Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Етажна собственост" - комедиен сериал

17 гласували потребители

1. 1. Харесва ли сериала ?

• ДА
      73%
      11
    • НЕ
      20%
      3
    • Никога не съм го гледал/а
      6%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

НОВИЯТ БЪЛГАРСКИ КОМЕДИЕН СЕРИАЛ "ЕТАЖНА СОБСТВЕНОСТ" - ОТ 29 СЕПТЕМВРИ, ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК ОТ 21.00 ч. ПО НОВА ТВ!

В РОЛИТЕ: Антон Радичев, Невена Бозукова-Неве, Милена Маркова-Маца, Стефан Денолюбов, Станимир Гъмов, Надя Савова, Явор Гигов, Милица Гладнишка, Мариета Петрова-Мърфи, Валентин Владимиров и др.

ИДЕЯТА: "Етажна собственост" е едно своеобразно актуално огледало за настоящите наболели проблеми у нас – чисто битови и широко обществени, но без поза и без хленчене. Зрителите имат възможността да погледнат

действителността и себе си отстрани и да намерят свой отговор на въпроса, дали и как се е променил манталитетът на българина след прехода, в истински европеец ли се е превърнал или по-скоро в един

модерен Бай Ганьо.

ДЕЙСТВИЕТО: Действието се развива в една средностатистическа порутена панелка в ж.к. "Надежда", а снимките умишлено са извадени от студиото и се случват в истински блок, сред реалните наематели.

СЦЕНАРИСТИТЕ: Сценаристите на "Етажна собственост" буквално обикалят и събират истински истории от бита на съвременния българин – с всичките му радости, притеснения, надежди и разочарования.

СЕРИАЛЪТ: Ситуационна комедия, в която действието се развива в конкретния епизод, а в рамките на сериала зрителите могат да проследят развитието на отделните герои.

ГЕРОИТЕ:

ВОЕННИЯТ ДЖАМБАЗОВ (АНТОН РАДИЧЕВ):

Бивш военен, млад пенсионер, който обаче все още носи униформата си от едно време, защото изпитва нечовешка и неприкрита носталгия по "подредените" соц-времена. Джамбазов има изкривено чувство за ред и

дисциплина и комични идеи за евакуация на блока при бедствия и аварии.

ХУБАВИЦАТА ГЕРИ (МИЛЕНА МАРКОВА):

Хубавицата е провинциално момиче. Гери е безотговорна, малко глупавичка и с лековато поведение. Често бърка значението на думите, но иска да стане звезда и затова е дошла в столицата.

ГРОЗНАТА ТЕМЕНУГА (НЕВЕНА БОЗУКОВА):

Теменуга работи като контрольор в синя зона. Тя е грозновата и живее в свой собствен свят. Иначе е романтичка и знае наизуст цели любовни сцени от филми.

ПОГРЕБАЛНИЯТ АГЕНТ ЖИВКО (СТАНИМИР ГЪМОВ):

В разрез с професията си Погребалният е веселяк, има черно чувство за хумор и скандализира целия блок с бизнеса си. Живко непрекъснато раздава листовки на обитателите на входа – отстъпки за траурни лентички, бонус - жито и т.н.

МАЙСТОРЪТ ЖОРО (СТЕФАН ДЕНОЛЮБОВ):

Жоро работи малко, пие много и обича да се хвали с мъжките си подвизи. Всички го викат да им поправя различни повреди безплатно, но той е пишман-майстор и докато оправи нещо, разваля три други.

КЛЮКАРКАТА БАБА ЦЕЦА (НАДЯ САВОВА):

Баба Цеца е пенсионерка, която живее при сина си и снаха си, а апартамента на горния етаж дава под наем. Тя шпионира всички от блока по всяко време. Нейната покривка е най-тупаната покривка на републиката.

Постоянно мрънка, че са вдигнали цените, но знае всички промоции из квартала. Синът й е домоуправител.

