Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за нов лаптоп.

Featured Replies

Здравейте искам да ми препоръчате нов лаптоп от сайта на dell.com искам от там защото един роднина може да ми го донесе с ексбоск 360 до 800долара предимно ще го ползвам за някой игри понасям критика ако мислите че се набутвам че купувам от там.

Аз сега не разбрах. Тези 800 долара са си за лаптопа само, нали?

Ми май в USA има промоция на Microsoft, при закупуването на лаптоп или компютър с ОС Windows на цена над $600 получаваш подарък Xbox 360 :) иначе Dell са хубава марка :D стабилна и качествена :)

А и да попитам за размера на екрана, защото видях за точно под 800 долара Dell Alianware лаптоп, но 11,4 инча екран. Но той е точно геймърски и е идеален за целта. И ако размера не го притеснява човека не мисля, че трябва да се гледа нещо друго като опция. Иначе някой XPS ако иска по-голям размер.

Сигурен ли си че искаш лаптоп ? Ако не е задължително да е от дел - http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/mac_mini?mco=MTM3NjY1OTU Ако отделиш 200 $ повече - http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_air?mco=MTM3NjU3MDM А макмини е добра оферта :) : 2.5GHz : 500GB 2.5GHz dual-core Intel Core i5 4GB memory 500GB hard drive1 AMD Radeon HD 6630M OS X Lion Много добър компютър.

Фотка моля ти се стига с тоя жигитайскъ отхапанъ ябълкъ. На страницата с новините всяка втора статия е за таз компания, като половината са, за канските усилия да пречат на конкуренцията си със съдебни трикове...

Слидерум , за пореден път се убеждавам , че не си опитвал тази ябълка. Колко пъти си виждал лаптоп на 2 години често използван на батерия да държи на ХД филм 4 часа? По-точно около 2 ХД филма да ги изгледаш целите на батерия след като лаптопа е на 2 години.

Абе MacOS си е специфична и не е за всеки. Ти като си голям фен на Apple за какво ползваш машинката - да гледаш HD филми на батерия на 11 или 13" дисплей? Айде моля ти се... Да не говорим за безумните цени на Apple продуктите. Човека ще взема лаптоп и XBOX, което значи, че обича да играе игри, та хич не го обърквай с тия Макове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.