Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Листовки за кормуване

Featured Replies

Здравейте, на всички! Значи имам доста сериозен проблем. От сряда започвам да карам шофьорски курс. Та ще може ли да ми дадете листовки да ги науча че учителят дето съм при него зада ми даде листовките ми иска 120 лева. Пък ги нямам толкова пари .. Ще съм ви много ама много благодарен ако ми ги дадете тея листовки моля ви!!!

• Автор

Въпросите 30 ли са на мен ми казаха че били 60 въпроса ? и дали ще са същите ?

На изпита са 2 листовки по 30 въпроса- общо 60. Имаш право на 5 грешки, на 6-тата си скъсан. Моят съвет- поръчай си листовки от интернет книжарница и търси на издателство Труд. Мисля струваха 28 лв преди 3 години. Интернет листовките не са за предпочитане, защото всеки си има своя визия, докато тези на Труд са сертифицирани за подготовка от КАТ и са точно както тези, които са на изпита.

Мисля че се е получило недоразумение или аз за първи път чувам някой да иска пари за листовки и то 120лв!

Поръчай си тези http://www.trud.cc/?cid=9&pid=10216&lng=bg - и успех с ученето!

Здравейте, на всички!

Значи имам доста сериозен проблем. От сряда започвам да карам шофьорски курс. Та ще може ли да ми дадете листовки да ги науча че учителят дето съм при него зада ми даде листовките ми иска 120 лева. Пък ги нямам толкова пари .. Ще съм ви много ама много благодарен ако ми ги дадете тея листовки моля ви!!!

http://www.traffic-press.com/news/index/ Аз ги решавах от тук. Гарантирам че са като тези които дават инструкторите. По лесно е и става по бързо. Успех.

http://www.traffic-press.com/news/index/ Аз ги решавах от тук. Гарантирам че са като тези които дават инструкторите. По лесно е и става по бързо. Успех.

Реших ги тия листовки... 7 грешки... Позабравил съм малко правилника :headphones: Иначе са добре направени. Други шофьори да се пробват и споделят резултата?

Аз като почнах курса ми дадоха закона и листовките/44бр/ безплатно и ми казаха да се упражнявам вкъщи и ги върна след курса, как ще ти искат пари? Пък и като ходиш на теория тогава ще решавате листовки и ако имаш грешки той щи обяснява ква ти е грешката и така по лесно ги научаваш-четеш закона 1-2 пъти после решаваш листовките всичките 2-3 пъти и си ги научил, поне при мен беше така, после на теорията ако не ми е ясно нещо го питам и така и ся като ги решавам прая най-много 2-3 грешки от 60 въпроса, което е горе-долу добре

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Всички въпроси от листовките ги има и в учебника отзад. Просто са разбъркани. Но пък и листовките на които се решава на изпита не са като тези за тренировки. Отделно тези на Труд са доста ефтини. В коя фирма карате курсовете?

Редактирано от sheky (преглед на промените)

• Автор

На изпита са 2 листовки по 30 въпроса- общо 60. Имаш право на 5 грешки, на 6-тата си скъсан. Моят съвет- поръчай си листовки от интернет книжарница и търси на издателство Труд. Мисля струваха 28 лв преди 3 години. Интернет листовките не са за предпочитане, защото всеки си има своя визия, докато тези на Труд са сертифицирани за подготовка от КАТ и са точно както тези, които са на изпита.

Благодаря ти много ще потърся!!! но незнам в Хасково ще има ли точно от тези листовки на Труд.

Аз като почнах курса ми дадоха закона и листовките/44бр/ безплатно и ми казаха да се упражнявам вкъщи и ги върна след курса, как ще ти искат пари? Пък и като ходиш на теория тогава ще решавате листовки и ако имаш грешки той щи обяснява ква ти е грешката и така по лесно ги научаваш-четеш закона 1-2 пъти после решаваш листовките всичките 2-3 пъти и си ги научил, поне при мен беше така, после на теорията ако не ми е ясно нещо го питам и така и ся като ги решавам прая най-много 2-3 грешки от 60 въпроса, което е горе-долу добре

Мхм... на мен инструктора ми вика че трябвал съм да платя 120 лв. за листовките и още некакви неща ... и яз му казах че нямам толкова пари излишни той вика ем тогава си ги намери сам. Листовките и другите неща си оставали за мен ...

Не струват толкова (около 30лв мисля че са). В школата където си на теория ли ти искат толкова пари или инструктора? На мен инструктора ми ги купи (после му ги върнах за да ги даде на друг).

• Автор

Както и да е не искам повече да говоря по-този въпрос че не се знае кой гледа :( ще си поръчам тези листовки дето казаха ама ги нямат в наличност сега и не се знаело кога ще имат ... П.с. само искам да попитам освен листовките други изпити има ли ? защото знам само за листовките и курмуването

Редактирано от pfoenix (преглед на промените)

Еми само това е. Само вече има вътрешни изпити по листовки и кормуване и вече официалните. Според мен е малко глупаво, но реално трябва да минеш 4 изпита, по 2 пъти листовки и кормуване...

• Автор

Ахам. Благодаря на всички дето ми помогнахте сега остава само да докарат листовките в книжарницата и да ги поръчам. :(

Докато карах се говореше, че ще въвеждат скоро електронни, погледни , за да си сигурен

Че ще се решават на компютър, свързан с КАТ и ще се дава оценка в реално време за да се избегне даването на пари за вземане на изпита. Демек ще се решават на компютър а не на хартия, но има още време до въвеждането на това.

• Автор

Г/д кога ще се ваведе ? щот един от моя клас ще започва май месец курсовете ?

Нямам идея. Но това не е важно. Дали ще решаваш на компютър или ще пишеш с химикалка на хартия според мен няма разлика. Осъзнаваш, че до май месец има повече от половин година? Много неща могат да се променят за това време! Пък и от започването до свършването на курса ще минат поне още 2 месеца... Реално питаш дали след около близо 1 година ще е вече на компютри? Според мен да, но никой не може да каже със сигурност.

• Автор

Проблема е решен!!!! Един доста добър човек от калдата реши да ми прати листовките и още едни други неща за което ще съм му много благодарен!!!! няма да забравя този жест!!!

Като цяло един комплект с листовки са + - 16лв. - гледай да са възможно най-новите, независимо кой ги е печатал.

Правилника

Закон за движението по пътищата

Правилник за прилагане на закона за движението по пътищата

Различните издателства има, но съдържанието е едно към едно с това горе, но има леки добавки в някой от издаваните варианти, които не са важни за взимането на листовките, но все пак запознават с неща, който според мен са важни - например, как да си изключиш\включиш фаровете за мъгла(много хора, с книжка, не знаят как става), какви са тия странни размери на автомобилните гуми, какво се крие зад различните системи в колата ABS ESP и др и др.

Чети, че няма кой да ти обяснява, ако очакваш от инструктора!

Редактирано от martinsi (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Здравейте, на всички! Значи имам доста сериозен проблем. От сряда започвам да карам шофьорски курс. Та ще може ли да ми дадете листовки да ги науча че учителят дето съм при него зада ми даде листовките ми иска 120 лева. Пък ги нямам толкова пари .. Ще съм ви много ама много благодарен ако ми ги дадете тея листовки моля ви!!!

Прати много поздрави на "учителя си" от мен".

Всички учебни помагала се дават БЕЗПЛАТНО дори се предлагат безплатни консултации и уроци.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.