ДОМОУПРАВИТЕЛЯТ ВЕЛИЧКО (ЯВОР ГИГОВ):

Домоуправителят е мъж под чехъл и всячески се опитва да си придаде повече важност пред съседите, като непрекъснато свиква общи събрания, на които никога нищо не се решава. По професия Величко тества лекарства, които още не са пуснати в употреба. Страничните въздействия на медикаментите понякога предизвикват комични отклонения в неговото поведение.

ЖЕНАТА НА ДОМОУПРАВИТЕЛЯ МИМИ (МИЛИЦА ГЛАДНИШКА):

Мими е властна и сприхава жена – архитект на кариерата на Величко като домоуправител. Тя вечно е в конфликт със свекърва си - баба Цеца и мечтае да отвори свой собствен козметичен салон. Фризьорка по професия.

КРЪЧМАРЯТ ПЕПО (ВАЛЕНТИН ВЛАДИМИРОВ):

Пепо е тарикат на дребно и държи бакалия с една маса, пет стола и телевизор. Всички мъже се събират там да пият бира на вересия, да гледат мач, да бистрят политиката и да се оплакват от жените си.

ИНТЕЛЕКТУАЛКАТА СПИРИДОНОВА (МАРИЕТА ПЕТРОВА):

Спиридонова е бившо музикално величие, настояща учителка по пиано и солфеж. Тя дразни останалите съседи, защото вдига шум и се мисли за голяма работа.

http://www.novatv.bg...BE%D1%81%D1%82/

Вчера попаднах на него без да искам, смяла съм се така, както съвременно българско кино никога не ме е разсмивало. Познах много от смешките, познах и много от хората. Разбира се, нещата са доста преувеличени, обаче за мен си говори много за нашата народопсихология. Халтура не халтура, ей това представляваме! ;) Който го е пропуснал му препоръчвам-да навакса!

post-37758-0-85601000-1317380434_thumb.p

post-37758-0-10691700-1317380487_thumb.j

post-37758-0-40964700-1317380538_thumb.j

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Аз снощи го гледах и направо се спуках от смях!

За мен беше най-интересна сцената, когато Величко се размърда и всички разбраха, че е жив..... и все още пиян!

"Етажна собственост" е по-близък до обикновенния българин с панелката и чушкопека.

Докато "Столичани в повече" положението е по-различно. В него се говори за пари и власт.

И въпреки това и двата сериала са много интересни.

Трябва да има повече български продукции в ефира.

Редактирано от The_young_girl (преглед на промените)

Вчера попаднах на него без да искам, смяла съм се така, както съвременно българско кино никога не ме е разсмивало. Познах много от смешките, познах и много от хората. Разбира се, нещата са доста преувеличени, обаче за мен си говори много за нашата народопсихология. Халтура не халтура, ей това представляваме! :) Който го е пропуснал му препоръчвам-да навакса!

Изобщо, ама изобщо не сме го пропуснали, мага да ти кажа ;)

Снощи си го пуснах за да видя дали став, и установих, че няма да пропускам серия - тъй да знаете

Слаб , много слаб , мега тъп ... пълно бездарие !

Чудя са къде трябваше да се смея !

Няма такава простотия !!!

• Автор

Слаб , много слаб , мега тъп ... пълно бездарие !

Чудя са къде трябваше да се смея !

Няма такава простотия !!!

Е, то е ясно, че ще има и хора, които не ги кефи, но всичко си е въпрос на вкус.

Само да кажа, че моята майка дълги години беше касиерка на блока и в такива безумно-комични ситуации е попадала, че като ги гледах тези хора ме върнаха години назад. Хахаха една от съседките ни й се беше оплакала, че отгоре на съседите им скърцало леглото и тя не можела да спи, голяма драма беше. В крайна сметка отидоха с баща ми да им смажат кревата хахахах :D :D :D

Преди малко го изгледах в сайта на нова.Бе, че си е малко тъп, верно, ама на мене си ми хареса.....А и не бива да сме много придривчиви, трябва да ни радва, че в последната година, започнаха да се правят и български филми.

