Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Български интерфейс

Featured Replies

Добър ден преди няколко седмици си намерих едно стабилно хр 64 бита и си го закачих,но днес пуснах един филм и субтитриите ми излизаха на инджикитайски. Аз поправям този проблем като си сложа бг интерфейс но немога да намера никъде или поне който да ми тръгне. Моля помогнете или ми кажете как да оправя субтитртие. Благодаря

Добър ден преди няколко седмици си намерих едно стабилно хр 64 бита и си го закачих,но днес пуснах един филм и субтитриите ми излизаха на инджикитайски. Аз поправям този проблем като си сложа бг интерфейс но немога да намера никъде или поне който да ми тръгне. Моля помогнете или ми кажете как да оправя субтитртие. Благодаря

Не помня точно къде беше в контролния панел,езикови настройки,трябва да ти излязат списъци с езици пред тях квадратчета и да сложиш отметка на български и руски кирилица.Май и сръбския се отмяташе.И ще ти поиска да пъхнеш диска.

Има сигурно сто теми в раздела в които е обяснено как да си локализирате правилно операционната система. Ползвайте търсачката!!!

Първо погледнете тази тема и изпълнете стъпките за да кирилизирате ОС.

Oсобено внимание обърнете на non-Unicode programs.

Ако пак Ви излизат иероглифи (дори и при правилни Регионални и Езикови настройки), може да е от настройките на плеъра с който гледате филма. Не сте споменали какъв е...

Относно BG интерфейса за x64, не знам дали има за такава версия на XP.

Тoзи съм я инсталирал само на Windows XP x32.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

KMplayer и Gom player

КМП разпознава правилно кодировката, трябва само и ОС да я разпознае!

...

А каква е причината да ползваш XP x64, a не например 7 или Vista? Конфигурацията от подписа ти е достатъчно модерна за да няма проблем с Windows 7 x64 била тя Home Premium, Professinal или Ulitimate. Просто за разлика от Windows 7 x64, Windows XP x64 има прекалено много проблеми и несъвместимости с доста от масово разпространения софтуер, че да се мъчиш с него, както и сам си се убедил.
  • Автор

Еми досега я ползвах ,но смятам да се върна на добрия стар уиндолс ии затова. Иначе абсолятно всичко на хр то върви чудесно. Наистина има имного бъгави 64 на ХР но най накрая намерих някоя свястна и затова не искм д минавам км седем,а за виста просто да не става дума така ми товари харда първите десет мнути след старта че незнам как още не е изгорял.

• Автор

А случайно да знаете защо първите десет минути така постоянно не спира да свети. Спрял съм ъпдеитите

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.