говорим, че това което се прави с този SP3 е незаконно. За това в нормалните държави един Уиндоус струва около 300 долара, и обикновения потребител плаща не само авторски права, а и си плаща за техникъл съпорт, защото ако нещо не ти е натаман с Уина вдигаш телефона и всичко е ОК, докато ако твоя човек вдигне телефона и каже - ама моя уиндоус SP3 нещо не е в ред - ще му се изсмеят. ОК, ти разбираш и можеш да се оправиш ако имаш трудности, но мислиш ли че всеки който сега си е купил ПС може? Освен това няма понятие неофициален, има си финална, бета и алфа версии. Пак ще ти дам примера с жигулата и надписа Астра - това неофициален Опел ли е?

Редактирано от Don_Tony (преглед на промените)

• Автор
За това, приятелю си има Линукс, там може човек да свободно да премахва и да добавя каквото и както си поиска, а да не говорим, че това което се прави с този SP3 е незаконно. За това в нормалните държави един Уиндоус струва около 300 долара, и обикновения потребител плаща не само авторски права, а и си плаща за техникъл съпорт, защото ако нещо не ти е натаман с Уина вдигаш телефона и всичко е ОК, докато ако твоя човек вдигне телефона и каже - ама моя уиндоус SP3 нещо не е в ред - ще му се изсмеят. ОК, ти разбираш и можеш да се оправиш ако имаш трудности, но мислиш ли че всеки който сега си е купил ПС може? Освен това няма понятие неофициален, има си финална, бета и алфа версии. Пак ще ти дам примера с жигулата и надписа Астра - това неофициален Опел ли е?

приятелю какво в крайна сметка искаш да кажеш?? да се ползжа лицензиран софтуер? не мисля че това е темата! Това е незаконен продукт това е ясно!

Има понятие неофицяллен, то е млко по-ралично от смисъла на НЕЩОТО което коментираме, но съм забелязал, че в интернет се изразява като израз!

Жигула с надпис Астра си е Вигула с надпис Астра!!!(Windows който е модифициран си е модифициран Windows! това е !)Аз ти казах "Надписите не са най-важното!Виждал съм какви ли не Жигули smile.gif

Обаче какво мислиш за състезателните Лади, дали са като обикновенните!"

Мисля, че темата се изчерпа и всеки който се колебае след като прочете темата би могул в ощи линии да избере какво да направи! Другото ми прилича на някакво надхващане приятелю!

Айде по живо поздраво и безпроблемно използване на това което всеки е преценил, че е за него!

Windows Xp Pro + SP3 + Extras (Bootable)

:I N F O:.

App Name: Windows Xp Pro + SP3 + Extras (BOOTABLE)

Utility Type : OS

Size: Rars= 22x30 + 1x27,5mb, unrar=733 mb ISO

Date relese: 18/01/2006

Number of CDs: 1

Protection : none

Overview:

Windows XP Pro SP3 Unattended install by Amit Talkin. (with Vista theme and more)

Includes M$ Office 2003, Adobe Reader 7, MSN Messenger, Firefox.

Completely silent, unattended and activation free, no $erial needed. Windows XP Pro SP3 Unattended Install (Inc MS Office 2003).

Will burn to 700mb cd.

Installed and tested by me and working sweet.

Edit: The creator recommends a fresh install, don't lay it over a previous OS.

Линкове за изтегляне:

http://rapidshare.de/files/11861094/WXPSP3k.part01.rar

http://rapidshare.de/files/11862480/WXPSP3k.part02.rar

http://rapidshare.de/files/11863920/WXPSP3k.part03.rar

http://rapidshare.de/files/11865429/WXPSP3k.part04.rar

http://rapidshare.de/files/11867025/WXPSP3k.part05.rar

http://rapidshare.de/files/11868819/WXPSP3k.part06.rar

http://rapidshare.de/files/11870742/WXPSP3k.part07.rar

http://rapidshare.de/files/11872669/WXPSP3k.part08.rar

http://rapidshare.de/files/11874056/WXPSP3k.part09.rar

Със здраве :angry:

Не забравяйте да проверите изтеглените архиви с антивирусен софтуер.

