Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Убийството на Иван Тодоров - Доктора

Featured Replies

а как искам да му стисна ръката

<{POST_SNAPBACK}>

Пък аз шията. И да не до пусна докато се изпусне. Защото крадливата пасмина е негово творение и ограби народа.

• Отговори 52
  • Прегледи 6,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Хаха пък може и да ги трепят някой от трибуквените групировки .... МВР например ( да не казвам НСБОП, че стават много буквичките ) . :huh:

Две ченгета наблюдавали разстрела на Доктора

Преглеждат записи от 10 охранителни камери на бул. “Черни връх”

Двама цивилни служители на МВР видели разстрела на Иван Тодоров - Доктора. Ченгетата били в близост до мястото на покушението, защото най-вероятно са били натоварени със задачата да следят Доктора. Това съобщи пред "Монитор" източник от МВР. Дали са го охранявали заради заплахите срещу него или са следили действията му от вътрешното ведомство не пожелаха да уточнят. Запознати твърдят обаче, че Иван Тодоров е знаел за присъствието на ченгета край себе си и се е надявал, че това би попречило на покушение срещу него. Заради това той често започнал да излиза без охрана и продал бронирания си автомобил с женевска регистрация. Предпочитал да се движи с джипа "Порше Кайен", който се води на името на съпругата му Вилиана. Дори наскоро споделил пред адвоката си Георги Георгиев, че нещата около него се поуспокоявали. Точно когато се почувствал по-сигурен за живота си обаче Иван Тодоров-Доктора беше разстрелян от двама наемни убийци в сряда в 14 часа следобед в пряка на бул. "Черни връх". 14 куршума са извадили съдебните медици от трупа на Доктора при аутопсията, с 9 куршума бил прострелян 36-годишният Васил Стоянов, за чиито живот вчера лекарите още се бореха.Криминалистите твърдят, че куршумите са изстреляни от два различни пистолета, който според мнението на експерти може да са "Глок" или "Скорпио". Има обаче още поне 15 марки пистолети, с които може да са стреляли убийците, допълниха запознати. Цял ден разследващите преглеждаха записите от 10 охранителни камери, иззети в близост до местопрестъплението на бул. "Черни връх", съобщиха още източници на "Монитор". Полицаи продължаваха да издирват още камери в района, които биха могли да заснемат покушението. От изгледаните записи нови данни по разследването не са открити, допълниха разследващи. Двете ченгета, които станали свидетели на покушението не успели да се намесят, но добре видели лицата и двата автомобила на убийците. Това е и причината часове след убийството на Доктора да бъде разпространено толкова пълно описание на извършителите и автомобилите, с които са избягали.

Единият стрелец е висок около 180 см, на възраст около 30-35 г., с черна, права дълга коса до раменете и с черни мустаци, стигащи до краищата на горната устна. Той е бил облечен в черно яке и има средно телосложение. Вторият евентуален извършител е висок около 170 см, едър, по-млад от първия, облечен е в черно спортно яке, носил е бейзболна шапка с кафеникава козирка. Автомобилите, с които са избягали са сив металик "Ауди" комби и "Фиат Брава". Шест часа след покушението над Доктора свидетели сигнализираха за изоставено "Ауди" с такова описание, но след оглед и проверка на автомобила, се оказа, че няма връзка с убийството, съобщиха от полицията. Невярна се оказа и информацията на столичен всекидневник, че джипът на Доктора е бил пълен с пари. В него са открити 500 лв. и 800 евро, с които вероятно е щял да плати сметката си за обяд.

Филипов - и аз и аз ама първо да го поздравим, че сами не можем да се спасим, пък после може да му резнем главата, което обаче не мисля че ще реши проблемите с наркотиците и оръжието в България

• Автор

Според мен министъра на вътрешните работи трябва да си подаде оставката,неговата операция "Респект" нищо не направи.С очите си видях как едни ченгета спряха една скъпа кола на бул.Бъкстон и изчакаха шофьора да се наговори по телефона(валеше дъжд) и след това го пуснаха без да го глобят,затова плюя на държавата.На вас също ви идва да плюете.

