Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам бан във Вбокс7 помогнете ми

Featured Replies

Значи да си смениш ИП-то от сегашния доставчик няма да стане. На Амбър обяснявам---моето не е статично и се сменя редовно, а банн от жалък форум...никакъв допуск! Говорим за VBOX тук...

• Автор

Мод, язък ти за знанията, които имаш...вижда се, че не искаш да му помогнеш на момчето.

Има програми, които възпроизвеждат български айпита.Просто на момчето му трябва човек, който се е занимавал и работил с проксита.

Предполагам, че Милен е баннат по ник, айпи и мейл.

Амбър-Бамбър :) даде най-простичкото решение.

Милене, свържи се с доставчикът ти, обясни какъв е пролблема на съпорта и ги помоли да ти сменят айпи-то.Като ти го сменя, с новото айпи си отваряш нов мейл и се регваш отново...разбирасе и с друг никнейм.

Мерси много приятел утре ще опитам,Само че има вероятност да са ме банна ли по нещо друго,един познат ми каза за МАК адрес или нещо такова (не съм мн запознат).Опита се дами го обесни така : при тях (вбокс7) както и да си сменя ИП ще им излзиам по един и същ начин ;(

А виж идеята за смяна на ИП-то от доставчика има верочтност да проработи

:) Работи,вярвай ми.
  • Автор

Абе филма е пълен,но аз съм много твърдоглав няма да спра докато не ми върнат правата да гледам :@

Редактирано от milen_86 (преглед на промените)

Значи да си смениш ИП-то от сегашния доставчик няма да стане.

На Амбър обяснявам---моето не е статично и се сменя редовно,

а банн от жалък форум...никакъв допуск!

Говорим за VBOX тук...

Имах същия проблем,говоря от опит.Ти си пиши,не ми пречиш.Но,си го правиш на изуст.Аз прочетох,какво пише...VBOX
  • Автор

не се джафкайте :) поне ме зарадвахте че искате да помогнете МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!!!!!

Не си пиша...просто! До ден днешен не знам кой ми затри първият профил тук ...смениха се 100 ай-пита и все тая! Поне можеш да се регистрираш с нов мейл. В онова форумче беше блокирано и това. Единствено можех да го разглеждам целият на английски или руски...като най - удобни за мен :) !

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

и как тези проксита възпроизвеждат български ИП адреси, някак си от небесна мана и свещен нектар. Тя тази работа не става така.

А виж идеята за смяна на ИП-то от доставчика има верочтност да проработи

Мод, аз в полемика с теб нямам намерение да влизам...казах, че има такива програми, които генерират както български, така и чужди айпи-та.Мисля, че такава програма беше HideIP Platinium.

Дай да не се правим сега на луди за връзване.

Милене, доставчикът ти на нет най-много може да ти помогне, брат.

Говори с момчетата от съпорта.

Мен така ме банна един много гаден админ на популярен сайт в Пловдив, но не излезна по-голям гявол.

Доставчикът ми смени айпи-то, отворих си нов мейл, регнах се с нов ник и Сичко е точно.

Ако доставчикът ти не свърши работа потърси някой добър сисадмин или просто някой, който знае как се работи с прокси и проблеми няма да имаш.

На всяка атака си има контраатака, брат...няма да се отчайваш така.

Има едно момче в съседния квартал - гърбушко т.е момчето е с недъзи, но пък голям мозък.

Влиза във всякакви мрежи с една флашка и си смуче нет безплатно.

На сестра ми приятеля нещо се опитал да влезне в некаква мрежа с лаптопа, но админа нещо го е засекъл и му блокира лаптопа.Даде си лаптопа на това момче и му го оправи.

Къде по-сложни неща има, а теб те гъбаркат, че някакъв бан ще предизвика края на света.

Кураж и успех, брат :)

• Автор

Мод, аз в полемика с теб нямам намерение да влизам...казах, че има такива програми, които генерират както български, така и чужди айпи-та.Мисля, че такава програма беше HideIP Platinium.

