Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с изваждане на видео клип,заснет с камера

Featured Replies

Здравейте ! ;) Имам един проблем от доста време,за който сега реших да попитам.Преди време с камера Canon DC100 бяха ни заснели едно събитие на 4 диска 8см по 1,4гб и 30 мин видео. Проблемът е ,че когато поискам да ги кача на ПС-то и да ги запиша на паметта ,като ги завърти и влеза в дисковете ми дава ,че са празни и не мога да изтегля информацията така.Някакви идеи какво се прави ? :D Благодаря предварително.

Редактирано от prandzhev (преглед на промените)

Здравейте ! ;) Имам един проблем от доста време,за който сега реших да попитам.Преди време с камера Canon DC100 бяха ни заснели едно събитие на 4 диска 8см по 1,4гб и 30 мин видео.

Проблемът е ,че когато поискам да ги кача на ПС-то и да ги запиша на паметта ,като ги завърти и влеза в дисковете ми дава ,че са празни и не мога да изтегля информацията така.Някакви идеи какво се прави ? :D

Благодаря предварително.

Със стабилната версия на тази програма. Би трябвало да се видят отделните части и да се снадят на твърдият диск на компютъра в един файл.

• Автор

@ sliderum ,свалих тази програмка инсталирах уж и цъкнах на Run VirtualDub и ми отваря прозорец ,на който цъкнах File и посочих заредения диск ,но като го отвори не намери никакви файлове.

@jonov,нямам представа не съм снимал аз с нея,но като обърна диска отдолу се виждат по-малки кръгчета ,което до колкото съм запознат показва,че част от паметта е заета,но като вкарам диска бише 0 bytes и няма нищо в него.

Не съм много запознат , но при камерата която ползвах / панасоник /от един приятел след като се запише диска накрая се финализира иначе освен камерата , друг плеар няма да го възпроизведе .

• Автор

А това нещо с финализирането как става ? Мога ли примерно сега да вкарам диска в камерата и да го финализирам ?

@ sliderum ,свалих тази програмка инсталирах уж и цъкнах на Run VirtualDub и ми отваря прозорец ,на който цъкнах File и посочих заредения диск ,но като го отвори не намери никакви файлове.

@jonov,нямам представа не съм снимал аз с нея,но като обърна диска отдолу се виждат по-малки кръгчета ,което до колкото съм запознат показва,че част от паметта е заета,но като вкарам диска бише 0 bytes и няма нищо в него.

П.П. Впрочем опитайте да свалите файл по файл от диск поставен в камерата през интерфейс за връзка с компютъра, а не от диск поставен в двд плеъра.

П.П.2 Брех, то нямало дори ЮСБ...

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

А това нещо с финализирането как става ? Мога ли примерно сега да вкарам диска в камерата и да го финализирам ?

Да , трябва да се вкара диска в камерата и от менюто да се намери опцията за финализиране .

Прави се задължително с включено зарядно.

• Автор

Благодаря много ! Получи се с финализирането и вече всичко е точно.Колко лесно е било ! :) Поздрави :)

Радвам се че съм успял да помогна с моите скромни разбирания - лично аз нямам видеокамера - не съм фотогеничен :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.