И аз плюя ама каква полза. То се е видяло че няма да се оправим, а само нас ни оправят ама ВСИЧКИ. Цяла Европа ни се смее. Е така се гледа песимистично на нещата, някой ако се сеща за нещо хубаво да се обади ;)

Според мен министъра на вътрешните работи трябва да си подаде оставката,неговата операция "Респект" нищо не направи.С очите си видях как едни ченгета спряха една скъпа кола на бул.Бъкстон и изчакаха шофьора да се наговори по телефона(валеше дъжд) и след това го пуснаха без да го глобят,затова плюя на държавата.На вас също ви идва да плюете.

<{POST_SNAPBACK}>

Дори и тоя министъра какъв беше,а да Румен Петков да си подаде оставка и който да сложат след него няма да има никаква полза.Ами то няма никаква съгласуваност между Закоходателната,Съдебната и Изпълнителната власт.Как да стане номера?Как да стане да хванем престъпниците като те ни управляват.Винаги съм мразел политиката,но пък най-мразя БСП.Тези малоумници докараха страната два пъти до фалит,а сега се опитват отново.Ама то кой да ни управлява като не останаха такива.Всички се изредиха и какво...нищо.Въпреки,че влизането ни в Еворейския съюз ще има и негативни страни се моля по-бързо да ни взимат,че малко от малко поне да видим хората как си живеят та като сме част от това поне да имаме малка надежда,че и ние може да сме на това ниво,защото в момента само Албания и Македония са след нас в Европа,дори румънците са по-добре.Но все пак ако сами не си го направим добре няма кой да ни го направи.Айде със здраве!

Редактирано от randb (преглед на промените)

• Автор

И аз мразя БСП ама това е друга тема.Как да не е песимист човек като вижте какво се случва,белите хора ни се смеят.Тука е като в Америка през 20-те години и мисля че Копола ако го филмира ще удари Кръстника в земята.Според мен трябва да се изрине тотално от крадливи политици които гледат само за тях да има,направо се чудя накъде вървим.Прословутия боклук в нашата столица толкова време вече не му намериха постоянно място.Няма да изброявам че ме хваща яд,даже румънците ни надбягаха.Незнам,може би трябва да ни управляват чужденци че по-малко ще крадат.

И аз мразя БСП ама това е друга тема.Как да не е песимист човек като вижте какво се случва,белите хора ни се смеят.Тука е като в Америка през 20-те години и мисля че Копола ако го филмира ще удари Кръстника в земята.Според мен трябва да се изрине тотално от крадливи политици които гледат само за тях да има,направо се чудя накъде вървим.Прословутия боклук в нашата столица толкова време вече не му намериха постоянно място.Няма да изброявам че ме хваща яд,даже румънците ни надбягаха.Незнам,може би трябва да ни управляват чужденци че по-малко ще крадат.

<{POST_SNAPBACK}>

Ми те нали ни управляват чужденци-Симеон Сакскобурготски и Сергей Станишев.

Винаги ми се е искало да се образува една партия или движение от млади българи с добро образование,с европейски опет,защото съм учил в такова училище,където от 25 човека клас 15 сега учат в Германия и Франция и определено,ако се върнат тук от тях ще стане добри управници,и не със някоя стара идеология за управлението,а с нови виждания,ама това може да стане най-малко след 10-15 години.

Редактирано от randb (преглед на промените)

Ми те нали ни управляват чужденци-Симеон Сакскобурготски и Сергей Станишев.

Винаги ми се е искало да се образува една партия или движение от млади българи с добро образование,с европейски опет,защото съм учил в такова училище,където от 25 човека клас 15 сега учат в Германия и Франция и определено,ако се върнат тук от тях ще стане добри управници,и не със някоя стара идеология за управлението,а с нови виждания,ама това може да стане най-малко след 10-15 години.

