Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подбиране на лаптоп

Featured Replies

Здравейте приятели, търся малко помощ защото знам точно какво търся в лаптоп но не знам къде да мога да задам характеристиките и да ми даде няколко примерни .. за сега съм се насочил към няколко, но не искам да налея толкова пари и да взема да открия, че е имало по-добър избор. Значи нещата които търся са: 1. Да е под 2 килограма (или около 2) 2. Батерията да държи >5 часа 3. 13.3"/14" дисплей (да е по-добър защото ще го използвам за снимки) и по възможност да има ЦФ кард рийдър За сега може би най-много клоня към сони заради качеството на изображението, но ако имате други идеи ще съм признателен.

2 килограма, хубав дисплей и 5 часа батерия Apple MacBook Pro 13.3, SONY VAIO S, EliteBook 8460p- бюджета се вмества в 2400 лв (не си го упоменал но с тези изисквания трябва да е някъде там). Първият е с най-добър дисплей като показатели(цветопредаване, най-добре фабрично калибриран,с най-добър контраст) с изключение на резолюцията, третият е с най- добра резолюция, като цяло и трите имат задоволителен дисплей. Дотук за дисплея, Сонито и HP-то са с по- добри параметри в графа видео карта. Относно батерията трудно ще надвишат 5 часа, реално могат да докарат до 4.30 часа със стандартната батерия в зависимост как се използват.

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

Значи нещата които търся са:

1. Да е под 2 килограма (или около 2)

2. Батерията да държи >5 часа

3. 13.3"/14" дисплей (да е по-добър защото ще го използвам за снимки)

Бюджет около 5-6-700, най-много 1000-1200, максимум 1400

Мисията невъзможна! :clap:

Eeee, чак пък невъзможна. Виж ТУК има незначително разминаване с изискванията.

Дисплеят е слаб, изискването за качествен дисплей оскъпява.

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

• Автор

Много благодаря за отговорите, за бюджет не написах защото общо взето за сега не съм си наложил такъв + ще си го взимам сега август от щатите има намаления и на някои цените падат с до 30%.

Мисията невъзможна! :)

Защо ? Ето един вариант, който през август в щатите ще е много по-евтин и ще е с по-добър процесор (вероятно) - цък

Защо ? Ето един вариант, който през август в щатите ще е много по-евтин и ще е с по-добър процесор (вероятно) - цък

Серията Pavilion на HP,освен лошо проектираното охлаждане, което не е оправено и до днес, е основно мултимедийна серия за обща употреба.

Като такава при нея няма как да имаме качествен дисплей, дълъг живот на батерията и добро проектиране, особено в размер 13' - 14'.

Въпросът не е само в това да има добър процесор и добра видеокарта, а и в това какви материали са вложени в лаптопа.

Изискванията на автора на темата реално могат да се удовлетворят от модели с цена над 2000 лв.

То и на мен ми се иска да мога да си купя за 1400 лв лаптоп с параметри като за 2000 лв., ама не!

Редактирано от shanto (преглед на промените)

Той и сега е достатъчно евтин, в неделя едни познати са го купили същия за $600

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за отговорите, в крайна сметка май ще се насоча към макбук или към вайо ... малко са по-тежки от колкото ми се иска но си остават най-качествените дисплеи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.