Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли впечатления от netbook-a MSI U135?

Featured Replies

Здравейте! :cool: Предлагат ми на много изгодна цена един нетбук MSI U135.Имате ли някакви наблюдения върху тази марка,или конкретно върху този модел,можете ли да ме посъветвате нещо,свързано с него,изобщо добър ли е и заслужава ли си като техника? :cool:

Редактирано от HotMusicFan (преглед на промените)

Anyone? :hush: Хрумна ми и още нещо:повечето компютри от този клас нямат оптично устройство...ако случайно се наложи преинсталация,как може да стане това?

Редактирано от HotMusicFan (преглед на промените)

Може да има Recovery дял, ако върви с лиценз за операционна система. Алтернативите са през USB Flash или външно USB CD/DVD устройство. Аз лично бих бягал от лаптопи MSI. Никак добри впечатления нямам от марката и не бих я препоръчал никому. Ако ще е втора ръка, купи някой IBM от "X" серията с Intel видео, компактни, с много по-добра и удобна клавиатура от тоя MSI и много по-качествени.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

от флашка

Чувал съм за нещо такова,но не съм запознат как става това...как по принцип става?Има ли някакви специални операции по качването на Windows на flash drive?

Може да има Recovery дял, ако върви с лиценз за операционна система. Алтернативите са през USB Flash или външно USB CD/DVD устройство.

Доколкото разгледах,recovery дял нямаше...OS си е лицензирана...и самият харддиск беше малко лошо разделен-от 250GB D:\ беше оставен 60 или 80...

Моя нетбук имаше Recovery дял, но се прецака с времето и си го преинсталирам с флашка. Преинсталирането е елементарно, а уиндолса го качвам на флашката с тази програмка.

Редактирано от kichuka (преглед на промените)

Моя нетбук имаше Recovery дял, но се прецака с времето и си го преинсталирам с флашка. Преинсталирането е елементарно, а уиндолса го качвам на флашката с тази програмка.

Супер,благодаря :P Ще я пробвам :)
  • 2 години по-късно...

Здравей :) . Аз имам същият модел от 3 години го ползвам само съм му увеличил рам памета със още 1 GB . Работи перфектно нямам забележки само трябва да му сменя вентилатора защото работи постоянно и вече е малко шумен а иначе батерията издържа по 5 ч. в режим на работа а в готовност нямам идея колко издържа . Моя съвет е ако е запазен тествай и вземай голяма машина е .

Здравей :) . Аз имам същият модел от 3 години го ползвам само съм му увеличил рам памета със още 1 GB . Работи перфектно нямам забележки само трябва да му сменя вентилатора защото работи постоянно и вече е малко шумен а иначе батерията издържа по 5 ч. в режим на работа а в готовност нямам идея колко издържа . Моя съвет е ако е запазен тествай и вземай голяма машина е .

Здрасти, тя и темата е от тогава и колегата вече е хвърлил тоя кошник. Но мерси за инфото.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.