Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте, тъй като имам проблеми с компютъра пуснах тема в раздела "Сигурност и антивирусна защита".След няколко сканирания ме пратиха тук със следния проблем:

Error - 7/10/2011 7:02:55 PM | Computer Name = CHANGE-EA023302 | Source = atapi | ID = 262149

Description = A parity error was detected on \Device\Ide\IdePort1.

Error - 7/10/2011 7:02:55 PM | Computer Name = CHANGE-EA023302 | Source = Disk | ID = 262155

Description = The driver detected a controller error on \Device\Harddisk0\D.

7/7/2011 6:27:50 PM, error: LDMS [3014] - Unhandled exception, exception code=6B5.

Надявам се да откиете проблема и да ми помогнете по някакъв начин.Мерси предварително! :camera2:

Здравейте, тъй като имам проблеми с компютъра пуснах тема в раздела "Сигурност и антивирусна защита".След няколко сканирания ме пратиха тук със следния проблем:

Надявам се да откиете проблема и да ми помогнете по някакъв начин.Мерси предварително! :camera2:

http://support.microsoft.com/kb/262448

Давам линк към темата му в нашия раздел за да се види какво е правено...по време на повечето сканирания системата забива, появява се черен екран и т.н.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=180710&st=0

Цитати от потребителя:

След рестарта стана нещо странно.При зареждане на Windows-a нещо заби.Рестартирах и изписа Disk Boot Failure.Ставало е и преди и съм го оправял, като изкарам захранването и след това отново пусна компютъра.И този път постъпих така, тъй като за друг възможен изход незнам.

След като стартирах програмата и цъкнах Scan, след няколко минути екрана стана черен, след което рестартирах компютъра...

Нямам думи.. Няколко минути след сканирането всичко заби.Можех да мърдам само мишката без да отварям нищо.Смисъл не сканираше стоеше си на един файл и на Time Elapsed си стоеше едно и също време. :cool: След това като стартирах компютъра пак стана така ( без да сканирам ) Съжалявам, че стават такива Fail-ове и не мога да дам логове ...

Успех на колегите в решаването на проблема. :camera2:

Дай един шотна това място в диспечера.

• Автор

Ето снимка - http://prikachi.com/images/373/3554373I.jpg . Другото всичко го разбрах как се прави cамо незнам на кое от всички да го направя. :D

Редактирано от armbar (преглед на промените)

Последния таб с подробни данни на всеки IDE канал цъкни и виж ID с тези цифри 262149 и 262155.

Както е девайс менажера отиваш на IDE/ATAPI controlers,разтваряш и цъкаш на всеки върху него с десен бутон свойства/пропертис и цъкаш на последния десен таб подробнни данни.След което има еднао меню падащо и търсиш описание по ID.И така намираш кой канал е. На контролерите,не на каналите.Грешката е моя.

• Автор

Както е девайс менажера отиваш на IDE/ATAPI controlers,разтваряш и цъкаш на всеки върху него с десен бутон свойства/пропертис и цъкаш на последния десен таб подробнни данни.След което има еднао меню падащо и търсиш описание по ID.И така намираш кой канал е.

На контролерите,не на каналите.Грешката е моя.

Цъкнах, но никъде не видях ID?

http://prikachi.com/images/953/3556953u.jpg Кое от всички да цъкна не разбрах? :speak:

Да си призная и при мене си гледах и на твоят скрииншот гледах... Я ги изреди всичките на ред и виж дали някъде няма да го мернеш. Иначе си на правилното място де. Давай 1 по 1, може и да кликнеш горе на падащото меню и със стрелката надолу да ги изреждаш.

• Автор

Да си призная и при мене си гледах и на твоят скрииншот гледах... Я ги изреди всичките на ред и виж дали някъде няма да го мернеш. Иначе си на правилното място де. Давай 1 по 1, може и да кликнеш горе на падащото меню и със стрелката надолу да ги изреждаш.

Направих го, но не намерих нищо. :)

Не е препоръчително да се кара на сляпо... Дай на двата Primary IDE Channel "click PIO Only in the Transfer Mode box."

• Автор

Кои два те са четири четири. :) Или да го направя на единия Primary и единия Secondary? EDIT: Извинявам се не съм прочел както трябва.А иначе има Device 0 и Device 1 и в двете е едно и също.Има ли значение на кое ще дам? Ето снимка - http://prikachi.com/images/477/3557477V.jpg

Как 4? На твоят скрииншот имаш 2 Primary, 2 Secondary и 2 Standart dual channel. По проста логика харда трябва да е на Primary и за това се насочвам на там, но не казвам, че съм сигурен. :)

Пробвай 1-во с Device 0. Линка, който си дал към картинката, не работи.

Еми направи и двата на PIO Only с/у Transfer Mode от падащото меню.

• Автор

Благодаря за помоща и на двамата.Мисля, че нещата вече вървят нормално. :whist:

Не знам как на PIO only да е всичко нормално, освен ако не те притеснява, че ще ти тормози процесора доста... Не мисля, че проблемът е решен, а просто заобиколен. Така или иначе проблемът изглежда е в контролера, т.е. в дъното, а не в твърдия диск.

• Автор

И може ли да се оправи или трябва да се вземат нови части?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.