Сега вече не може да се дръпне от тук, т.к. изписва, че файлът е забранен и изтрит! ohmy.gif

Защо като го кача ми изписва, че на=якакъв файл с разширение sys ми липсва и иска да го намери от SP2?

Някой може ли да ми обясни тоса чудо? :)

приятелю какво в крайна сметка искаш да кажеш?? да се ползжа лицензиран софтуер? не мисля че това е темата! Това е незаконен продукт това е ясно!

Има понятие неофицяллен, то е млко по-ралично от смисъла на НЕЩОТО което коментираме, но съм забелязал, че в интернет се изразява като израз!

Жигула с надпис Астра си е Вигула с надпис Астра!!!(Windows който е модифициран си е модифициран Windows! това е !)Аз ти казах "Надписите не са най-важното!Виждал съм какви ли не Жигули smile.gif

Обаче какво мислиш за състезателните Лади, дали са като обикновенните!"

Мисля, че темата се изчерпа и всеки който се колебае след като прочете темата би могул в ощи линии да избере какво да направи! Другото ми прилича на някакво надхващане приятелю!

Айде по живо поздраво и безпроблемно използване на това което всеки е преценил, че е за него!

Ако не можеш да разбереш какво казвам си купи тълковен речник на думите в българския език. Виждам че си умно момче и не е нужно да се пънеш като магаре на мост за глупости. Да виждал съм много състезателни и Лади и Жигули и Мерцедеси и на Льоман съм ходил и съм зяпал доста, но тези коли не са в серийно производство, нали, тези коли се правят от професионалисти за професионалисти, така е и с Уина. Щом този човек който е направил този диск е добър, защо не изпрати диска си на Майкрософт за да го оценят по достойнство и да стане супер богат? А самото име Windows XP Pro/HE SP3 е запазена марка, това е име на продукт, който не може да се ползва от друг. Както и Сони е запазена марка.

Добре де, и аз съм противник на тея самоделки и затова си позволявам да помоля за линк за Microsoft-ско XP с вграден SP2.

Предварително благодаря на всички:wors:

• Автор
Ако не можеш да разбереш какво казвам си купи тълковен речник на думите в българския език. Виждам че си умно момче и не е нужно да се пънеш като магаре на мост за глупости. Да виждал съм много състезателни и Лади и Жигули и Мерцедеси и на Льоман съм ходил и съм зяпал доста, но тези коли не са в серийно производство, нали, тези коли се правят от професионалисти за професионалисти, така е и с Уина. Щом този човек който е направил този диск е добър, защо не изпрати диска си на Майкрософт за да го оценят по достойнство и да стане супер богат? А самото име Windows XP Pro/HE SP3 е запазена марка, това е име на продукт, който не може да се ползва от друг. Както и Сони е запазена марка.

Струва ми се не си ти човека, който да казва какво момче съм! Без коментар!

И с тълковен речник и с китайски речни к все тая! :hush: не е мястото тука да се обсъжда законно или не е ЗАГЛАВИЕТО на продукта, и колко е гадно това че е краден! :nono:

Важна е ползата от продукта....

и по-полека с обидните квалификациите - съвет! :down:

Живей в мир с душата си и компютъра си, амин! :)

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

Твърдо подкрепям pavl0v, това е едно много добре "компилирано ЦД". Досега съм го пробвал на 6 компота и при всичките се забелязва ускорение в работата. Проблеми с драйверите почти никакви ( само на един Dell GX110 сложи неподходящ драйвер за звука). Инсталация на K-Lite кодеци и готово. На който не му харесва возилото на стартовия екран (и мен не ме кефи), може да тръшне Tune-Up Utilities 2006, или каквото там му е на сърце и под ръка и да си разкраси бозицата както му душа иска.

Хайде със здраве ...

И все пак си мисля, че няма нещо, което да бутнато в този "SP3" и да не може да се направи ръчно по всяко време на нормална инсталация. По принцип не намирам подобни компилации за задължително лоши, просто държа да знам къде и какво е бутнато и по възможност да го бутна лично. Иначе е като да мъгла.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.