<{POST_SNAPBACK}>

Зарежете този Доктор. Гледаите БТВ в неделя 14.30. Това са българите- като Ети. И преди да плюете по нея помислете по какво може да сте световни шампиони вие. Съжалявам ако съм засегнал някого.

Редактирано от bim (преглед на промените)

<{POST_SNAPBACK}>

а тези от "Българският Великден" какви бяха според Вас? Нали бяха млади,образовани ,учили на запад  с нова идеология - Никито Василев, Любка Качакова, Милен Велчев и т.н. знайни и незнайни българи родолюбци

оставили заплати от по 10000-20000 лири стерлинги в името на просперитета на България. И какво направиха? Нали точно с някой от тях се е снимал г-н"Доктора" на яхта? а сега кой го гръмна,ами кой ще е,ако не някой "добронамерен спасител на българския народ". cool.gif

По-добре жив в затвора ,отколкото мъртав на свобода.Но явно е имал много силна подкрепа свише, щом се е  мислил  :bye:  за недосегаем.

<{POST_SNAPBACK}>

Това,че някой ги определи като такива не означава,че са "спасители" и тем подобни.Българите за това сме в това положение,защото вярва на всичко,което му се каже.Пенсийте като чуят БСП и айде давай.Било им добре и имало работа.Всичко беше насила направено така.С уж голям Брутен вътрешен продукт,ама от Европа тогава кахаза-да ама не- Реалният ви БВП всъщност не е такъв какъвто го представяте,ама никой и не искаше да чуе.Затова и икономиката се срина и сега гледаме в кесията на другия.

• Автор

Младите българи с добро образование ги имаше,Милен Велчев и Мирослав Севлиевски бяха на яхтата заедно с този за когото говорим в тая тема.Алеко най-добре го е казал че "всички са маскари".

dragozow така сани учили. Винаги да гоним печалбата и да сме егоисти. Същият този Бай Ганьо е пример за това. Нали той е стереотип за българското и виждането на света за малката ни Родина. Винаги е било така и така ще си остане, такъв ни е манталитета. Дори някога всичко да се оправи, да няма корупция и бандити пак ще се намери някой, който да се опълчи срещу този идеално изграден свят. И точно този човек ще бъде от типа лидер, с дар слово, умеещ да борави със слабостите на "противника" и пак всичко ще се върне по старо му, защото сме загубили желанието си за борба преди векове. Спирам защото започнах много лично да взимам темата и най-вече писанията. Не съм песимист и се надявам някой ден да живеем поне малко по-добре, за да не се налага да се оплакваме толкова много. И както се казваше в една песен на Богдана Карадочева :

...Тогава престава да те е страх

и от страха те е срам.

Щом има някой със теб, с мен и със тях

щом няма никой сам.

Щом ти е трудно не се колебай

не страдай току-така

Ела приятел и лапата дай

а аз ще ти дам ръка. Дано..

Младите българи с добро образование ги имаше,Милен Велчев и Мирослав Севлиевски бяха на яхтата заедно с този за когото говорим в тая тема.Алеко най-добре го е казал че "всички са маскари".

<{POST_SNAPBACK}>

Такааа... тук отново имаме огромна манипулация благодарение на медиите, които твърдяха, че Велчев и Доктора са снимани заедно на една яхта, което може да се тълкува, че те са били на една яхта, но без да са били заедно реално или че са снимани заедно, един до друг, разговаряйки. Ами та аз също може да се озова до Доктора на някоя изложба, даже да застанем пред една картина заедно, ако след време аз стана политик и тази снимка бъде изнесена от медиите, ще излезе, че Доктора ме е направил политик, а това си е една ш....а случайност.

Ето интервю с човека наел въпросната яхта:

Спас Русев: Аз наех яхтата за Велчев

"Аз бях домакинът. Поканих семействата на Милен Велчев, Мирослав Севлиевски, Пламен Петров и други приятели за кръга на Формула 1 в Монако миналата година. Беше през ваканцията за 24 май."

Това призна вчера бизнесменът Спас Русев, който живее в Лондон.

