Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Adobe Acrobat vs. Foxit Reader - дискусия

Featured Replies

Кой e най-добрия PDF reader според вас и защо. До сега бях на вградения Acrobat, но работата с него е мъчение, да не говорим че цялата работа(която предимно ми трябва) е отваряне на PDF документи. Отнема цяла вечност, някой път ми крашва и браузера, някой път пък без да крашва просто си забива и си седи така докато не изгася firefox от процесите в Task Manager-a. Търсих алтернатива на този Аcrobat, и в интернет представят Foxit като негов опонент, като превъзхожда Acrobat по бързина и по някои други неща. Та.. Мнения? P.S. Ако има друг който е пък по-добър и от тези двата, слушам.. :)

Редактирано от FIEND (преглед на промените)

Аз лично ползвам FoxitReader. По-удобен ми е, харесва ми повече. Въпрос на личен избор е, но аз лично препоръчвам него.

Оле????? Това даже не е въпрос... При условие че Adobe са създали .pdf ??? Има ли място за сравнение...

В момента използвам STDU Viewer малка и много интересна програмка подържа TIFF, PDF, DjVu, FB2, XPS, JBIG2 и е най малка само 2,31mb

Редактирано от stonit (преглед на промените)

Оле?????

Това даже не е въпрос...

При условие че Adobe са създали .pdf ???

Има ли място за сравнение...

да, при положение че огромна част от зловредния софтуер се пъха(ше) през пдф и флаш

така че това не е критерий

• Автор

Аз лично ползвам FoxitReader. По-удобен ми е, харесва ми повече. Въпрос на личен избор е, но аз лично препоръчвам него.

Колега, ти целия пакет Phantom ли ползваш, или само Reader-a? :rolleyes:

Кой e най-добрия PDF reader според вас и защо.

До сега бях на вградения Acrobat, но работата с него е мъчение, да не говорим че цялата работа(която предимно ми трябва) е отваряне на PDF документи. Отнема цяла вечност, някой път ми крашва и браузера, някой път пък без да крашва просто си забива и си седи така докато не изгася firefox от процесите в Task Manager-a.

Търсих алтернатива на този Аcrobat, и в интернет представят Foxit като негов опонент, като превъзхожда Acrobat по бързина и по някои други неща.

Та.. Мнения?

P.S. Ако има друг който е пък по-добър и от тези двата, слушам.. :rolleyes:

1. До сега бях на вградения Acrobat? - Такова животно няма. Това, че получаваш някаква версия към дисковете, вървящи с окомплектовката на хардуера е едно.

2. Настройките на браузъра(ите) за работа с *.pdf са съвсем различно нещо - Това явно е основния проблем?

3. По-добро от оригинала няма

Преди правих тест за скорост при търсене в pdf файл, защото за мен най-вече това е от значение.

Ето и резултатите.

PDF-XChange Viewer 2481 стр. - 00:13:19

Foxit Reader 2481 стр. - 00:16:39

Adobe Reader 2481 стр. - 01:53:93

Търсеният израз се намира на 2481 стр.Разликата между Adobe и конкуренцията е огромна, но не в полза на Adobe!

Затова и ползвам предимно PDF-XChange Viewer, но също и Foxit.Никога повече Adobe Reader!

За мен, най-добрия е PDF-XChange Viewer, но платената версия, безплатната е доста орязана. Много бърз и със много добре измислен интерфейс, който може да го пипате както ви харесва. Foxit Reader го поставям на второ място (платения), както и Foxit Phantom. За генериране на pdf ползвам priPrinter и pdfFactory Pro. Имам и Acrobat, а що се отнася до Acrobat Reader, а не, мерси... Очевидно почти всяка една друга програма е по-добра, с повече възможности и по-лека. Трябва да си доста сляп, за да не го видиш.

Заглавието на темата е: Adobe Acrobat vs. Foxit Reader. Няма база за сравнение. Безплатната версия за четене на PDF от Adobe се нарича Adobe Reader (X версията включва Adobe AIR). В този случай има база за сравнение. Доста голяма мешавица се получи в тази тема...

