Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове

Featured Replies

Преди малко Ицо зададе въпроса да ли има нужда от този подфорум в една тема ! От това колко теми има там - наистина има нужда , но поради специфика , че българина много обича да пише мисля , че за там би трябвало да се помисли относно администрация и кой има права да пише там и кой не ! Нищо , че в правилата ясно е написано да не се пише в чужди теми явно без забрани няма да стане ! Българина знае много или поне си мисли , че знае и не обича да спазва правилата и точно затова има нужда там от малко по различна администрация и да не може всеки "знаещ" да се вихри там ! Вие какво мислите ?!

Напълно те подкрепям.Признавам си и аз съм искал да пиша там,обаче съм се въздържал да го правя.

Преди малко Ицо зададе въпроса да ли има нужда от този подфорум в една тема !

От това колко теми има там - наистина има нужда , но поради специфика , че българина много обича да пише мисля , че за там би трябвало да се помисли относно администрация и кой има права да пише там и кой не !

Нищо , че в правилата ясно е написано да не се пише в чужди теми явно без забрани няма да стане ! Българина знае много или поне си мисли , че знае и не обича да спазва правилата и точно затова има нужда там от малко по различна администрация и да не може всеки "знаещ" да се вихри там ! Вие какво мислите ?!

Че има нужда от раздела (и хората, които го движат) няма съмнение. Илиев, ако знаеш колко постове (не по правилата) ти не виждаш.... А специално в правилата на раздела е записано че е забранено писането в чужди теми

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=forums&section=rules&f=137

Може би трябва директно да налагам по 5 дни наказание на всеки, писал в чужда тема дано хората осъзнаят какво могат и какво не в този раздел

П.П. И на мен ми се е искало да се намеся, но съм се въздържал и май съм го правил само един или два пъти

Ведъж направих грешката да пиша там... Не бях забелязал че темата е в този раздел, а и не си личеше по първия пост в темата. Направиха ми забележка и от тогава преди да пиша където и да е проверявам внимателно в кой раздел съм :( Според мен правилата са затова да се спазват.

Мисля, че тези теми изобщо не би трябвало да са видими на първата страница. Като не ги виждаме, няма погрешка да ги посещаваме и няма да сме изкушени да даваме акъл... Знам, че не е проблем да се направи и не ми е ясно, защо още не е направено. едит: дори мисля, че този раздел и темите в него трябва да са скрити, а темата да е видима само за вирусния тим и пусналия темата. В тези логове има прекалено много лична информация...

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Мисля, че тези теми изобщо не би трябвало да са видими на първата страница. Като не ги виждаме, няма погрешка да ги посещаваме и няма да сме изкушени да даваме акъл... Знам, че не е проблем да се направи и не ми е ясно, защо още не е направено.

едит: дори мисля, че този раздел и темите в него трябва да са скрити, а темата да е видима само за вирусния тим и пусналия темата. В тези логове има прекалено много лична информация...

Ти след като знаеш, че не може да пишеш в чужди теми в този раздел защо не се спря? Справка:

................

Извинявам се, че взимам отношение в тази тема и раздел.

...............

Защо даваш акъл кое трябва да се промени,скрие и т.н.? Няма файда от криене на теми и раздели. Защото тези, които пишат най-често, нарушавайки правилата го правят съвсем умишлено. Например ти.

Ами направете го като в раздел Новини - там новината трябва да бъде одобрена преди това от модератор.

Същото мисля че може да се приложи и за споменатия раздел -

който реши да пише в чуждата тема да му излиза съобщение с надпис Съжаляваме,но нямате права да пишете тука!

Ами направете го като в раздел Новини - там новината трябва да бъде одобрена преди това от модератор.

Същото мисля че може да се приложи и за споменатия раздел -

който реши да пише в чуждата тема да му излиза съобщение с надпис Съжаляваме,но нямате права да пишете тука!

Не знам дали ще е толкова лесно, защото потребителите трябва да имат права да създават теми и да могат да пишат в своите теми. Логиката става малко сложна

Да и някой с вируси докато му се одобри темата сигурно 1000 пъти ще му се е сбацал компютъра!

Е щом е толкова сложно...

Напишете тогава отгоре с големи червени букви Не пишете в чужда тема защото ще имате бан за 5 дена !

;)

едит: дори мисля, че този раздел и темите в него трябва да са скрити, а темата да е видима само за вирусния тим и пусналия темата.

Извинявайте, но как се създава тема в невидим раздел? Не съм много на ти с форумите и не ми е ясно...

Редактирано от starstar (преглед на промените)

Извинявайте, но как се създава тема в невидим раздел? Не съм много на ти с форумите и не ми е ясно...

може да се измисли някоя щуротия като специален раздел в който ако се пусне тема автоматично се мести в скрития ;)

може да се измисли някоя щуротия като специален раздел в който ако се пусне тема автоматично се мести в скрития ;)

И как влизаш в този скрит раздел, да си публикуваш в темата?

Е щом е толкова сложно...

Напишете тогава отгоре с големи червени букви Не пишете в чужда тема защото ще имате бан за 5 дена !

;)

Ами това го има от две години ....кой обаче да чете...?

Правила на форум: Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове

1. Моля да изпълните стриктно инструкциите от следната тема: Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

2. Не пишете в чужда тема, а само във вашата.

3. Не инсталирайте ComboFix без предварително дадени инструкции от HJT Team.

4. Само членовете на HJT Team са отговорни за даване на инструкции за работа със специализирани инструменти за отстраняване на зловреден код, както и за работа с логовете, създадени от тези инструменти.

