Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

На когото му се тества:

BullGuard Internet Security 2014 beta

https://bullguard.com/marketingfiles/ext/email/betatesters/beta-invite.html

Публикувано изображение

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пет минути след като им писах. Мерси за сигнала,фолсовете трябва да се коригират веднага!

Аууу имало руски шпиони в щатите - Bellevue, USA   :D 

Hello,

We are already aware of the false detection on this file as submitted by other users. We will be fixing the root cause of the problem which is on our end. Thanks for the submission!

Sincerely yours,

............................

Junior Malware analyst.

Kaspersky Lab

Bellevue, USA

пп. Вече не се засича.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аз пък съм си поставил за цел да изпробвам всички безплатни антивирусни- Avira,avast,MSE, остават AVG и Baidu, но по-натататък, но за Baidu не ми се рискува.

Ето ми ги впечатленията

Аваст и авира са ми много досадни с тези предложения и намаления, особено аваста с неговия софтуерен ъпдейт (не на него, на другият ми софт на компа става въпрос), но пък аваста ми е най-удобен като интерфейс, но пък началното меню ми лаги.

С МСЕ нямаш грижи, но пък ако има нещо на него ми свети знамето на сигурността и са чудя „кво става“

Пет минути след като им писах. Мерси за сигнала,фолсовете трябва да се коригират веднага!

Аууу имало руски шпиони в щатите - Bellevue, USA   :D

Ти си почитен гост на Червения площад :) , как няма да е за 5 мин, те " Минута е много" гледали ли са? А, руски шпиони. няма бе, как ще има... аз, като ти казвам, че Сноудън, бачка за русите ти се чудеше това яде ли се... :)  :clown:   

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Ти си почитен гост на Червения площад :) , как няма да е за 5 мин, те " Минута е много" гледали ли са? А, руски шпиони. няма бе, как ще има... аз, като ти казвам, че Сноудън, бачка за русите ти се чудеше това яде ли се... :)  :clown:   

Говориш неща които не са ти ясни! Ама хич не са! 

Говориш неща които не са ти ясни! Ама хич не са! 

На мен ми са напълно ясни и затова предпочитам безплатни програми.   Поздрави с един от най-популярните дискохитове от своето си време  http://www.youtube.com/watch?v=qxvWCiEOe-A

Аз съм си публично таен фен на Симантек...

Не може да си публичен и да си таен.

Едно време в казармата старшината реши да сложи потрети на една стена. Ето какво каза:

Сега ще сложим портретите на петимата от РМС. Те не са повече от седем-осем души...

Не може да си публичен и да си таен.

Едно време в казармата старшината реши да сложи потрети на една стена. Ето какво каза:

Сега ще сложим портретите на петимата от РМС. Те не са повече от седем-осем души...

Сещам се и за една от прословутите фрази на Вучков - "Тази нарастващо ниска....избирателна активност" :D 

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Може и още как - при президент като Роско Плевнелиев всичко е допустимо...

Трагично е това ниво - Комодо не пуска да работят неподписани програмки.Какво му е например на  Readon TV Movie Radio Player?   Лошото е, че се блокират и още много други безплатни програми.

:eek::speak:  Не така с рогата,че знаеш ли какво те чака ....   :wub:

Може и още как - при президент като Роско Плевнелиев всичко е допустимо...

Ве много се отгъваш братле :D   

:eek::speak:  Не така с рогата,че знаеш ли какво те чака ....   :wub:

Какво може да го чака ? Предполагам няма  :clown: , приятели във Фейса :) 

Какво може да го чака ? Предполагам няма  :clown: , приятели във Фейса :)

С бай ти Тодор се знаем от доста време и сме минали през много неща. Не гледай,че се дрънкаме...не всичко дето хвърчи се яде.

http://www.youtube.com/watch?v=kOFpmXGaLac&list=RD39ayKvaV9JVCA Поздрав колеги :) 

Сега няма да пиша във връзка с темата !!!  Тази вечер за пореден път се почувствах ГОРД, че съм БЪЛГАРИН ! Благодаря КОБРА ! 

Евала на Семантиците. Много ме радват в последните близо две години (преди това честно да си кажа не ги бях ползвал за повече от седмица). 

Абе много не им сЪ радвай...не знайш дЪл Нортона не е част от...."PRISM"!  :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.