Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мога ли да си върна хронологията в Skype?

Featured Replies

Проблем: При последният ъпдейт и при мен се появи проблема със версия 5.3 и не дочаках да се намери решение, ами върнах до 3.6 и качих на 5.0 версии. Скайпа проработи нормално, но ми нямаше хронологията. Разполагам със настолен компютър и лаптоп, като лаптоп-а не беше засегнат от проблема и той си седи на версия 5.0 и съответно хронологията там си е на лице. Всяка вечер се "синхронизираше" (когато са пуснати едновременно и двата компютъра), но сега всичко от преди преинсталацията на Skype-a го няма на PC-то, а на преносимият е налична. Въпрос: Ако влезна в %appdata%/skype и копирам цялата папка с потребителя ми от лаптоп-а на настолният компютър дали ще ми се възстанови хронологията на PC-то или има шанс от "оплескване"? И има ли начин за архивиране за в бъдеще? И двата компютъра са с ОС Windows 7 x86 Ultimate *Заб.: Групите с абонатите ми също липсваха и ги преподредих наново на настолният, обаче има някакви разлики със скайпа на лаптоп-а, очаквам това да създаде някакъв проблем при преместване на цялата папка...

Проблем: При последният ъпдейт и при мен се появи проблема със версия 5.3 и не дочаках да се намери решение, ами върнах до 3.6 и качих на 5.0 версии. Скайпа проработи нормално, но ми нямаше хронологията. Разполагам със настолен компютър и лаптоп, като лаптоп-а не беше засегнат от проблема и той си седи на версия 5.0 и съответно хронологията там си е на лице. Всяка вечер се "синхронизираше" (когато са пуснати едновременно и двата компютъра), но сега всичко от преди преинсталацията на Skype-a го няма на PC-то, а на преносимият е налична.

Въпрос: Ако влезна в %appdata%/skype и копирам цялата папка с потребителя ми от лаптоп-а на настолният компютър дали ще ми се възстанови хронологията на PC-то или има шанс от "оплескване"? И има ли начин за архивиране за в бъдеще?

И двата компютъра са с ОС Windows 7 x86 Ultimate

*Заб.: Групите с абонатите ми също липсваха и ги преподредих наново на настолният, обаче има някакви разлики със скайпа на лаптоп-а, очаквам това да създаде някакъв проблем при преместване на цялата папка...

Доколокото ми е известно ко се копира цялата директория не би трябвало да има проблем
  • Автор

Цялата директория под %appdata%/skype или директорията със съдържанието ѝ под адрес %appdata%/skype/хххх, където хххх е името на потребителя?

Цялата директория под %appdata%/skype или директорията със съдържанието ѝ под адрес %appdata%/skype/хххх, където хххх е името на потребителя?

Последния път като мигрирах от една машина на друга копирах миля цялата директория. Но направи едно копие на оригиналната за всеки случай

Доколокото ми е известно ко се копира цялата директория не би трябвало да има проблем

И аз така знам. Методът проба-грешка би свършил работа - архивирай си и двете папки, после пробвай да копираш от лаптопа на настолния - би трябвало да стане, най-много да се загубят разни промени, правени съвсем скоро. Честно казано, начинът на работа на Skype ме дразни ужасно много (пример - заема ми половин гигабайт за хронологията - не виждам как съм изписал толкова, пък била тя и кодирана), но понеже всички него ползват, нямам избор. Според мен трябва основно да се преработи начина на работа с хронологията, най-малкото да не зависи от компютъра, на който си, но това е просто моето мнение и едва ли нещо ще се промени скоро.

• Автор

Изглежда се получи. Хронологията я имам на лице. Само при вписването ми даде невалидна парола и трябваше да я въведа на ново. Благодаря много за помощта.

• 2 седмици по-късно...

Баси какво правим сега-

аз съм с 3.8.180-

искам си хронологията оф майко ква мъка сичкото наново

:ph34r:

Баси какво правим сега-

аз съм с 3.8.180-

искам си хронологията оф майко ква мъка сичкото наново

:ph34r:

няма, не си ли си я архивирала няма от къде да си я вземеш

няма, не си ли си я архивирала няма от къде да си я вземеш

Даже и от информацията на стария ли комп-

там си я имаше

:D

• Автор

Даже и от информацията на стария ли комп-

там си я имаше

:P

Аз точно това направих и си я върнах по този начин. Копирах цялата папка и всичко си се върна. По-горе обсъдихме с колегите и съм описал какво съм направил, но преди да правиш каквото и да е си направи едно копие на съществуващото положение ако нещо се обърка. Успех!

От там да, ако не е изтрита :)

Нищо не е изтрито,то дъното замина-диска си е у ред иначе.

:P

Аз точно това направих и си я върнах по този начин. Копирах цялата папка и всичко си се върна. По-горе обсъдихме с колегите и съм описал какво съм направил, но преди да правиш каквото и да е си направи едно копие на съществуващото положение ако нещо се обърка. Успех!

Супер,и аз това ще направя.

Благодаря ви много,успокоихте ме

:wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.