Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Еленко Ангелов и теорията му

Featured Replies

Дискусия стана! :clap:

Каква дискусия ... виждам брътвежите на един болен човек !!! Каква дискусия , какви пет лева ... и продължаваме да обръщаме внимание на един болен човек ! fairplay я слез на земята , efe не засилвай болните му фантазии !!!

Каква дискусия ... виждам брътвежите на един болен човек !!! Каква дискусия , какви пет лева ... и продължаваме да обръщаме внимание на един болен човек ! fairplay я слез на земята , efe не засилвай болните му фантазии !!!

Дискусия наистина стана.

fairplay e малко объркан, но мисля, че вече се е ориентирал в "темата". :clap:

• Автор

Дискусия наистина стана.

fairplay e малко объркан, но мисля, че вече се е ориентирал в "темата". :shock11:

Аз си чета,но не пиша.Само да вметна,че не съм пуснал темата понеже вярвам в тия неща.

Аз си чета,но не пиша.Само да вметна,че не съм пуснал темата понеже вярвам в тия неща.

Точно това си помислих като прочетох "...да стане дискусия"

Трябваше да го уточниш по-рано, за да няма недоразумения.

Еленко ли е какъв е, копирал е от тук от там конспиративните теории които плуват от край време в интернет и се е писал експерт и продава книжки. Нищо ново под небето което не го правят тук в Щатите отдавна

Еленко е от лекуващите ;)

интересно,как ще разбере,че болният е излекуван? ;)

Предполагам, че човекът повтаря теорията на Дейвид Айк за рептилите из между нас, най-яркият пример от които е Бил Клинтън. ;)

• 6 месеца по-късно...

"Една позната ходеше при него да й отпушва чакрите" - Еленко не е в тази сфера, астролозите отпушват чакри. Болни са коорпорациите, политиците и матрицата ни.

Може би бях първия човек, който разобличи Еленко. Тогава окнелето, все още беше на почит в екс нета и съответно получих пермнанентен банан за "нахалството" си. Признавам, че тези които са следвали психология са от най-изтънчените лъжци и манипулатори. Покрай окнелето доби известност и една друга личност, Деян Колев, който е доста по-тежък случай. Имам позната, която е заплашвал с мутри, ако не успее да продаде книгите му в книжарничката си. Чудя се, кога ли огън ще изогри тая държава и всички мошеници в нея. Аз съм се прежалил да изгоря покрай тях.

Редактирано от npn (преглед на промените)

Проблемът на подобни индивиди като горецитирания е, че дори не са оригинални. Заглавието на темата е напълно погрешно- не съществува "Теория на Еленко Ангелов". Основно Айки, малко от други лунатици(или съзнателни мошеници?) и ето ви компилация за масовия потребител.

Редактирано от Митьо Пищова (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Ами да ви кажа всяка една информация в един момент може да е от полза, това се отнася и за грешната такава :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.