Примерите са твърде много и в други категории софтуер,когато така наречените водещи марки съвсем са си объркали концепцията и създават тежък,понякога безполезен продукт!

Примерите са твърде много и в други категории софтуер,когато така наречените водещи марки съвсем

са си объркали концепцията и създават тежък,понякога безполезен продукт!

В това, което написа няма грам доказателство. Ще може ли да се обосновеш? Ама по темата.

В това, което написа няма грам доказателство. Ще може ли да се обосновеш? Ама по темата.

Ще дам пример с приложенията за Android - Google Maps vs Locus (примерно). Adobe Acrobat vs останалите е другия пример... Сега се сещам и за програмите за разглеждане на изображения и т.н.

Ще дам пример с приложенията за Android - Google Maps vs Locus (примерно). Adobe Acrobat vs останалите е другия пример... Сега се сещам и за програмите за разглеждане на изображения и т.н.

Извинявай, но въпросът ми беше отправен към друг. Примерът ти е доста неудачен, както и другите примери в предишния ти коментар. В общи линии празни приказки...

Точно по темата ...нямам отговор.Визирам някои видеоконвертери и програми тип всичко в едно!

Извинявай, но въпросът ми беше отправен към друг. Примерът ти е доста неудачен, както и другите примери в предишния ти коментар. В общи линии празни приказки...

Какво като е отправен към друг, нали за това са форумите. Alain Delon ако иска, може и той да отговори, аз си давам моето мнение.

Празните приказки си ги задръж за себе си, защото в HJT не се меся като не разбирам, не давай мнение за моето мнение, ако не си работил с формата, колкото съм работил аз (със сигурност повече от теб!). Айде със здраве...

Какво като е отправен към друг, нали за това са форумите. Alain Delon ако иска, може и той да отговори, аз си давам моето мнение.

Празните приказки си ги задръж за себе си, защото в HJT не се меся като не разбирам, не давай мнение за моето мнение, ако не си работил с формата, колкото съм работил аз (със сигурност повече от теб!). Айде със здраве...

Айде по-полека, ако обичаш. Кой колко разбира - видяхме. Приятна вечер.

Айде по-полека, ако обичаш. Кой колко разбира - видяхме. Приятна вечер.

И къде го видя, ако мога да попитам?... Лека и на теб.

И къде го видя, ако мога да попитам?... Лека и на теб.

Ми прочети си коментарите. Единственият ти псевдоргумент в темата беше:

.....

Очевидно почти всяка една друга програма е по-добра, с повече възможности и по-лека. Трябва да си доста сляп, за да не го видиш.

Какво да ти кажа повече, няма да се повтарям. Празни приказки...

Не мога да разбера, защо се заяждаш за нещо, от което разбирам повече, а ти явно не. Не виждам никъде да съм се аргументирал, та няма нужда да обиждаш, тъй като "псевдоаргумента" ми не е аргумент, а мнение. Празните ми приказка, пак ще повторя, не са аргумент, а мнение за софтуера, който ползвам. Прави разлика. Казал съм аз какъв софтуер ползвам за работа с pdf и мисля, че съм писал по темата или поне по това, което се пита в първото мнение.

Да, наистина няма смисъл да се заяждаме. Пиши си на спокойствие. Ще може ли поне в тази тема да не даваш повече квалификации, както и да не изтъкваш опита си с разни програми? Това е моето мнение.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Да, наистина няма смисъл да се заяждаме. Пиши си на спокойствие. Ще може ли поне в тази тема да не даваш повече квалификации, както и да не изтъкваш опита си с разни програми? Това е моето мнение.

Ще може, разбира се, но аз на свой ред ще те помоля и ти да не ми квалифицираш мненията, кое било "празни приказки" и кое не, още повече, че съм писал точно по темата и въпроса в първото мнение. Мир!

Повечето от програмите, за които стана дума тук, съществуват и с портативни версии, което лично за мен е огромен плюс.

Ще редактираш ли коментара си или ще оставиш това на мен?

- разбира се, мир да има!

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.