Преди малко го изгледах в сайта на нова.Бе, че си е малко тъп, верно, ама на мене си ми хареса.....А и не бива да сме много придривчиви, трябва да ни радва, че в последната година, започнаха да се правят и български филми.

Прав си ! Много слаба актьорска игра ... НО то сценария им дама толкова ! Струва ми се страшно разхвърлян като идеи ...

Не можеш да не се съгласиш Дидка , просто им липсва сценарии сякаш ? :D

Прав си ! Много слаба актьорска игра ... НО то сценария им дама толкова ! Струва ми се страшно разхвърлян като идеи ...

Добре, че го няма изкуствения смях, по подобие на американските простотии.За сценария си прав, то целия филм е сбор от скечове.Печели зрителите обаче, с това че всичко ни е много познато и всеки вижда в героите познати личности от реалния живот, а някои може да припознаят и себе си:D

• Автор

Някой из нета беше написал, че направо си копира идеите от Моите щури съседи, не знам, защото не съм ги гледала тези щури съседи и за мен си е ново. Но разпознах много вицове, лафчета и анекдоти, то да ти кажа и Комиците и Слави, всички черпят идеи от едно място- Интернет. Някои неща им се получават, други не. Конкретно в случая просто са "наблъскали" прекалено много от гореспоменатите и напомня малко на комедийно шоу, но има "хляб" в цялата история и очаквам следващите серии да бъдат по-добри!

Някой из нета беше написал, че направо си копира идеите от Моите щури съседи, не знам, защото не съм ги гледала тези щури съседи .......

Ох, и аз не ги зная тия щурите комшии, ся и тях ли да търся из нета............баси......

Готино сериалче. Смях се от сърце. То са повече скечови ситуации, нещо от рода на "Аламинут".

Това е цялата беля :) ! Че се губи сюжетната линия ... това е проблема ! Става " манджа с грозде !

Това е цялата беля ;) ! Че се губи сюжетната линия ... това е проблема ! Става " манджа с грозде !

По-добре манджата с грозде, отколкото оня турския за "Перхундето".

По-добре манджата с грозде, отколкото оня турския за "Перхундето".

Тук спор няма !!! Всичко е по добро от " Дристопад " !

• 4 седмици по-късно...

Супер е сериала, поздравления !

:)

И песничката е страхотна

Публикувано изображение

http://vbox7.com/play:593e60374d

Този сериал е пълна простащина...

Гледай турските - те са на висше ниво

:wors::):D

Гледай турските - те са на висше ниво

:wors::):D

Ами да, щом казваш, явно си по-напред с материала...

Ами да, щом казваш, явно си по-напред с материала...

А не, аз на тва ниво не ща да ходя хич, ще си стоя на българските.

• 5 месеца по-късно...

Публикувано изображение

Милица Гладнишка: Мечтая за мюзикъл и още кино

Звездата в сериала “Етажна собственост” на Нова тв Милица Гладнишка е актриса и джаз певица.

Има македонска жилка. Прадядо й е бил изследовател в Африка. Майка й е единствената жена тромпетистка у нас, а сестра й Емилия е виолистка в операта в Грац.

Милица е завършила НАТФИЗ - актьорско майсторство за куклен театър, в класа на Пламен Кьорленски. Паралелно с НАТФИЗ обаче Милица е учила и оперно пеене при Рени Пенкова. През 2003 г. завършва курсове по джаз пеене в Морли Колидж в Лондон, после майсторски клас при Вики Алмазиду и Милчо Левиев. Изнасяла е концерти в Камерна зала България, Виена и Грац. Преди участието в сериала “Етажна собственост” името на Милица е познато на широката публика от дублажа и най-вече от музикалните сцени, където тя се изявява като джаз певица. Задно с Мишо Йосифов и неговите музиканти имат постоянен проект, наречен Дивото зове, в който са включени разнообразни джаз изпълнения от 30-те до 60-те години на миналия век.

- Трудно ли влязохте в образа на Мими? Що за човек е тя зад фасадата? Какви изненади очакват героинята ви в новия сезон на “Етажна собственост”?

