Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове

Featured Replies

Хлевоуст, Готик, разбирам ви, информацията е много ценно нещо и наистина е хубаво човек да се учи през цялото време. Но се надявам че интересуващите се и ентусиастите ще окажат съдействие на екипа под формата на доклади за постове в чужди теми :)

• 3 седмици по-късно...

Целта на подфорума предполагам е и един вид профилактика. Преди седмица дадох връзката към подфорума на моя позната,да прочете какви са симтомите,как се е случило и прочие за да не допуска подобни грешки. Ако темата е скрита за тези които са регистрирани там,ще е скрита и за гостите които няма как да се информират. Не мисля,че е правилно.

hlevoust напълно съм съгласен с тебе.

Хлевоуст, Готик, разбирам ви, информацията е много ценно нещо и наистина е хубаво човек да се учи през цялото време.

Но се надявам че интересуващите се и ентусиастите ще окажат съдействие на екипа под формата на доклади за постове в чужди теми :)

И да прави се,но има и модератори :)

Целта на подфорума предполагам е и един вид профилактика. Преди седмица дадох връзката към подфорума на моя позната,да прочете какви са симтомите,как се е случило и прочие за да не допуска подобни грешки. Ако темата е скрита за тези които са регистрирани там,ще е скрита и за гостите които няма как да се информират. Не мисля,че е правилно.

hlevoust напълно съм съгласен с тебе.

И да прави се,но има и модератори :magnifier:

то май не ме разбра, имам предвид да докладвате, ние не сме слънце за да огреем навсякъде

то май не ме разбра, имам предвид да докладвате, ние не сме слънце за да огреем навсякъде

И да прави се,но има и модератори :help:

Аз точно това писах,но все пак това е преди всичко задължение на модераторите нали?

Аз точно това писах,но все пак това е преди всичко задължение на модераторите нали?

Мисли за модераторите като за полицаи. Как да опазват реда ако не знаят къде е станало проишествие?
  • 4 седмици по-късно...

Незнайно защо, но съм я пропуснал тази тема. Признавам си без бой, че и аз много често съм нарушавал точно това правило и в повечето случаи съвсем съзнателно.

Мисли за модераторите като за полицаи. Как да опазват реда ако не знаят къде е станало проишествие?

Да, предполагам това ще доведе до много работа за модераторите, но ще е може би най-работещия вариант - HJT Team да използват бутона "Докладвай".

Незнайно защо, но съм я пропуснал тази тема. Признавам си без бой, че и аз много често съм нарушавал точно това правило и в повечето случаи съвсем съзнателно.

Да, предполагам това ще доведе до много работа за модераторите, но ще е може би най-работещия вариант - HJT Team да използват бутона "Докладвай".

Те имат права да управляват всячески темите в този раздел. Но въпроса е по-скоро всички модератори да можем да реагираме и помагаме

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.