Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

После какво следва като изводи?  Аз си стоя с Комодо 5 и какво от това....

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

А реклама на какво:

Публикувано изображение

:)

офффтопик...: как можаха емси да се преместят така към ръмънците...[:sad:]

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Защо ли вече няма суперхит като този - поздравявам всички съфорумци

Как да няма,я глей:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Уникално!  Днес решихме да поразходим нашия млад 8-месечен котарак в градинката пред входа.  Настана чудо невиждано - плаче и не иска да напуска територията си...Дъщерята бързо бързо си го прибра пак в къщи ...Пред погледа на смаяни съседи.  А уж този котарак щяхме да го водим на село - уж да си има котки колкото може...

Поздрав за феновете на качествения дум! Днес ги открих тея симпатяги, та реших да споделя. Супер луксозен метъл.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Хубаво е човек да цени качествената музика във всички жанрове - поздрав за съфорумци със същото мнение с това

Жорката:

Може би, защото Касапа е в списъка с доверените издатели в Комодо?  :)

Аз:

Нямах това на в предвид ,кое е в доверени и кое не! И Комодо е в доверени на Касапа но не може да го деинсталира наново както Касапа го прави! Това имах на в предвид с поста си!  :clown:  Това е единствената антивирусна програма,която САМА деинсталира-премахва друга програма в защита,това ми беше мисълта! 

Тогава какво ли е това

Среден род единствено число,  неодушевен предмет 

Редактирано от lost in... (преглед на промените)

Kaspersky имат в продуктите си вградени деинсталатори за доста от известните си конкуренти, или при нужда ги доизтеглят.

Със сигурност съм виждал обаче, файлове в директориите на Касапа с имената на много антивирусни компании и продукти.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

И Сега по деинсталиращи способности ли трябва да правим избор!? Има толкова много деинсталатори...Весели събота и неделя 

Kaspersky имат в продуктите си вградени деинсталатори за доста от известните си конкуренти, или при нужда ги доизтеглят.

Със сигурност съм виждал обаче, файлове в директориите на Касапа с имената на много антивирусни компании и продукти.

Има една папчица C:Program FilesKaspersky LabKaspersky Internet SecurityCleaner 

[main]

name=Comodo Internet Security / Comodo Antivirus / Comodo Firewall 6.0
detect-msi={BCC0552D-76C0-4130-BFBD-49BE49ACC594}
fullname=Comodo Internet Security / Comodo Antivirus / Comodo Firewall 6.0#987949
type=uninstall
os=all

[data]
jjjj1LQIDQUCDQDlUQU0DQQ!1LUoUQDJl!iUjC0!UlDG0Qj1oJJIo1oj0GjjCUUI0o0l0ll1lQlQlo00o!lUlDjUCUilo!l0lOlljI0o0D0ojOl00ljClG0o0Qji0OJo
lQlGl0U!1Q111Lo1jj1111

А има ли сродна възможност и за безплатната версия на Kingsoft ? Сега пак си я инсталирах - заради резултати в немски тестове.  Китайското и без това все си е интригуващо...Много по-интересно от всички руски версии, поне за мен. Защото руското го намирам за предсказуемо - въпреки, че доста го харесвам... Аз всъщност широкоспектърно всичко харесвам...Накрая ме упрекват и за това - не съм бил наясно какво искам... Ами, вярно си е.  Важно е да е весело!

Остава да го пробваш на този  Публикувано изображение

https://www.virustotal.com/bg/file/f492529b57d8fa8a7d9a0c611b2494331e6557f155444284dccadabee28f3474/analysis/

да го видим какво ще направи,но преди това   http://www.macrium.com/reflectfree.aspx

Това също  :ph34r:

Виж Байду с вдигнати настройки може и да се справи. 

lost in... защо предаде модераторския пост та сега да си бием главите с глупави теми?

Поздрав

lost in... защо предаде модераторския пост та сега да си бием главите с глупави теми?

Поздрав

Заради спамери форума ще си стои празен. Поздрави и от мене.

Като си се регнал в ..... .se сподели по-раздвижен ли е от . нет, за да видим то ще си покаже който тракер е по-активен значи..

Продължават да качват торенти  в se.  В net гледам няма много нови торенти......

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5695951

Продължават да качват торенти  в se.  В net гледам няма много нови торенти......

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5695951

Ся кво? Клонираха  се? Каква стана тя с дългите и неразбиваеви пароли на Мохиканчето?

Аз също се регнах в новият сайт но и паролата ще сменя там :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.