Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

теми за 64-битов комп

Featured Replies

Ще може ли да ми пратите някоя яка тема за х64 комп? Ако има такава тема на цс или на някаква игра ще е добре. Благодаря предварително.

Xp, Vista, 7 Ubuntu MacOS Сега ти на какво си?????????????????????????????? Думите с ченгел ли да ги вадим?

• Автор

извинявам се, бързах и затова на бързо го написах. Темите искам да са на windows XP x64...

XP по принцип не може самостоятелно да си сменя темите. Трябва да се използва някакъв допълнителен софтуер, като темите са различни за всеки такъв. Какъв ползваш, за да се знае какво се търси. п.с. Много лош избор на операционна система!

• Автор

е според тебе кой wind е най-небъгав ? 7 ли ;х защо да не е хубав моя? какъв да си слагам?

Нищо против XP, ползвал съм го дълги години и нищо лошо не мога да кажа за него. Само че за 32 битовата версия, 64 битовата е тотална боза, че дори беше заклеймен от IT специалистите... Прочети малко по темата. За протокола ползвал съм и 32 и 64 битов XP и личното ми мнение се припокрива с общото. А дали XP или 7 вече е въпрос на личен избор и не се мешам тука, просто XP е на 10 години вече и ми се струва малко поостаряла технологично, но пак, нищо против нея, само с/у 64 битовата версия.

• Автор

значи качих си 6 гб рам и един приятел казва, че ако си сложа повече от 3 гб рам трябва компа да си го качам на 64 бита вярно ли е това? нямало да зачита другите гб.. ?

Това е вярно. 32 битовата система отчита до 3,25 GB памет. За повече трябва 64 битова операционна система. Но XP е неудачна в този случай просто защото е сред най-бъгавите... Даже ако не ме лъже паметта от MS се отказват от поддръжката ѝ. Трябва да проверя това обаче.

....

п.с. Много лош избор на операционна система!

Много лош извод.

Нищо против XP, ползвал съм го дълги години и нищо лошо не мога да кажа за него. Само че за 32 битовата версия, 64 битовата е тотална боза, че дори беше заклеймен от IT специалистите... Прочети малко по темата. За протокола ползвал съм и 32 и 64 битов XP и личното ми мнение се припокрива с общото. А дали XP или 7 вече е въпрос на личен избор и не се мешам тука, просто XP е на 10 години вече и ми се струва малко поостаряла технологично, но пак, нищо против нея, само с/у 64 битовата версия.

Тук бъркаш понятията. Конкретно. Има Windows XP Professional x64 Edition и отделно има Windows XP 64-bit Edition. Визираш първата, а се получава втората. Те не са еднозначни. Ако работеше с CAD/CAM програми друга песен щеше да пишеш. Приръста в производителността е осезаема по време спрямо Windows XP Professional Edition.

XP или 7 е една хара. Всъщност втората е напудрена първата. Същата еврейска система NTFS и същата морално остаряла идея C:\\, D:\\, и каквото там е инсталирано.

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

...

Сигурен ли си, че не може? Личи си колко си работил с нея. Трябва само един patch на един единствен файл и след това можеш да ползваш неподписани теми.

Съгласен съм с Profruit с изключение на последните му 2 изречения. NTFS не е лоша файлова система, макар да има недостатъци, а за дяловете именувани с букви-останало от времето на DOS-е все пак повечето потребители нямат повече от 3-4дяла...

...

Aга, а гдe жe диск C? Нету его.Да почему? Да потому. Дело стоит так, что система, в которой дискам и разделам присваиваются буквы морально устарела. Меня она жутко бесит. 'Час объясню, почему. Прикин, у меня есть медиаплейер Philips GoGear, в котором была создaна музыкальнaя библиотекa из музыки котoрую я держал на флешкe. Музыкальная библиотека - этo ссылки на кoнкретные музыкальные фaйлы, путь к котoрым чeтко прoписан. Пусть будет J:\Music\pro\sade\lover.mp3, где J:\ - название флeшки, которое eй присваивает системой. Но если у меня в компьютере уже стояла другая флешка, или же я приходил к другу и у него было другое количество дисков и разделов, нежели на моем компьютере, начинались пляски в системе управления дисками тот самой системой.

В Linux такого никогда не будет. Потому что в нем есть структурированная система директории в едином пространстве хранения данных. А внешние диски и флешки подключаются, а "по-линуксоидному", монтируются к этим директориям.

да вот оно как, да...

Aга, а гдe жe диск C........

То хубаво .....ама що на руски:rolleyes: Половината форум изпитва затруднения с българския език, какво остана до руския. А, и сега ще завалят доноси, че се използва чужд език :speak:
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

comodo ти нормален ли си ? Аз ти казвам тема за х64 и да е за XP а не за 7-ца :Х ... Моля и някой друг да си каже мнението!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.