Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

м, той е Бета още ;)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не се прави на излязъл от концлагер, Касапа финал има ли 2014 ? Остави, че колкото и пача да му пуснат все иска друг и друг, че все се усещат грешки :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Не се прави на излязъл от концлагер, Касапа финал има ли 2014 ? Остави, че колкото и пача да му пуснат все иска друг и друг, че все се усещат грешки :)

Има финална версия която е правена преди да се пусне RC версията  :D  има и тестване на патч който добавя полезен функционал и е в период на бета тестване. Като излезе MP1 тогава ще мерим сантиметрите. 

Коллеги, сегодня на AP выложен патч, решающий множественные проблемы с UI + исправлениями по функционалу.

Просьба переустановить продукт и обновиться с AP для проверки исправлений баг, описанных Вами ранее.

Днеска два пъти се обновяват модулите.

Пълния скан мина- 20 Гиги- за 1 час и 18 мин. Сега го пускам в дълбокото, при минимални плъзгачи, и след 1 час ше докладвам.

Върлият фен на Norton премина в противниковия лагер ;)

Върлият фен на Norton премина в противниковия лагер ;)

Ти остави ами и при мен стана така...Avira с нейните фалшиви тревоги и тромавост в последно време и никакви "екстри" ме накара да я оставя само на виртуалката за да мога да декриптирам карантинните файлове, които събирам от форума на Avira...Иначе на реалшана машина минах на avast и от няколко месеца съм с нея. Определено имат напредък откъм стабилността. Винаги съм твърдял за нея, че е вечната бета, но в последните билдове има някакво постоянство.

Разбира се говоря за чистия avast8 free, а не за наблъскания с излишни, не дотам ефективни модули в платените издания на програмата при които има доста повече проблеми според това, което чета из нета. Логиката сочи, че платения трябва да е по-стабилен, но явно надделява твърдението, че простите неща са по-гениални и ефективни понякога.Е то няма как да е и иначе...повече екстри, повече редове код, повече бъгове и затова...Keep it sample!!! :)

Засичал съм чат-пат BSOD заради нейн модул, но това се отнася и за Comodo 5, който явно изоставиха напълно...а бе редно поне още няколко месеца да ги обновяват паралено и двете версии  5 и 6 при открити бъгове (в случай, че има такива критични за оправяне разбира се). :)

Аз съм на друг принцип - ротационен. :)

Известно време съм с една антивирусна и после я сменям. Така добивам опит и се научавам да работят с различните продукти и техните специфики/екстри/модули/недостатъци. :)  Не хойкам по чуждо, щото всичко е наше! :P

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OW14Zmsh9HY#at=144

Подкрепа за протестите на MassHysteria феста в Палео (Швейцария).

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OW14Zmsh9HY#at=144

Подкрепа за протестите на MassHysteria феста в Палео (Швейцария).

Кви протести ги гонят и ти швейцарци, че не си гледат кравите.... Ако ги питам за кво протестират и те не знаят...ама си протестират....

Един пич води приятеля си в спешното, оня изобщо и дума не може да каже, само скимти - Какво му се е случило? - Разбирате ли, докторе, събрахме пари за каса бира, изпратих го, а той по пътя видял да се продава някаква си кристална ваза и я купил. - Баси, направо да му я навреш в гъза! - Е, вие като знаете, докторе, защо питате какво му се е случило?

Поздравче  ;)

http://www.youtube.com/watch?v=CwcXfBp3zfc

Наекспериментирах се 6-7 години с всички защитни програми и накрая избрах няколко безплатни. Мога да си купувам програми - но не виждам кой знае каква разлика... Вече почти не влизам в този форум. Поздрави за съфорумците   http://www.youtube.com/watch?v=BFHqxNeQPk0

Докато има азбука   :D   При Касапа слагат буквички при другите програми пускат нови версии. 21 22 23 и т.н  ;)

пп. http://support.kaspersky.ru/kis2014#kb

Примерът ти ми хареса, достоен е за Стани богат:

Кои други програми има предвид Никси според цитата ? :

А) Avira

B) Norton

C) Avast

D) GData

Всичко отговорили вярно, затвърждавате подсъзнателното съперничество м/у двете програми неволно изразено от русофила :)

Подсказка:

Публикувано изображение

:beer: :beer:  бира за колегата от Русия :)

Е тва е подлъгващ въпрос щото всички са верни ххахаха

Както казваше един Професор, всички са верни, но един най-верен. Защо, забележи от кои цифри започва изброяването, не започва от 18 или някое друго число почва от 21, противопоставяне макар и неволно на нови версии на конкуренти програмки...... Никси не ходи до USA да не станеш руския Сноудън :)