5. Всички коментари и съвети за работа със специализирани инструменти за отстраняване на зловреден код, както и за инсталация или преинсталация на операционна система, които не са дадени от членовете на HJT Team се изтриват без предупреждение.

6. Групата HJT Team не носи нито пряка, нито косвена отговорност за загуба на данни, причинена в процеса на почистване на зловредния код.

Ти след като знаеш, че не може да пишеш в чужди теми в този раздел защо не се спря? Справка:

Защо даваш акъл кое трябва да се промени,скрие и т.н.? Няма файда от криене на теми и раздели. Защото тези, които пишат най-често, нарушавайки правилата го правят съвсем умишлено. Например ти.

ъъъ... къде е настройката за игнориране на потребител?...

Какво пишеш, честно казано ни най малкото не ме интересува, защото забелязвам (това е втората тема в която ме коментираш), че нещо съм ти крив, ама за какво, честно казано не зная и нямам обяснение за твоето озлобление. И двата пъти не са ти много ясни аргументите, дори бих казал, че са леко глупави, ама няма да си правя труда да търся коя беше темата и нека не занимаваме другите...

"Защо даваш акъл кое трябва да се промени,скрие и т.н.?" - ами защото това е форум... До колкото видях, тази тема не е с някакви ограничения кой да пише и кой не и се иска мнение.

И да съм писал, направил съм го веднъж-два пъти (не повече), като втория път темата беше приключена... За първия път се извинявам, не е трябвало, ама в тази тема става въпрос не за моята персона, нали няма разследване да ми правиш?... Нямам никакво намерение да пиша в тези теми - нито имам интерес, нито са ми интересни.

"Няма файда от криене на теми и раздели." - и защо да няма файда, щом не е проблем да се направи? Защото ти казваш така или има друга логична причина? Освен пишещия и вашия екип никой друг няма интерес да чете тези теми, в същото време логовете съдържат лична информация. Кое точно не ти е ясно?... Гарантирам ти, че ако не ги виждам на първа страница никога няма да тръгна да отварям раздела и да чета кой пише там и кой не, камо ли да давам мнение и предполагам, не само за мен се отнася. Много често само от заглавието не става ясно в кой раздел е темата и дали е в твоя раздел или не. Не е нужно в подобна тема да влезнат 100 човека и да установят, че освен че нямат права да пишат, темата не ги интересува.

Ами това го има от две години ....кой обаче да чете...?

Е точно - защото не се вижда там вътре.

Ако ми беше ей тъй написано да ми избоде очите - и аз нямаше да се обаждам де ни ми е работа и да ям банани 5 дена

;)

• Автор

Хубаво е някой от програмистите да каже какво може и какво не може и да се намери решение на проблема ! Всички има нужда от този подраздел и няма нужда там да се изявяват "знаещите" специалисти по вируси , а само тези коити са оторизирани !

Да, точно това имам предвид.

Да, точно това имам предвид.

не знам колко усилия ще коства за се напише

И как влизаш в този скрит раздел, да си публикуваш в темата?

не, ти влизаш в специален раздел в който пускаш темата и тя автоматично се премества в скрития

П.П. Но това е само щура идея ;)

не знам колко усилия ще коства за се напише

не, ти влизаш в специален раздел в който пускаш темата и тя автоматично се премества в скрития

П.П. Но това е само щура идея ;)

Ами нали после пак трябва да пишеш в тази тема, не само да я пуснеш, а тя ще е в скрит раздел. Като е толкова тайно може да се решават проблемите с вирусите в лични съобщения, само че няма да може да се реферира към инструкции в теми на друг потребител, както сега се случва понякога (предполагам).

Освен това за хора в детската градина ли става въпрос тука? Като прочетат, че не трябва да пишат в чужда тема, е елементарно да се спази това нещо, чак раздели да се крият.....

Редактирано от starstar (преглед на промените)

Ами нали после пак трябва да пишеш в тази тема, не само да я пуснеш, а тя ще е в скрит раздел. Като е толкова тайно може да се решават проблемите с вирусите в лични съобщения, само че няма да може да се реферира към инструкции в теми на друг потребител, както сега се случва понякога (предполагам).

Освен това за хора в детската градина ли става въпрос тука? Като прочетат, че не трябва да пишат в чужда тема, е елементарно да се спази това нещо, чак раздели да се крият.....

С това обяснение ще спекулирам :)

Има възможност при преместването потребителя да вижда само своята(ите) теми в този скрит раздел, другите ще виждат празен раздел

А за спазването на правилата: да, права си, така е по-лесния начин, но за съжаление имам немалко примери в обратна посока :)

• Автор

Не мисля , че идеята за скритият раздел е удачна ! Поне аз го виждам този раздел само за четене за другите и за четене и писане на автора на темата и HJT !

Не мисля , че идеята за скритият раздел е удачна ! Поне аз го виждам този раздел само за четене за другите и за четене и писане на автора на темата и HJT !

Това се опитвам да обясня че не е лесно (според мен) да се раздели правото за писане в някоя тема и правото за писане в чужда тема

Смятам, че това е най-удачният вариант, стига да е възможно технически. В никой случай не съм съгласен темите да остават скрити - предполагам, че битките с различните зарази представляват интересно четиво за мнозина, поне за мен е така. Никога не е късно да се научи нещо ново, при това в твърде деликатна област. Който се интересува - да може да чете свободно и да наблюдава развитието на темата, но без да взима друго участие в нея, т.е. при изрично спазване на достатъчно ясните и недвусмислени правила в раздела - в противен случай нарушителят да се санкционира по общия ред.

А може би трябва да се приеме, че винаги ще се намират потребители, които да правят нарушения. На мен лично този раздел ми е интересен и понякога чета разни неща в него, та би било добре темите да не са скрити. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.