- Образът на Мими е много ярък. Ролята ми стана интересна още в самото начало, когато ме извикаха на кастинг от Идалго продакшънс. Мими е предизвикателство за мен, защото с нея сме толкова далеч една от друга.

Забавно ми е да си представям, че мога да командвам, да правя каквото си искам и да не работя - точно като нея. Тя е властна и мързелива, но е привързана към своя Величко, защото рядко се намират такива добри роби! Двамата са в непрекъснат конфликт, но Мими не може без Величко, както и той без нея. Не напразно Величко е избрал съпруга като Мими, която доста прилича на майка му по темперамент. Той има нужда от деспотична жена, независимо че понякога изглежда отчаян. Така че не го съжалявайте толкова!

Във втория сезон на “Етажна собственост” всеки от съседите става много деен и хуква да гони мечтите си. Съпругът на моята героиня например получава повишение и от тестер на лекарства става тестер на всякакви продукти, например столове, маси. Непрекъснато тества нещо вкъщи, сяда по хиляда пъти на един стол и на всичкото отгоре брои опитите си на глас, с което просто влудява Мими. Тя пък е все по-гладна и по-нервна, но също гони своя мечта, какво си мислите? Все пак Мими има голяма състезателна кариера зад гърба си - бивша гюлехвъргачка е и обича да се бори за нещо.

В новите епизоди мечтата є да отслабне се превръща в мания. Освен това свекърва є - баба Цеца - си намира любовник - дядо Стефчо - пълен мошеник, с когото бабата заживява вкъщи. Това е новият голям и хитър съперник на Мими у дома, срещу когото тя се бори със зъби и нокти. В миналия епизод видяхме как лукавият дядка се опита да остави Мими и Величко без наследство, голяма битка беше! Слава богу, не останаха на улицата! Сега ще издам една тайна специално за читателите на в. “Марица”, която още никой не знае. В следващия епизод на “Етажна собственост” на 12 април Мими ще изживее страшен шок, погребвайки мъжа си. Всъщност съседите попадат във вихър от странни и безумни случки заради едни мутри, които заплашват входа. Домоуправителят Величко се жертва в името на всички, за да измамят мутрите, но те не са чак толкова глупави и става една голяма страхотия с много стрелба - пълен екшън, който не бива да изпускате другия четвъртък от 21 ч. по Нова. Аз също ще съм пред екрана!

- Защо доста българки се оказват в подобен житейски капан - властни, сприхави, вечно недоволни?

- От наблюденията ми върху хората около мен, в трамвая, по улиците, тази изнервеност, мнителност и враждебност е следствие, първо, от лошо възпитание, и второ - от липса на почивка и достатъчно средства за воденето на нормален живот.

- Опасно ли е да държиш мъжа под чехъл? Пречи ли еманципацията на женското щастие?

- Да държиш някого под чехъл е напълно излишно. Еманципацията не е лошо нещо. Все още жените не са постигнали пълно равенство с мъжете. Все още сме подценявани, пренебрегвани и нагрубявани. Да не говорим в световен мащаб. Има страни, в които жените са по-долу от животните. Много ме дразни премахването на женския род в професиите. Аз превеждам филми и мога да кажа, че българският език е съвършен и много ясен. С малко думи човек разбира дали в изречението става дума за мъж, дете или жена. За разлика от английския, където след дълги обяснения разбираш, че докторът е жена, а не мъж.

- Откъде идва интересната ви фамилия?

- Наскоро чух още една версия, освен тази за гладната секира на дърваря. Имало е български атлет от 20-те години с името Гладнишки. Това ме заинтригува и смятам да разуча този клон на рода.

- Кино, опера, джаз - как балансирате между толкова таланти? Коя е най-силната ви страст?

- За щастие ми се удават много неща, свързани с изкуството, за сметка на математика и спорт. Не мога да се лиша нито от пеенето, нито от киното, нито от дублажите, нито от преводите. Всичко това ми доставя удоволствие, а и в днешно време е много трудно да се издържаш само с една работа.