Публикувано изображение

Примерът ти ми хареса, достоен е за Стани богат: Кои други програми има предвид Никси според цитата ? : А) Avira B) Norton C) Avast D) GData Всичко отговорили вярно, затвърждавате подсъзнателното съперничество м/у двете програми неволно изразено от русофила :):beer: :beer:  бира за колегата от Русия :)

От изброените всички добавям наслука и  Comodo и т.н.  За числата  ми става много весело и не съм русофил но не съм и американски лакей   :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

не ставьте его 2014, КАСПЕР сотрудничает с микрософтом а те со спецслужбами США, делайте выводы есть беспл аналоги....

:ph34r:

finn0402, на 07 Авг 2013 - 11:34 AM, написа:Публикувано изображение 

не ставьте его 2014, КАСПЕР сотрудничает с микрософтом а те со спецслужбами США, делайте выводы есть беспл аналоги....

:ph34r:

Да има Линукс  :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

По същата причина разкарах и Комодо....скоро и Уиндоуса ше фърчи.... :ph34r:

Направо хвърляй и компютъра и връщай пишещата машина.Да не си по-гламав от руските спецслужби,я: http://30dumi.eu/2013/07/ruskite-spetsialni-sluzhbi-minavat-na-pisheshti-mashini/

Направо хвърляй и компютъра и връщай пишещата машина.Да не си по-гламав от руските спецслужби,я: http://30dumi.eu/2013/07/ruskite-spetsialni-sluzhbi-minavat-na-pisheshti-mashini/

Аааа по-добре да ме шпионират. И без това ни слушкат както си искат.  :D

Уважавам братята Руснаци, но те винаги обичат да им е много трудно :)

Тествал ли си го, колко време ще изкара? ;)

hUstle,  ако беше така, никой нямаше да дава пари за антивирусни и прочие софтуер. Ти що не си караш на линуксче,а?   ;) Ще качвам 100 програми, за да не ме е страх. Не мерси. Безплатните програми нямат необходимите модули, опции, които предлагат платените версии(безопасно онлайн банкиране, личен съпорт и така нататък) Болшинството в България не може да си позволи да закупува лицензи, а дава пари за цигари и прочие глупости. Не осъзнава цената каква е цената на сигурността и за това си кара на безплатно, като се заблуждава, че е защитен. Не случайно Касперски Лаб и GData нямат безплатни антивирусни версии, а само чистачи. Няма кой да се занимава с глупости. ;) Безплатните версии са написани с цел да те накарат да си купиш платените им братя. Я ще изкарват реклами, я нещо друго. Това си е чисто изнудване. Ще направя едно сравнение: ако се нуждаеш от кола и ти предложат една безплатно или да си закупиш, кое ще предпочетеш?

Първо ще ти отговоря с няколко акцента.

Темата за MS е различна, защото в нея говорим за дълбочина едно е да говорим за Операционна система едно е да говорим за софтуер за защита, понеже платформен софтуер може са функционира без защита. А обратното може ли ?  Да не задълбочаваме в тази посока, мисля, че ме разбра и да не отместваме темата, тя е за софта защита.

Как би ме убедил, че на тест подбран от теб, примерно Комодо ще допусне заразяване на системата само защото е безплатен ? А, Касапа, Norton, BD или друг платен софт ще го защити ?

И мислиш ли, че банките допускат проникване през модул на програма за защита. след като никоя банка няма да позволи компрометиране на потребителска информация. Преди време, Инжинера беше така добър да показа, че или с Дефендера или с Касапа, през този модул не може да получи достъп или така да се каже стигаш до вратата, почукваш и толкова ;) 

"личен съпорт ", казваш, а на Комодо - GeeKBuddy какво е прощавай ?

.

А модулът – Virtual Kiosk

An innovative sandboxed environment to run programs and browse the Internet isolated from your real computer. Applications and browsers run inside the kiosk leave no cookies or history behind on your real system, making it an extremely secure environment for Internet banking and online shopping.

Относно безплатния софт, можеш да си сигурен, че има безплатни програми, по-добри от платените, не всички, но има. Лошото е, че рекламите, маркетинговите трикчета толкова са промили мозъците на хората, че те вярват само на тях, а не и на личен опит. Колко да те зарибят да си вземеш пълнофункционален пакет за защита ?

Един Avast Free или Avira FREe, или Q360 с нейния детекшън рейт.., една стена има и толкова много Free... и какво ще ми кажеш, че комбинациите са по-лоши от тази на Касапа или други... ? Покажи с тест, блажени са вярващите :)  :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.