Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен mail - шега или нещо сериозно?!

Featured Replies

Много се извинявам ако спамя напразно, но преди минути получих следния мейл от познат човек, който съдържаше този линк:

http://www.dieffericambi.it/shop/images/project.php?html137

Понеже мейлът е от познат потребите, отворих връзката, излезе ми нещо, което си спомням, че пишеш 'кражба на лични данни'. Признавам си, че нищо не разбирам от тези неща и искам помощ - какво всъщност е това и има ли от какво да се притеснявам? Ако има, как мога да си помогна?! Сърдечно ви благодаря! Вие сте единствената ми (ерудирана) надежда!

Не мога да го отворя дори игнорирайки предупредителното съобщение за атакуващ сайт. Ако се съмнявате за вирус,троянец: Позвайте тези две програми за сканиране: http://www.malwarebytes.org/ http://www.superantispyware.com/ Безплатните версии. При проблеми отваряте тема тук като прочитате инструкциите от първата тема най-горе. http://www.kaldata.c...p?showforum=137

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

• Автор

Да, и на мен ми отвори само този прозорец, на който пишеше тези неща, нищо друго не е зареждало, но моя милост е много на 'вие' с подобни трикове и успя да ме притесни. Сега ще изчета внимателно всичко. Благодаря за бързата намеса, ще си легна спокоен! :)

Да, и на мен ми отвори само този прозорец, на който пишеше тези неща, нищо друго не е зареждало, но моя милост е много на 'вие' с подобни трикове и успя да ме притесни. Сега ще изчета внимателно всичко. Благодаря за бързата намеса, ще си легна спокоен! :)

Преди да си легнете спокоен споделете каква антивирусна ползвате и дали е кракната,пачната от торенти?

Даже и да е на познат човек го питай дали ти е пращал @ , ако се съмняваш в съдържанието. Също така щом си отворил @ и ти е изписало съобщение не е зле да си провериш компютъра за вируси. Във форума има такава тема и колегите ще ти помогнат.

• Автор

Благодаря и на двама ви, може да изглежда убийствено зле, но преди седмица водих малкия на лек, козметичен ремонт, имаше някой преинсталации и с тях си отиде антивирусната, така че от седмица съм напълно незащитен, което е идиотско, напълно го разбирам! Ще се обърна към колегите ви, още веднъж сърдечно благодаря за бързата и адекватна реакция от ваша страна! От ОГРОМНА полза сте ми!

Сайта, който се отваря е за реклама на виагра и това е. В картинката може да се види. Отворих го под Operaи го докладвах като Faud, понеже не беше автоматично блокиран.(Opera ползва Netcraft@Phishtank) Не вярвам самото препращане да е довело до заразяване с някакъв вирус. Ако обаче е имало и някой прикачен файл, особено изпълним, вече положението става друго. п.п Премахнах картинката, понеже на нея се виждат лични за мен данни.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Прикачен фейл нямаше, благодаря ти ЧеГевара!!! В мейла беше единствено линкът, върху който кликнах и не успях да отворя, нищо друго нямаше в писмото! Сега мога да не се притеснявам, така ли?!

Можем да ти предложим лиценз оригинален за антивирусна програма.Пусни тема там където посочих и спазвай инструкциите.

Резултата от Вирустотал, адресът вече е бил проверяван.

Това е от AVG Online Web Page scan.

Какво е текущото състояние за dieffericambi.it?

Сайтът е посочен като подозрителен – посещението му може да навреди на компютъра Ви.

За част от сайта бе отчетена подозрителна дейност 4 път/и през последните 90 дни.

Какво се случи, когато Google посети този сайт?

От общо 5 страници, които тествахме на сайта през последните 90 дни, без съгласието на потребителя злонамерен софтуер бе изтеглен и инсталиран в резултат на 4 от тях. Предишното посещение на Google на сайта бе на 2011-10-01 и за последен път там бе намерено подозрително съдържание на 2011-10-01.

Злонамерен софтуер е хостван на 1 домейн/а, включително gocgleapps.com/.

Броят мрежи, на които този сайт е хостван, е 1, включително AS12874 (FASTWEB).

Сайтът действал ли е като посредник, което да е довело до допълнително разпространяване на злонамерен софтуер?

През последните 90 дни dieffericambi.it изглежда, че е функционирал като посредник за заразяването на 1 сайт/а, включително dieffericambi.com/.

На този сайт хостван ли е злонамерен софтуер?

Не, на този сайт не е хостван злонамерен софтуер през последните 90 дни.

Как се случи това?

В някои случаи трети страни могат да добавят злонамерен код в легитимни сайтове, което ни принуждава да показваме предупредителното съобщение.

Следващи стъпки:

Това излага Гугъл като причина за да не отваря страницата за достъп. Явно на сайта е имало вирус(и), които са вече изчистени, но още не е с възстановени права.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.