Дай да не се правим сега на луди за връзване.

Милене, доставчикът ти на нет най-много може да ти помогне, брат.

Говори с момчетата от съпорта.

Мен така ме банна един много гаден админ на популярен сайт в Пловдив, но не излезна по-голям гявол.

Доставчикът ми смени айпи-то, отворих си нов мейл, регнах се с нов ник и Сичко е точно.

Ако доставчикът ти не свърши работа потърси някой добър сисадмин или просто някой, който знае как се работи с прокси и проблеми няма да имаш.

На всяка атака си има контраатака, брат...няма да се отчайваш така.

Има едно момче в съседния квартал - гърбушко т.е момчето е с недъзи, но пък голям мозък.

Влиза във всякакви мрежи с една флашка и си смуче нет безплатно.

На сестра ми приятеля нещо се опитал да влезне в некаква мрежа с лаптопа, но админа нещо го е засекъл и му блокира лаптопа.Даде си лаптопа на това момче и му го оправи.

Къде по-сложни неща има, а теб те гъбаркат, че някакъв бан ще предизвика края на света.

Кураж и успех, брат :)

Блгагодаря ти човече,малко се бях спекал.Бъди жив и здрав бро :)

Аз пък искам да питам, ако рестартираш рутера какво се случва? Повечето доставчици ползват динамични IP-та

• Автор

Много хубав въпрос,Първият път като им звъннах ми казаха че по принцип ги въртят IPtata и да го рестартирам,Направих го - същия резултат :)

Много хубав въпрос,Първият път като им звъннах ми казаха че по принцип ги въртят IPtata и да го рестартирам,Направих го - същия резултат :)

За да си сигурен отвори този адрес http://www.whatismyip.com/ и виж какво ти е ИП-то, рестартирай модема и провери пак :)

• Автор

добре братле Рестарирах го но IPто е същото,Явно трябва за по дълго да се изключи.Утре ще е денят ;)

• Автор

Днес го рестартирах пак,и ми даде ново IP,но пак не мога да влизам.Колкото до доставчиците днес,не можаха да ми обърнат внимание,Най-интересното е че ,съседката която е вързана към нашият рутер има Вбокс7,

Помоли някой твои приятел да отидеш при него и от неговият профил да се извините на админите и да кажеш че сестра ти е барникала нещо.Има някакъв шанс да ти простят.

Днес го рестартирах пак,и ми даде ново IP,но пак не мога да влизам.Колкото до доставчиците днес,не можаха да ми обърнат внимание,Най-интересното е че ,съседката която е вързана към нашият рутер има Вбокс7,

Вземи си провери HOST файла, дали няма ред със теkст vbox7.

Също ако ползваш защитна стена виж дали не е забранен от там достъпа.

Редактирано от androns (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Готово,разбрах цаката ;)

И каквае цаката?

Явно всеки самосиндикално ще открива топлата вода, а на това тук само името му ще е "форум"! Възмутен съм.

• Автор

И каквае цаката?

Явно всеки самосиндикално ще открива топлата вода, а на това тук само името му ще е "форум"! Възмутен съм.

нищо не помага,от това което изброиха всички.....има една програмка която ти чисти бисквитките и така....друго не помага.Благодарен съм на всички......ти защо си възмутен????Затова че съм искрен ли ?

нищо не помага,от това което изброиха всички.....има една програмка която ти чисти бисквитките и така....друго не помага.Благодарен съм на всички......ти защо си възмутен????Затова че съм искрен ли ?

Аз Ще Ви отговоря защо е възмутен!

Защото хората са ви отделили от времето си да Ви помогнат, а Вие не споделихте с тяк как сте оправили проблема. Ето, затова такива хора много не ги обичат по форумите и сегиз-тогиз ги БАНВАТ!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.