- С какво ви зарежда музиката? Къде се чувствате по-близо до себе си - в “Дивото зове” или в група “Булгара”?

- Музиката има силата да лекува и да зарежда с огромна енергия. Аз имам тежка сценическа треска, но в момента в който стъпя на сцената и запея, всичко отминава и грейвам. Само любовта е по-силна от музиката. Пея и харесвам много стилове: джаз, поп, соул, фънк. Е, не можах да овладея оперното пеене до съвършенство, затова го използвам за забавление и смешки.

- Защо проектът се нарича “Дивото зове”?

- Защото това описва страстта и енергията, която влагаме в музиката, и се стараем да предадем тази дива енергия и на хората, които ни слушат.

- Предстои премиера на филма “Мона Лиза”, в който изпълнявате главната роля. Предизвикателство ли беше роля с такова известно име?

- С нетърпение чакам да монтират вече заснетия материал. Преди няколко дни режисьорката на филма - Веселка Кунчева, спечели Икар за най-добро куклено представление. А за филма - беше трудно, защото снимахме в полето и аз носех 30-килограмова копа сено. От малка ми казват, че приличам на Мона Лиза. Е, сега приличам на Моника Белучи - поне според мен: ха-ха-ха-ха. Има голяма мистика в тази картина и се радвам, че се докоснах до нея. Все пак усмивката на Мона Лиза си остава загадка и досега.

- Учили сте джаз пеене в Лондон, имате изяви във Виена и Грац. Не ви ли изкуши кариера в чужбина?

- Аз съм човек с голям късмет. Където и да ида, срещам добри хора. Не се плаша от работа и предизвикателства. Не знам къде ще ме отвее вятърът. Така че засега съм тук.

- На какво ви научи вашият учител по джаз маестро Милчо Левиев?

- Истинският ми учител по джаз пеене е Васил Спасов. Един човек с изключителна фантазия и стил, чиито аранжименти са едни от най-хубавите, които съм чувала. Той ме научи да импровизирам смело и ме въведе в истинска музикална приказка. Аз съм голяма щастливка, че работим заедно в “Дивото зове”.

- Имате ли у дома конкретен спомен от прадядо ви, който е бил изследовател в Африка? Наследили ли сте духа му за пътешествия и приключения?

- Този прадядо е по майчина линия, от македонския ми род. Нямам нищо конкретно от него в дома си. Но съм наследила изследователския му дух. Като малка се колебаех между това да стана астроном или археолог. Много обичам да пътувам. Събирам минерали, описвам видовете птици в района, обожавам да чета книги за древните цивилизации.

- Обичате ли дамски глезотии? Без коя не можете?

- Много обичам да ми подаряват цветя. Нищо друго не искам.

- Накъде след “Етажна собственост”? Коя е ролята, за която мечтаете?

- Накъдето ме отвее. Искам да играя в мюзикъл. Искам да обиколя всички жанрове в киното.

Мими от “Надежда”

Лицето на Милица стана известно на малкия екран с ролята на Мими от сериала на Нова тв “Етажна собственост” - карикатура на съвременното българско ежедневие в един средностатистически панелен блок в столичния кв. Надежда. Мими е жената на домоуправителя Величко Драмбозов (Явор Гигов). Властна, сприхава, тероризира съседите, държи съпруга си под чехъл. Във втория сезон на сериала бившата гюлетласкачка Мими започва още по-люта битка с килограмите. На всичко отгоре и свекърва й баба Цеца си

намира любовник комарджия, когото прибира вкъщи за ужас на Мими и Величко. Заради дядо Стефчо съпрузите се разминават на косъм с опасността да останат на улицата.

Публикувано изображение

marica.bg

• 4 месеца по-късно...

Снимките на "Етажна собственост" - от панелка в луксозен комплекс

Публикувано изображение

В затворен, луксозен комплекс стартираха снимките от третия сезон на "Етажна собственост" в началото на седмицата.

Екипът смени локацията, тъй като в сюжета в края на предишния сезон всички съседи останаха без дом.

Техният блок се разруши. Според сценария всички са обезщетени с нови жилища и дори с басейн.

