Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За първи път си купувам слушалки.

Featured Replies

Здравейте днеска за първи път си купиш слушалки за компютъра и сега иде смешната част която е следната. Не знам къде да ги прикрепя и как да ги ползвам :cool: , така че моля за вашето внимание как да стане. На етикета на слушалките пише: Super Bass IC-P010

Включват се на мястото на колонките. Отзад в аудио картата или отпред във фронт панела на кутията, ако има такъв.

• Автор

Включват се на мястото на колонките. Отзад в аудио картата или отпред във фронт панела на кутията, ако има такъв.

Има отпред панел обаче след като си прикрепя как да слушам от тях музика и как да направя така че колоните да не издават звучи абе искам да използвам и слушалките и колоните разбира се.

Когато ги включиш отрепед те автоматично стават дефоулт и колонките ще бъдат изключени и звука ще мине към слушалките.

• Автор

Когато ги включиш отрепед те автоматично стават дефоулт и колонките ще бъдат изключени и звука ще мине към слушалките.

не става не се чува нищо от тях. Забравих да кажа че имам и буфер ако това е от значение де.

Абе как някой свестен не помогна бе ей големия зор дайте някое мнение де!!!

Редактирано от The Reaper (преглед на промените)

не става не се чува нищо от тях. Забравих да кажа че имам и буфер ако това е от значение де.

Абе как някой свестен не помогна бе ей големия зор дайте някое мнение де!!!

Натискаш бутона за захранване на колонките в положение "Изключено" и си слушаш само слушалките...

• Автор

Натискаш бутона за захранване на колонките в положение "Изключено" и си слушаш само слушалките...

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

...

Не и на хора, които ще изядат банана само след броени минути!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

По-кротко с тона! Считай го за официално предупреждение! Колегата има предвид бутона от който се включват и изключват колонките. Не знаем какви са твойте, за да кажем намира се там и там. И под изключено си мисля, че има предвид когато компютъра е изключен. Аз бих добавил настройки за звука в контролният панел на звуковата карта, ама- нито знаем тя е, нито операционната система. И още нещо- никой тук не е длъжен да отговаря, нито пък е длъжен да отговаря на секундата. Много от потребителите са на работа, училище, университет. Не всеки има свободно време. Когато и както може се помага!

• Автор

За какво ли съм тръгнал да се занимавам с вас, някой да изтрие или заключи темата че да се разминем с груби приказки!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.