Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесват ли ви новите облици

45 гласували потребители

1. 1. Кои облици ви харесват повече

• Новите облици ме кефят
      35%
    • Стария облик си беше трепач
      46%
    • Не ми дреме
      17%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ще мрънкам..........тези облици са толкова смешни и лишени от всякакъв стил,че ми се гади като вляза. Черната тема с различните нюанси ,Ок. обаче тоя цвят на шрифта на фона си е жива трагедия. Гласувах да се върне стария син облик ,който познаваме. Ще видим какво е единодушието,дори и да не ми изнася ще се наложи да се примиря! :rolleyes:

Влизам заради хората, а не заради тъпите облици!

Стария облик си беше трепач
  • Автор

Влизам заради хората, а не заради тъпите облици!

Сигурно и като излизаш на среща не се оглеждаш в огледалото, викаш каузата е важна, заради срещата излизам защо да гледам как изглеждам!?

Сигурно не ти дреме и човека на срещата как изглежда,нали заради срещата го правиш,к'во ще му гледаш на тъпия човек как изглежда!

Сигурно и като излизаш на среща не се оглеждаш в огледалото, викаш каузата е важна, заради срещата излизам защо да гледам как изглеждам!?

Сигурно не ти дреме и човека на срещата как изглежда,нали заради срещата го правиш,к'во ще му гледаш на тъпия човек как изглежда!

Хахахаххаа не бе, гледам как изглежда човекът и ако не ме кефи го връщам в тях да се преоблече, измие зъбите, краката, главата....

Този форум се е променял толкова пъти и при всяка промяна все едно и също, то да си идиот ще спреш да водиш едни и същи монолози, ама....

• Автор

Хахахаххаа не бе, гледам как изглежда човекът и ако не ме кефи го връщам в тях да се преоблече, измие зъбите, краката, главата....

Този форум се е променял толкова пъти и при всяка промяна все едно и също, то да си идиот ще спреш да водиш едни и същи монолози, ама....

Мило,нали виждаш че те закачам и се майтапя и все пак нека да видим резултатите от анкетата. ;)

Стария облик си беше трепач

Като решат че вашите желания са валидни и върнат старият облик или сложат някой напълно нов, 100% гаранция че пак ще има недоволни. Само че сайта знаете чий е, а ако евентуално не знаете, поне Ви е ясно, че не е Ваша собственост. Все пак ни се дава , наистина голяма свобода на изказванията, което пък води до богата палитра от мнения и информация, което и е предназначението на Калдейта, което ни ползува нас.

П.П. Гледайте как щях да изтърва главният момент! В този сайт са получили помощ и решения за проблемите си десетки хиляди хора, главно що се отнася до хардуерните и софтуерните затруднения, които са изпитвали, както и помощ, в избора на компоненти, операционни системи и на програми. Също и при отстраняването на проблеми с омазан софтуер, с ликвидирането на зарази от всякакъв тип гадинки и прочие.

Разбира се, помощ и знания са получавали и много хора интересуващи се от други раздели на Калдейта форуми.

Благодарение на предоставеното място за общуване, също са възниквали и много, и добри приятелства...Някои от които, вероятно са прераствали в нещо повече.

Не ми дреме ;) dindi е права-не облика е важен,а хората тук (:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Не ми дреме :)

Теб та знам ..изтрий си гласа гласувай в средата ,а в замяна една бира,а??? ...студена ;)

dindi е права-не облика е важен,а хората тук (:

Съгласен съм,но я си представи,че всеки път виждаш любимите си хора в обстановка на градски кенеф?!

.......така е и аз влизам заради хората тук,но все пак уважавам и мнението им,било то и често,противоречиво на моето!

Теб та знам ..изтрий си гласа гласувай в средата ,а в замяна една бира,а??? ...студена ;)

Знам ги аз тия твойте бири..топли :)

Нека и останалите си кажат мнрнието по въпроса...(на мен ми е все едно)

Абе този стои някак си празен във въздух - ами празен ми е, и аватарите нямат опция никаква както беше в стария.

Ми не ме кефи шаблона, сори, кат калъп всичко едно и също.

Дразнят ме тез квадратни аватари и тва си е !

А визията е първото нещо, което се набива в очи на новия гост тук.

Затуй си пиша болднато да има пълнеж поне малко

:)

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Такава тема се появява след всеки ъпдейт на форума. И интересното е, че хора, които не харесваха предния дизайн, сега искат да се върне. Не разбирам. Това, българина, не приема нищо ново.

Абе този стои някак си празен във въздух - ами празен ми е, и аватарите нямат опция никаква както беше в стария.

Ми не ме кефи шаблона, сори, кат калъп всичко едно и също.

Дразнят ме тез квадратни аватари и тва си е !

А визията е първото нещо, което се набива в очи на новия гост тук.

Затуй си пиша болднато да има пълнеж поне малко

Маце, к`во ще кажеш, ако ги направя кръгли аватарите?

• Автор

Такава тема се появява след всеки ъпдейт на форума. .....Не разбирам. Това, българина, не приема нищо ново.

С малка поправка...анкета !

Затова германците и англичаните са напред,защото трудно приемат новото и чуждото! А ние както каза българите "без мен аз съм мелез" ,като блесне нещо и като свраките, първи на клона,а това дето блести,че не се яде не го виждаме!

Маце, к`во ще кажеш, ако ги направя кръгли аватарите?

Ай сиктир бе ъъъ що ма мразиш толкоз сега па кръгли ъъъ

Мне, точно обратното на омраза е. Гледам, да те разведря от евентуално лошо настроение.

И аз тъй си помислих ама викам да не съм у грешка.

Мерсачев - и ромбоидни и трапецовидни ги прави, немаш грижи

И аз тъй си помислих ама викам да не съм у грешка.

Мерсачев - и ромбоидни и трапецовидни ги прави, немаш грижи

:*

Де да можех, най-много моя аватар мога да променя, но рамката ще си остане квадрат. Иначе ако някой френд пипне самият форумен код, кой знае колко привърженици на квадратите ще го наплюят?...

Много си готина на емотикона! Виж като ме цункаш на него, как ти се радвам.

П.П. Аватара ми е готов. Някой ден като имам повече време и не ми се спи толкова, може да го направя и по-лъскав. Сега, е само дребна редакция на Пейнт.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Всичко си е супер, особенно след като му свикнах с начина на употреба, само ... Имам една молба, не зная дали лесно се прави това, нито дали е възможно, но аз да си предам прошението, пък ако стане, стане. Моля, ако е възможно 3 /три/ емитиконки да се преместят от изкачащия прозорец и да се настанят в лентата която се появява под прозореца в които пишем съобщения. Ето ги : 1. :lol6: - смехът е здраве, закачка, шега и носи ведро настроение 2. :lol6: - целувката също 3. :D - да не говорим за наздравицата и как тя сплотява човечеството Причини: Ами това са ми трите любимки, по мои наблюдения и много често използвани. За да ги впишем трябва да се разправяме с допълнителено изкачащ прозорец, и ако ви е бавен нета като моя понякога, ви се изчаква чакалото, и ви се сторват излишни нерви. И моля да се има предвид, че съм негрАмотна и НЕ мога да ги пиша , както някои образовани и компютърно грамотни хора /на които малко завиждам понякога/ Ами това е от мен ! Моля да ме извините за безпокойството и благодаря предварително за отделеното ми внимание . :lol6: Поздрави за блещястата работа на целия екип на Калдейта !

Аз бих добавила и тази

:rolleyes:

и нея я забутаха

Не може да се върне стария дизайн - и голяма .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.