Там обаче хората, с които ще съжителстват са по-заможни и водят охолен живот, откъдето произтичат много комични ситуации.

Нова тв ще започне да излъчва епизодите от поредицата в края на септември.

24chasa.bg

Публикувано изображение

http://www.facebook.com/etajna.sobstvenost.bg

Чакам ви с нетърпение

;)

• 2 седмици по-късно...

Евгени Будинов влиза в сериала

Публикувано изображение

Известният актьор Евгени Будинов влиза в сериала с много интересна роля на срамежлив и съвестен научен сътрудник от БАН, горд притежател на няколко симпатично странни мании.

Героят му ще се появи напълно изненадващо за Джамбазов и компания още в първия епизод, слагайки началото на съвсем нова и много важна сюжетна линия.

"Специално към участието ми в сериали подхождам доста внимателно и предпазливо. Ролята в третия сезон на "Етажна собственост" ми допадна, защото досега никъде не съм играл такъв образ." – коментира Евгени Будинов и допълва, че героят му е коренно различен от самия него, което е интересно предизвикателство.

Във филма "Корпус за бързо реагиране" бях нахален сваляч без задръжки, а в "Етажна собственост 3. Новодомци" ще бъда свит, срамежлив и интелигентен научен сътрудник – какво по-добро предизвикателство за превъплъщенията на един актьор?"

Филмографията на Будинов включва още заглавия като "Маймуни през зимата", "Пътуване към Йерусалим", "Колекционерът" и "Стъпки в пясъка".

avtora.com

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

С раждане започва „Етажна собственост 3. Новодомци”

Публикувано изображение

Раждане и много нови герои ни очакват този четвъртък в пилотния епизод на „Етажна собственост 3. Новодомци". Третият сезон на комедийния сериал стартира с напълно нова визия и завой в сценария на 20 септември от 21 ч. по Нова телевизия.

Съседите от панелния блок стават наематели в луксозен комплекс, където се сблъскват с обратната страна на българската действителност и със своите контра образи – успели и заможни хора.

Още в първия епизод Теменуга (Невена Бозукова) ражда бебе в най-неочаквания момент и по най-странния възможен начин, който никога не си е представяла. Малкият Салвадор е кръстен едновременно на Салвадор Дали и на баба си Дора. В ролята на Салвадор влиза най-младият актьор в екипа на „Етажна собственост" – Виктор Александров, който по време на снимките на първия епизод е само на 20 дни. Малкият Виктор възхитил всички с навременните си реакции – ревял или мълчал точно, когато се очаква от него.

Актьорската кариера на Виктор е подсигурена и за в бъдеще, защото пъпчето на бебето паднало точно на снимачната площадка по време на заснемането на първия епизод!

Виктор Александров е най-младият актьор в екипа, но не е единственият нов персонаж в „Етажна собственост 3. Новодомци". В третия сезон влизат много нови герои – хитър политик, известен банкер, заможен бразилски футболист, научен работник от БАН, инвеститор, който осигурява жилищата на съседите и красавица, за която всички мъже мечтаят.

След разкриването на образа на Евгени Будинов като научния сътрудник от БАН, от екипа на „Идалго продакшънс" издават и още няколко имена. Актьорът от трупата на Народния театър Христо Терзиев събира погледите на дамите в комплекса, влизайки в образа на бразилския футболист Балериньо. Бразилецът отдавна играе в България и като всеки уважаващ себе си тукашен футболист, се интересува повече от пиене, пушене и жени, отколкото от футбол.

Гено Колев пък е богатият Къшев - малкият голям собственик на луксозния комплекс, а актрисата Вяра Зайкова ще подлудява мъжете в ролята на красивата Мимолета. Актьорите Валентин Кашъмов и Кристиян Фоков влизат съответно в образите на политика Въжаров и собственика на Първа честна банка – Гарабедян. Стефан Иванов от Бургаския театър пък отново е кранистът Пешо, който има връзка с хубавицата Гери (Милена Маркова).

novatv.bg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.