3а него се знае, че събра юпитата в това правителство. Две снимки имало в доклада на МВР, потвърди един от авторите му. На едната депутатът и двамата министри играели карти на яхтата, а зад тях се виждали взривеният в петък Иван Тодоров-Доктора и Спас Русев. Втората снимка показвала черно куфарче, носено на същата яхта пак от Доктора.

"Всички яхти по това време са под наем и играят ролята на трибуни, откъдето се наблюдава състезанието Много хора от цял свят минаха през нашата компания и Иван Тодоров беше един от тях...."

На мен това не ми говори за някакво специална връзка между Доктора и Велчев, ако имаше такава, едва ли щеше да стане толкова явно на яхта, със семействата им и т.н. ohmy.gif

• Автор

Не мисля че са отишли на 3-4000 километра и са се срещнали случайно.Още повече че това са хора с много пари и връзки.Те много ясно че ще се оправдават,какво да кажат друго?И защо да не вземат жените си,все пак това не е война а състезание от Ф1(най-скъпарското).Не е редно да имат контакти според мен.Ако подобен компромат имаше в Германия или Англия въпросният политик трябваше да си подаде оставката,въпрос на разбиране и възпитание.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Не мисля че са отишли на 3-4000 километра и са се срещнали случайно.Още повече че това са хора с много пари и връзки.Те много ясно че ще се оправдават,какво да кажат друго?И защо да не вземат жените си,все пак това не е война а състезание от Ф1(най-скъпарското).Не е редно да имат контакти според мен.Ако подобен компромат имаше в Германия или Англия въпросният политик трябваше да си подаде оставката,въпрос на разбиране и възпитание.

<{POST_SNAPBACK}>

Всеки има гледна точка по въпроса, но проблемът е точно в това, че няма снимков материал, който да служи като доказателство, че те са се познавали и че не са се озовали случайно на една яхта (яхта наета от българин за формулата, нормално е българи с пари да се засекат на тази яхта, не се подразбира, че всички, присъстващи се познават). Но тук не всеки е невинен до доказване на противното, при нас е важно сеир да има, всеки е виновен по подразбиране, нали е политик, мръсна работа. Да живеят компроматите, доказателства ли хахаха

• Автор

Цитат:

"нормално е българи с пари да се засекат на тази яхта"

Да,и на една маса :eek:В предаването "Сеизмограф" по БТВ тази вечер стана ясно че снимките са от 2002 година(само за сведение правителството на НДСВ и съответно Велчев и Миро Севлиевски управляваше от 2001 до 2005 година).Държа да кажа че и аз за периода съм бил няколко пъти в чужбина ама не ми се е случвало да седя на една маса с хора за които се твърди че въртят бизнес за стотици милиони.Такива "случайности" се случват все на политиците,излиза че са големи каръци :)

Цитат:

"нормално е българи с пари да се засекат на тази яхта"

Да,и на една маса :eek:В предаването "Сеизмограф" по БТВ тази вечер стана ясно че снимките са от 2002 година(само за сведение правителството на НДСВ и съответно Велчев и Миро Севлиевски управляваше от 2001 до 2005 година).Държа да кажа че и аз за периода съм бил няколко пъти в чужбина ама не ми се е случвало да седя на една маса с хора за които се твърди че въртят бизнес за стотици милиони.Такива "случайности" се случват все на политиците,излиза че са големи каръци :)

<{POST_SNAPBACK}>

Е ти въртиш ли бизнес за милиони ohmy.gif;) Имам нужда от спонсорство, така междудругото да спомена biggrin.gif

Не е тайна, че Велчев не е дошъл с просешка тояжка в България, може да си позволи да гледа Формула 1 от яхтата на свой замоожен познат, както и Доктора сигурно не си използва парите само за далавери, а и за легален бизнес и оттам може би се познават с Русев (все пак е трябвало да познава човека, наел яхтата), но няма доказателства за познанството му с Велчев. Всичко останало са спекулации .

