Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Немските пивовари предупреждават: фракингът може да съсипе бирената индустрия

Германия е най-големият европейски производител на бира и е на трето място по консумация на глава от населението след Чехия и Австрия. Страната е дом на повече от 1300 пивоварни, които произвеждат около 5000 различни бири.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

KIS 2014 го засича с евристика,базите не са обновяване от три дни! 

Tова хубаво но аз не ползвам антивирусен продукт.

Публикувано изображение

@nikssi  с антивирус всеки знае как :ph34r:

Никси, при мен, след като се показа прозореца, аз му дадох Try again и така се свали това чудо, от линка, който дадох.

Що даваш грешна информация  :mad:  като му дадеш Try again може да се свали това чудо

На баба ти хвърчилото, при мен това се свали.

Не забравяй,че сме пробвали с различни версии. Ти такъв прозорец  нямаш нали?

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

http://fixitcenter.support.microsoft.com/Portal

Интересно решение. 

В повечето случаи ползвам части от него ...и наистина помага. :clown:

Все пак windows-a е на Microsoft и те знаят най-добре как да си оправят бъговете. :)

Редактирано от angel* (преглед на промените)

От kaldata са блокирали сървърите на SecurityKISS, поне на свободната версия и от тяхна гледна точка са прави. Някое тъпо пърче явно си е правил допълнителни профили и се правил на мачо, и сега заради един или двама, всички опираме пешкира. Ебати бастуните има.

От kaldata са блокирали сървърите на SecurityKISS, поне на свободната версия и от тяхна гледна точка са прави. Някое тъпо пърче явно си е правил допълнителни профили и се правил на мачо, и сега заради един или двама, всички опираме пешкира. Ебати бастуните има.

Аз бях тоя бастун :shy11:

Вероятно и аз имам заслуга :giggle1:

"Аз бях тоя бастун :shy11:" Браво за смелостта да си признаеш, но идеята на SecurityKISS не смяна на IP-то

Вероятно и аз имам заслуга :giggle1:

Не виждам нищо смешно. Едва ли минаваш сега през сървърите на SecurityKISS за да се логнеш в профила.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Просто се шегувах.

Никога не съм го ползвал.Ползвам

http://www.spotflux.com/

https://cyberghostvpn.com/

http://saucessoftware.com/index.php/descargas/x-proxy

Зависи от случая. :)

ОК за искреността, ще имам едно в предмвид за теб вече.

Е сега да ползвам тези услуге и да се осирам на всякъде, а ти после да се питаш какво става.

Напрово съм нервен и пиян.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Как да деинсталираме McAfee Antivirus - указания лично от Джон Макафи:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=bKgf5PaBzyg#!

:ph34r:

Публикувано изображение

Колеги,тоя форум много бъгав бре  :no-no:  Три часа редактирам мнението си като пусках темата за Касапа. Бахти...наляво изместване,надясно отдолу и отгоре...като някоя мацка ми бега из екрана.

Откакто го уж оправиха направо да не пуснеш тема  :mad:  кошмар. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Пусни си BBCode режим, просто натисни най-горе вляво, снимка:Публикувано изображение

След това може да пробваш, като гледаш какъв е резултата с "Още опции" или "Преглед". Нямам друга идея...

Пусни си BBCode режим, просто натисни най-горе вляво, снимка:Публикувано изображение

След това може да пробваш, като гледаш какъв е резултата с "Още опции" или "Преглед". Нямам друга идея...

Ей сега редактирах темата и веднага избяга надолу ..... ай пак редакция...после пак. Ако има някакви грешки ги оправи,че ми писна вече.

Петък е,секс и купон до дупка.

Поздрав за всички:

Имам една флашка с УИН 7 МСДН правил съм я преди доста време и доста инсталации минаха с нея, слагам я вчера на компа да видя дали не съм забърсал УИН-на и Каспа:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Не знам какво изтри ама след това си направих преинсталацията от флашката, не съм пипал и по настройките на Каспа :)

П.П МБАМ нищо не намира в флаша :P

Докато си правил ремонта са те хакнали  :D  code access: three beers  :yanim:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.