Аз, ако случайно броейки милионите си спечелени от тотото примерно попадна на една маса с някой мафиот, няма и да разбера, не ми е работа да следя мутрите. Не мисля, че спорът в случая би довел до някаква истина, за мен снимките не са никакво доказателство, за теб са неоспорими - ок.

• Автор

Няма да попаднеш случайно на маса с мафиот от тоя мащаб,просто такива случайности не се случват.Какво по-голямо доказателство от това да ги видят заедно?Може би е трябвало да ги снимат като се разплащат :eek:Говориш като адвокат малко

Не знам дали си виждал снимките или поне прочете описанието дадено от мен по-нагоре, но те не са били заедно, не са били на една маса, все едно да кажеш, че ако бъдат снимани заедно в една зала на едно представление значи има връзка между тях.

Прекалено малко са хората в правителството, които си вършат съвестно работата и им стига това, което получават. Милен Велчев е икономист с много добро образование - през 1993 получава магистърска степен по бизнес управление в Университета в Рочестър, САЩ, а през 1995 - по финансов инженеринг в Масачузетския технологичен институт в Кембридж, САЩ. От 1995 до 2001 работи в Мерил Линч Лондон, за последно като вицепрезидент "Развиващи се пазари". Не казвам че е един от тези хора, но и не смятам че за пари би се забъркал с някой като Доктора. Въпреки че и двамата са интелигентни мъже (Д беше) са прекалено различни, а дори да се познават какво от това и аз познавам хора с нелегален бизнес и какво да не се виждам с тях за да не решат, че участвам. Как ли пък не! На тази яхта не са били само те двамата я, пък и как да кажеш на мутра да ти стане от масата... дори да си в управляващото правителство. Виж ако имаше снимки как си говорят сами или си предават нещо - Да, но така и да гадаем няма да разберем какво е станало. Айде стига сме си блъскали мозъците и да пием по едно че стана ракиено време :) Наздраве!

Редактирано от MasterRalf (преглед на промените)

Това имам предвид, не можем да се поддаваме на внушенията на медиите - заглавие от сорта на заедно на една яхта - може да се тълкува по много начини, но посланието е те се познават и са хванати в някакъв контакт, а това не е така - въобще няма никакъв намек за познанство между тях - осатналото дойде като медиина сензация. Първанов и Маргините заедно на опера - леле ужас! Не казвам, че е абсолютно невъзможно Велчев да е забъркан в нещо, защото не мога да съм сигурна, но онези снимки не са никакво доказателство.

• Автор

Цитат:

"снимки не са никакво доказателство"

За съжаление обаче,ако беше в нормална държава най-малкото от етична гледна точка щяха да си хвърлят оставките ама нашите политици с това се славят че са дебили.НЯМА такива случайности бре,какви случайности?Виждал съм Миро Севлиевски с Бмв 7-ца(от новите естествено) с охрана.При това колата не е на НСО а е с бургаска регистрация.После се оказа че мастит бизнесмен му я бил дал за ползване(???)Да паднеш от коня направо :baby: Що не я даде за ползване на старчески дом например ами я даде на депутата(беше преди да стане министър още).Срещу какво?И тоя нали е скромен и не е можал да откаже ;)

Не разбирам какво общо има моето изказване за това, че снимките, на които те не са заедно с Доктора, не са доказателство за връзки с мафията и това, че Севлиевски кара лъскаво БМВ на мастит бизнесмен - а брат му на Велчев строи хотел - говорим за конкретен случай с конкретни снимки, които нищо не доказват. Слуховете са съвсем друго нещо. И това, че на Велчев брат му строи огромен хотел също нищо не доказва, освен това, че Велчев също е мастит бизнесмен, това е неоспорим факт. Не мога да споря вече по тази тема, тъй като не знам вече за какво спорим - има ли доказателства, че Велчев е корумпиран - няма, всичко останало са слухове!

И аз съм съгласен да престанем до поява на нови доказателства по случая :angry: Аз лично ще следя с интерес пресата пък да видим после кой бил прав и кой крив.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.